Скочи на садржај
Online Kladionice » Kladionica online uplata

Kladionica online uplata

Kada je u pitanju kladionica online uplata, postoji nekoliko načina na koje ju je moguće izvršiti. Jedan od najjednostavnijih načina je da odete u poslovnicu Vaše kladionice i lično zatražite od operatera uplatu na svoj nalog. Ali to je samo kada igrate u domaćim kladionicama.

Pored ovog klasičnog načina, uplatu na kladioničarski račun moguće je izvršiti u banci ili pošti, putem e-bankinga, kao i platnim karticama. U današnje vreme igrači imaju i tu mogućnost da svoju uplatu izvrše gde god da se nalaze, pa je tako moguće izvršiti i uplatu preko mobilnog telefona, što je svakako novitet u svetu klađenja.

Banka/PoštaMenjačnica/Kiosk
meridian logo
Saznaj vise o nacina uplate na Meridianu
Admiral kladionica logo
mozzart kladionica logo
soccer logo
maxbet kladionica logo

Uplata karticama

Jedan od najpopularnijih načina uplate depozita za klađenje jeste putem platne kartice. Kladionica online uplata sredstava je moguća korišćenjem VISA, MasterCard i Maestro platnim karticama, i ove kartice su se pokazale kao najsigurniji načini uplate. Ukoliko se opredeli za ovaj način uplate, korisnik je u mogućnosti da izvrši transakciju za svega nekoliko sekundi, i to putem sajta ili aplikacije za klađenje.

kreditne kartice

Na samom početku, svaki registrovani korisnik na svom nalogu ima mogućnost da izabere na koji način i kojom karticom želi da izvrši uplatu. Prostom prijavom na sajt i unošenjem podataka koji uključuju vrstu kartice i visinu iznosa za uplatu, nakon ovako izvršene uplate, Vaša sredstva automatski postaju dostupna na Vašem korisničkom nalogu.

Ako govorimo o platnim karticama, treba reći da svaka od njih ima svoje prednosti i mane, i u zavisnosti od toga korisnik sam odlučuje koju će izabrati za svoje kladioničarske potrebe.

VISA

VISA je jedan od najpoznatijih brendova koji koristi najnoviju tehnologiju plaćanja i sigurnosti. Većina kladionica u svojoj ponudi ima i mogućnost uplate putem ove kartice, a prostim odabirom ovog logotipa na samom sajtu i popunjavanjem obrasca, Vi možete uplatiti sredstva putem ove kartice.

Jedna od najvećih prednosti korišćenja VISA kartice je ta što možete u svakom trenutku da prebacite sredstva na svoj račun, a jedini uslov je da Vaša kartica nije izdata u SAD. Treba istaći i to da se ne naplaćuje naknada za uplatu putem VISA kartice, a Vašu isplatu putem ovog servisa moguće je ostvariti samo ako ste imali barem jednu uplatu u prethodnih šest meseci.

MasterCard

MasterCard obuhvata više od 24 miliona trgovaca širom sveta i samim tim se smatra najčešće korišćenim načinom plaćanja putem kartice. Kao i u slučaju VISA kartice, isplatu sredstava na svoju karticu možete izvršiti samo ako ste u prethodnih šest meseci imali uspešnu uplatu sredstava na račun, a Vaša sredstva uplaćuju se direktno na Vašu karticu u roku od 3 do 5 dana.

Vaša sredstva za klađenje možete uplatiti jednostavnom prijavom na Vaš račun, gde ćete u okviru opcije za odabir platne kartice izabrati MasterCard karticu i jednostavnim popunjavanjem obrasca uplatiti sredstva na Vaš račun.

Ovu karticu odlikuje vrhunska zaštita koja se temelji na tehnologiji sličnoj onoj koju koriste banke i finansijske ustanove širom sveta, pa je tako ovaj vid plaćanja jedan od najpouzdanijih na internetu.

Maestro

Maestro je debitna kartica MasterCard-a koja poseduje veoma razvijenu mrežu korisnika, i to sa preko 11 miliona lokacija širom sveta. Osim što je moguće jednostavno izvršiti uplatu sredstava na karticu, prostim odabirom logotipa na sajtu kladionice i unošenjem podataka o kartici, prednost Maestro kartice je ta što ona u većini slučajeva ne podleže naplaćivanju naknada za transakcije.

Kao i u slučaju VISA i MasterCard kartica, isplatu putem Maestro kartice moguće je izvršiti jedino ukoliko ste imali bar jednu uspešnu uplatu na račun u prethodnih šest meseci.

Uplata u Menjačnicama

Kako online kladjenje postaje sve popularnije, tako i načini za uplatu postaju sve pristupačniji. Sada u mnogim online kladionicama možete depozit direktno uplatiti u menjačnicama, kao što su AltaPay i Payspot na primer. Osim što se mogu svuda pronaći, minimalna uplata čak iznosi samo 100 dinara! Što je dovoljno ako želite da odigrate samo jedan tiket!

Po sličnom principu, uplatu možete izvršiti i u trafikama u zavisnosti od kladionice, naravno. Najpopularnije su Moj Kiosk trafike, gde na primer možete uplatiti depozit na Vaš Mozzart nalog! Takodje, minimalna uplata je 100 dinara.

