Скочи на садржај
Online Kladionice » Balkanbet kladionica

Balkanbet kladionica

Balkanbet je sportska kladionica koja već dosta dugo posluje na teritoriji Srbije, još od davne 2000. godine. Prvi lokal otvoren je u prostorijama beogradskog hotela Balkan, po kome je ova kladionica i dobila ime. Najveći broj poslovnica Balkanbet kladionice nalazi se u Beogradu, medjutim ovu kladionicu možete pronaći i u ostalim većim gradovima u našoj zemlji kao i druge popularne kladionice u Srbiji.

Igrači koji se klade u Balkanbet kladionici uglavnom to još uvek čine na tradicionalan način, tako što odlaze direktno u filijale ovog operatera u svom gradu. To i ne treba da čudi, jer pored odlične ponude za kladjenje, lokali Balkanbet sportske kladionice su odlična mesta za zabavu i druženje gde možete popiti piće dok gledate svoj omiljeni sportski sadržaj. 

Medjutim, u poslednje vreme vlasnici ove kompanije sve veći akcenat stavljaju na unapredjenje online kladjenja, kako za postojeće, tako i za nove korisnike sajta Balkanbet kladionice. Kladjenje preko internet sajta ove kladionice biće tema i ove naše recenzije, gde želimo da Vam pokažemo šta Vas sve čeka ukoliko postanete korisnik Balkanbet online kladionice.

Balkanbet
balkanbet logo
Godina osnivanja: 2000
Korporacija: Balkanbet
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: Ima

Ponuda i koeficijenti

Ponuda dogadjaja za sportsko kladjenje u Balkanbet online kladionici je dovoljno velika u odnosu na konkurente u Srbiji, ali i dosta manja u odnosu na neke inostrane kladionice. Pored najpopularnijih sportova u našoj zemlji (fudbal, košarka, tenis), igrači mogu da se klade i na sportove koji se manje prate u našoj zemlji, kao što su američki fudbal, futsal, kriket, snuker, itd. Kada je u pitanju kladjenje na fudbalske mečeve, Balkanbet kladionica Vam nudi mogućnost od preko 70 najrazličitijih opcija za kladjenje.

Ono po čemu se Balkanbet kladionica razlikuje od mnogih u našoj zemlji je to da ova kladionica ima sopstveni softver za odredjivanje koeficijenata na sportske dogadjaje. Uporedjujući kvote u Balkanbetu, došli smo do zaključka da su one izuzetno konkurentne u odnosu na druge online kladionice, u većini slučaja i veće.

Registracija u Balkanbet online kladionici

Registracija korisničkog naloga u Balkanbet online kladionici može se obaviti na dva načina:

 1. u nekoj od poslovnica ove kladionice i
 2. preko internet sajta
Forma za registraciju u Balkanbet-u

Predmet naše pažnje svakako je ovaj drugi način otvaranja naloga u Balkanbet online kladionici. Sam postupak registracije preko interneta veoma je lak i dosta sličan onima u drugim online kladionicama. Pri registraciji potrebno je ostaviti tražene lične podatke, kao i e-mail adresu i lozinku koje će Vam služiti ubuduće kada se budete prijavljivali na sajt ove kladionice. Nakon uspešno završenog procesa registracije dobićete aktivacioni e-mail kojim se Vaš korisnički nalog aktivira.

Uplata i isplata u Balkanbet-u

Kada govorimo o metodama uplate depozita u Balkanbet kladionicama, novac na svoj kladioničarski račun možete uplati na jedan od sledećih načina:

 • Direktnom uplatom u nekom od lokala Balkanbet kladionice;
 • Uplatom preko tekućeg računa u nekoj od banaka ili pošti;
 • Uplatom u kladionici preko kartica (Visa, MasterCard, Maestro i Dina Card);
 • Uplatom preko iPay vaučera koji se može uzeti na velikom broju trafika u zemlji.

Kada budete poželeli da podignete sredstva iz ove kladionice, izbor za isplatu novca se značajno sužava. Naime, novac je moguće podići isključivo u nekoj od poslovnica Balkanbet kladionice ili preko tekućeg računa za čiji proces je potrebno oko tri radna dana.

