Скочи на садржај
Online Kladionice » Aplikacije za kladjenje

Aplikacije za kladjenje

Svedoci smo tehnološkog doba u kom živimo, a koje nam svakog dana servira nove mogućnosti. Tehnologija je toliko napredovala da većinu svojih dnevnih aktivnosti, kao što je plaćanje računa ili kupovina, možemo da obavimo iz udobnosti svoje fotelje. Kao i većina delatnosti, i online sportske kladionice su se prilagodile vremenu u kom živimo, pa je tako danas moguće popuniti tiket gde god da se nalazimo. Pojavom mobilne tehnologije, mnogi servisi bačeni su u tehnološki zapećak, a najbolje aplikacije za kladjenje sve više uzimaju maha kada je reč o načinu kladjenja.

Danas ćete ređe videti teletekst, digitrone za računanje kvota i kladioničarske liste u dnevnom boravku; sve su to rekviziti koji su ostali sastavni deo prošlog veka. Najdominantniji i najmoderniji servisi za kladjenje nalaze se uglavnom u našim rukama, bilo da je reč o računarima ili mobilnim telefonima koji nude raznorazne aplikacije za kladjenje.

KladioniceBonusKompaktibilnostUživo klađenjePosetite kladionicu
meridian logo1000 dinaraAndroid AppApple AppDAMeridianbet
william hill logo30£Android AppApple AppDAWilliam Hill
1xbet logo100€Android AppApple AppDA1xBet Kladionica
Bet at home Kladionica100€Android AppDABet-at-home Kladionica
Unibet Kladionica25€Android AppApple AppDAUnibet Kladionica

Android aplikacije za kladjenje

Android aplikacije za kladjenje su možda i najpopularnija vrsta servisa za kladjenje, pre svega zahvaljujući širokoj upotrebi android mobilnih uređaja. Kao i druge platforme, i android aplikacija vam omogućava sve opcije kada je kladjenje u pitanju. Osim što možete da popunite tiket bilo kad i bilo gde, android aplikacija vam omogućava i gledanje utakmica uživo, kao i opkladu uživo, a osim provere rezultata, igrač je u mogućnosti i da se oproba i u nekim drugim aktivnostima, kao što su kazino i druge virtuelne igre. Android takođe pruža i uslugu push notifikacija, tako da je svaki meč po meri igrača ispraćen redovnim izveštavanjima. Igrač je takođe u mogućnosti da svaki put proveri svoje transakcije i stanje na računu, a interfejs aplikacija je uglavnom takav da je sve sortirano i lako za upravljanje.

Aplikacije za kladjenje na Google Playstore-u

google play aplikacija

Sigurno vam se desilo da svoju omiljenu aplikaciju za kladjenje ne možete da nađete na Google Playstore-u. Ovo se dešava iz razloga zato što Google ne podržava u potpunosti one aplikacije koje se odnose na kladjenje i kockanje, samim tim ima i oštrije kriterijume za proizvođače ovih aplikacija.

Da bi neka aplikacija za kladjenje bila dostupna u Google prodavnici, potrebno je da zadovolji niz uslova koje Google propisuje. Pre svega, prozvođač mora da ispuni aplikacioni proces kojim se reguliše zaštita, kako Google-a, tako i krajnjeg korisnika.

Isto tako, proizvođač mora da vodi računa o tome da aplikacija zadovolji industrijske standarde i zakone koji se odnose na online kladjenje u zemljama u kojim se aplikacija plasira. Proizvođač takođe mora da poseduje i kladioničarsku licencu za svaku od zemalja koja dozvoljava upotrebu aplikacije, a aplikacija isto tako mora biti u skladu i sa politikom o godinama, tj. da korisnik aplikacije mora biti punoletan kako bi koristio istu.

Pored ovih najbitnijih načela koja se zahtevaju od prozivođača, treba napomenuti i da Google ne dozvoljava naplaćivanje ovakvih aplikacija u okviru Google Playstore-a, kao i da proizvođač mora jasno da definiše svoju odgovornost o mogućim posledicama korišćenja ovakvih aplikacija.

Kako preuzeti najbolje aplikacije za kladjenje na android-u?

Da biste preuzeli neku od aplikacija koje nema na Google Playstore-u, neophodno je da znate šta je .apk datoteka i kako da je instalirate.

“APK” je format instalacione datoteke koji se koristi za instaliranje aplikacije za kladjenje ili bilo koje druge aplikacije ili igrice na android operativni sistem. S obzirom da na internetu možete naći puno izvora sa kojih možete preuzeti .apk datoteke, korisnicima se ipak preporučuje korišćenje Google Playstore-a; ukoliko se ipak odlučite za neki od ovih izvora, budite sigurni da isti budu bezbedni. Na internetu možete lako proveriti koji sajtovi se preporučuju za .apk datoteke.