BankTransfer Uplata

Ne toliko popularan način uplate, jer za razliku od ostalih potrebno je popuniti uplatnicu i otići do najbliže pošte ili banke kako biste uplatili depozit, a to uglavnom znači čekanje u redu. Minimalna uplata varira od kladionice do kladionice, npr. u Mozzartu je 200 dinara, dok je u Meridianu 500 dinara.

Uplata preko elektronskog novčanika

elektronski novčanik

Elektronski novčanik, ili tzv. eWallet, jedan je od načina na koji se kladionica online uplata može izvršiti na brz i siguran način. S obzirom da funkcioniše slično internet bankovnim računima, jednom kada registrujete svoj nalog možete da prebacite sredstva na Vaš digitalni novčanik, vršiti plaćanja, pa tako i kladioničarske usluge.

Vaš novac možete prebaciti ne e-novčanik na više načina:

  • Povezivanjem sa računom u banci ili kreditnom karticom
  • Uplatom preko e-bankinga ili u pošti
  • Zaduživanjem računa za mobilni telefon
  • Pripejd karticama

Kada je reč o klađenju, jednom kada imate novac na elektronskom novčaniku, možete ga proslediti sajtu za klađenje. Da bi ste to uradili potrebno je da se prijavite na svoj nalog, izaberete Vaš elektronski novčanik kao način za polaganje depozita, i izaberete sumu koju želite da prebacite.

Prednost elektronskog novčanika je ta što lako omogućuje prenos sredstava sa jednog na drugi kladioničarski račun, a s obzirom da je otvaranje naloga besplatno, sve veći broj korisnika se opredeljuje za ovu vrstu polaganja novca.

Postoji veliki broj elektronskih novčanika koji su našli široku upotrebu na internetu, ali ako govorimo o kladionicama, treba izdvojiti Skrill, PayPal i Neteller.

Skrill

Skrill je verovatno najpopularniji elektronski novčanik koji koriste kladioničarski servisi i koji vi možete iskoristiti za uplatu na račun kladionice. Ovaj eWallet omogućuje korisniku sa važećom e-mail adresom da na siguran način prima mrežna plaćanja u stvarnom vremenu. Trenutno jedina online kladionica kod nas koja prihvata uplate putem Skrill-a je Meridianbet!

Može se koristiti za:

  • Slanje novca elektronskom poštom
  • Kupovinu putem interneta
  • Prikupljanje novca putem e-pošte

Kako biste uplatili sredstva na svoj Skrill nalog, neophodno je da se prijavite na svoj račun, pronađete Skrill logotip, koji će Vam zatražiti dodatne podatke vezane za uplatu, i Skrill će Vas usmeriti na sajt koji će potvrditi Vaš zahtev.

Jedna od najvećih prednosti Skrill-a je ta što možete uplaćivati sredstva na račun putem debitne kartice, online bankovnim transferom, direktnim bankarstvom ili putem čeka. Jedna od mana ovog servisa je ta što ne možete da prebacite sredstva sa Skrill-a ukoliko su ona prethodno uplaćena na račun putem MasterCard-a.

Ako govorimo o mogućim iznosima za uplatu i isplatu novca na račun, treba istaći da svaku transakciju prethodno treba da odobri zaduženi interni tim, a koji će Vam u roku od 24 časa omogućiti vršenje transakcija. Najmanji iznos koji se može isplatiti putem Skrill-a je 10 dolara, a najveći iznos isplate iznosi 10 hiljada dolara. Treba napomenuti da isplate putem Skrill-a podležu naknadu od 4,9% po transakciji.

Jedan od bržih načina plaćanja putem Skrill-a je tzv. Skrill 1-Tap. Ovaj servis obavlja transakcije samo u eurima, a postupak uplate je identičan kao i kod Skrill naloga. Skrill 1-Tap je servis koji omogućava potpuno siguran način plaćanja, pre svega zahvaljujući kombinacijom nadzora transakcija.

Paypal

Iako se radi o jednom od najpopularnijih i najsigurnijih eWallet-a na svetu, ovaj servis nije toliko popularan među samim kladioničarima.

Ukoliko se ipak odlučite za kladjenje preko PayPal-a, morate da otvorite besplatan račun kako bi ste vršili uplate, a samo registrovanje je brzo i jednostavno. Registraciju obavljate na samom sajtu ovog servisa, a Vaš račun je spreman odmah po završetku registrovanja.

Glavni načini plaćanja depozita putem PayPal-a su bankovna transakcija i kreditna i debitna kartica. Uplata sredstava na račun takođe se vrši odabirom logotipa na sajtu kladionice, unošenjem iznosa za uplatu i jednostavnom potvrdom transakcije na kraju ovog procesa.  

Glavna prednost ovog servisa je sama bezbednost, a osim toga treba naglasiti da PayPal omogućava isplatu u iznosima višim od Vaše početne uplate. Jedna od najvećih mana ovog servisa ja ta što podržava transakcije samo u EUR i GDP valuti.