Balkanbet platforma za uživo kladjenje

Kada udjete na internet sajt Balkanbet kladionice, primetićete da poseduje jedinstven izgled i dizajn u bojama koje se nalaze u logotipu ove kompanije. Sam odeljak za kladjenje uživo u Balkanbetu takodje ima moderan izgled, a što je još važnije, vrlo je funkcionalan i jednostavan za upotrebu.

Ponuda sportova za uživo kladjenje nije mala i ovde možete pronaći mnogobrojne opcije za tipovanje na mečeve koji su u toku. Ovako širok spektar mogućnosti za kladjenje na mečeve uživo pre svega se odnosi na fudbalske, košarkaške i teniske mečeve.

Balkanbet mobilna aplikacija za kladjenje u svakom trenutku

Ova sportska kladionica je za svoje najvernije korisnike razvila aplikaciju za pametne uredjaje koja im omogućava nesmeteno kladjenje na omiljene sportove gde god da se nalaze. Aplikacija je dostupna za smart uredjaje sa Android operativnim sistemom, a pre nekog vremena pojavila se i verzija aplikacije za korisnike koji imaju uredjaje sa iOS operativnim sistemom.

Android verziju Balkanbet aplikacije za mobilno kladjenje možete preuzeti direktno na sajtu ove kladionice, gde imate detaljno uputstvo za instalaciju aplikacije na Vašem telefonu ili tabletu. Korisnici iPhone i iPad uredjaja mobilnu aplikaciju Balkanbet kladionice mogu pronaći u hrvatskom App Store-u, a detaljno uputstvo za to takodje možete pronaći na sajtu ovog operatera.

Balkanbet promocije i bonusi

Kompletnu ponudu bonusa i promocija ove online kladionice možete pronaći na sajtu ove kladionice u odeljku „Promo“. U trenutku pisanja ove recenzije moglo se zapaziti da je većina promotivnih akcija vezana za kazino i virtuelne igre. 

Što se tiče promocija i bonusa na sportsko kladjenje, trenutno je aktuelna samo promocija bonusa za odigrani broj dogadjaja na tiketu. Moramo konstatovati da ni ovaj bonus nije tako izdašan jer je maksimalan bonus na broj odigranih mečeva 50% na 15 i više odigranih parova. Poredjenja radi, u Meridianbet kladionioci možete osvojiti i do 1001% bonusa na broj odigranih mečeva.

Balkanbet bonus

Iako je broj promocija i bonusa za sportsko kladjenje relativno mali ovom trenutku, ne možemo reći da se menadžment Balkanbet kladionice ne trudi da svoje postojeće, a i nove korisnike nagradi odredjenim pogodnostima. Naime, do skora je bila aktivna promocija „Bonus k’o bombona“, gde su novoregistrovani igrači dobijali bonus od 300 RSD za sportsko kladjenje i 50 besplatnih spinova u nekoj od igara u Balkanbet kazinu. Stoga ne sumnjamo da će se u najskorijoj budućnosti pojaviti neka slična promocija na sajtu ove online kladionice.

Balkanbet korisnička podrška

Korisnička podrška u ovoj kladionici jedna je od najboljih u našoj zemlji. Pored tradicionalnih načina komunikacije putem telefona (+381 11 6149381) i e-maila ([email protected]), sa operaterima ove kompanije korisnici mogu stupiti u kontakt i putem:

 • Live chata na sajtu Balkanbet kladionice;
 • Viber chata (+381 64 8036711) i
 • WhatsApp chata (+381 64 8036711).

Isto tako, najnovije promocije i akcije Balkanbet sportske kladionice možete pratiti i preko društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram, a ova kladionica ima i svoj YouTube kanal.

Zaključak

Balkanbet kladionica važi za jednu od najboljih tradicionalnih kladionica u Srbiji. Što se tiče njenog poslovanja na internetu, možemo zaključiti da se ono kreće u dobrom smeru, ali da tu ima još dosta mesta za napredak. Tu pre svega mislimo na bonuse dobrodošlice koji moraju da budu stalni segment u ponudi ove kladionice.

Što se tiče pozitivnih stvari, one su svakako umnogome veće od negativnih. Pre svega tu želimo izdvojiti:

 • Široku kladioničarsku ponudu i veoma dobre kvote;
 • Mobilnu aplikaciju za vlasnike pametnih uredjaja;
 • Modernu platformu za live kladjenje;
 • Odličnu korisničku podršku.