Instaliranje .apk datoteke

  1. Omogućite opciju nepoznati izvori za željenu .apk datoteku štikliranjem, u sektoru security u okviru opcije za podešavanje
  2. Pronađite preuzetu .apk datoteku pomoću menadžera datoteka (eng. file manager). Obično se nalazi u sektoru download
  3. Kada je pronađete, otpočnite instalaciju datoteke dodirom na istu
  4. Nakon dodira, aplikacija će od vas zatražiti da prihvatite uslove korišćenja i navesti šta će koristiti na vašem uređaju prilikom instalacije. Ukoliko se slažete sa svim navedenim uslovima, dodirnite na taster sledeće, pa potom gotovo.

iOS verzija

Nakon android uređaja koji su osvojili korisnike širom sveta, iOS operativni sistem je takođe stupio na scenu i svojim korisnicima pružio identične mogućnosti.

Kada govorimo o Balkanu, aplikacije za kladjenje putem iPhone-a ili iPada-a možete preuzeti u App Store-u. S obzirom da Srbija i Bosna i Hercegovina još uvek nemaju zvaničan pristup App Store-u, vašu aplikaciju sasvim sigurno možete naći samo na hrvatskom App Store-u. Korisnicima se preporučuje da jednostavnim koracima prebace svoj Apple nalog na Hrvatsku i sa njega preuzmu sve željene aplikacije, pa tako i kladioničarske.

iOS aplikacije za kladjenje, kao i one za android, svojim igračima omogućuju kladjenje na sve vrste igara. Pored mogućnosti da pratite dešavanja iz minuta i minut, kao i provere transakcija i stanja na vašem računu, uz ovu vrstu iOS aplikacija možete pratiti i sve mečeve uživo, pa samim tim i kladjenje na iste!

Mobilne verzije sajtova ili aplikacije za kladjenje

Razlika između mobilnih verzija sajtova za kladjenje i aplikacija je tek neznatna, ali tolika da postoji jasna diferencijacija. Mobilne verzije sajtova pružaju većinu mogućnosti koje možete naći i u aplikaciji, ali su isto tako i inferiornije u odnosu na aplikacije. Jedna od prednosti korišćenja aplikacija je svakako servis push notifikacija, na koje igrač može da računa ako se registruje ovim putem. Za razliku od aplikacija, koje su pravljene sa namerom da igraču omoguće što kvalitetniju i egzaktniju ponudu, mobilne verzije sajtova su često nepreglednije i iziskuju tek nešto više vremena, što ponekad ume da bude frustrirajuće za igrača.

William Hill aplikacija u zavisnosti od operativnog sistema Vašeg telefona.

Šta nam donose aplikacije za kladjenje?

Svi profesionalni kladioničarski servisi u svojoj ponudi sadrže i aplikacije za mobilne uređaje, bilo da je reč o Android ili iOS operativnom sistemu. Aplikacije za kladjenje su u prednosti u odnosu na druge načine kladjenja i zbog toga što možete da popunite tiket u svakom momentu, gde god da se nalazite. Ukoliko vas interesuje ponuda za konkretan meč, ili možda želite da odigrate tiket uživo, aplikacija vam pruža široku lepezu mogućnosti koje imate i u redovnoj kladioničarskoj ponudi, s tim što vam je ovde ta mogućnost na dohvat ruke. To i jeste prednost aplikacija. Osim što vam je omogućena svaka vrsta igre, aplikacija vam pruža i mogućnost da se bolje informišete o određenoj vrsti opklade, u vidu individualnih statistika za svaku od utakmica, a to je svakako značajan kvalitet kada govorimo o online kladjenju.

Aplikacije vas takođe obaveštavaju o svojim mečevima i opkladama putem svojih push notifikacija. Zahvaljujući ovoj pogodnosti, igrač se redovno obaveštava o svim kretanjima rezultata, promenama kvota i drugim mogućnostima, i ovo je svakako jedna od glavnih prednosti mobilnih aplikacija.

Najčešća pitanja

Koja je najbolja aplikacija za kladjenje?

Jednu od najboljih aplikacija na našim prostorima ima Meridianbet i Mozzart dok od stranih kladionica imaju William Hill i 1xbet.

Zašto nema aplikacija za klađenje na Play store-u ili Apple store-u?

Zbog striktnih Guidelines(pravila) ovih platformi, kockanje i kladjenje je strogo zabranjeno zato je jedini način da se ove aplikacije skinu jeste odlazak na sajt kladionice i skinuti apk tj. instalaciju.

Da li su ove aplikacije sigurne?

Da, ove aplikacije su totalno sigurne za korišćenje ukoliko su skinute sa zvaničnog sajta koji ima Firewall protekciju i SSL sertifikat.