Скочи на садржај
Online Kladionice » Fudbal Kladionice

Fudbal Kladionice

Svedoci smo sve veće popularnosti online kladionica koje nude širok spektar mogućnosti kada je kladjenje u pitanju. Kada je reč o vrsti sportova koji su zastupljeni u velikom broju kladionica, fudbal je svakako najpopularniji kod igrača.

Ukoliko ste ljubitelj fudbala, danas ste u mogućnosti da se opkladite na gotovo sve što poželite. Veliki broj sportske kladionice pored klasičnih vrsta opklada u svojoj ponudi ima i razne specijalne vrste igara, što fudbalsko kladjenje čini daleko najatraktivnijim vrstom kladjenja.

Najbolje fudbalske kladionice

Ono što najbolje kladionice izdvaja od ostalih kladionica jeste ponuda koju su pripremile za svoje igrače. Najpouzdanije su upravo one fudbalske kladionice koje u svom asortimanu imaju ogroman broj mogućnosti za kladjenje. Ukoliko želite da pogodite tačan rezultat, broj kornera ili faulova na određenom meču, uz pravu online kladionicu vi to možete i učiniti.

Takođe, jako je važno da igrač bude upoznat sa pravilima i uslovima korišćenja određene kladionice za fudbal. Najbolje online kladionice imaju jasno regulisana pravila za sve vrste igara, stoga je sigurnost igrača neophodan uslov svih profesionalnih fudbalskih kladionica.

Najbolje fudbalske kvote – 1xbet

1xbet spada u jednu od najbrže rastućih mladih kladioničarskih kompanija, a njihova kladioničarska ponuda takođe spada u jednu od najboljih.

Osim mogućnosti uživo kladjenja na većinu sportova 24 časa dnevno, 1xbet kladionica svojim igračima nudi više od 30 opcija za kladjenje za većinu sportova, pa je isto tako moguće kladiti se na tačan broj kornera, slobodnih udaraca, faulova ili izmena.

1xbet svojim igračima takođe nudi kladjenje na više od 1000 sportskih događaja dnevno, pa je tako igrač uvek u mogućnosti da se oproba u sportovima kao što su boks, bejzbol, australijski fudbal, hokej na ledu, kao i u mnogim drugim.

Treba istaći i da 1xbet svim novim korisnicima nudi i do 100 odsto bonusa na prvu uplatu, i to na iznos do 11.000 dinara. Jednostavnom registracijom na sajtu kladionice i minimalnom uplatom od 110 dinara, igrač je u mogućnosti da ostvari svoj bonus dobrodošlice koji mu se automatski dodeljuje nakon prve uplate.

Najbolja fudbalska kladionica u Srbiji – Meridianbet

Meridianbet je svakako jedna od najboljih i najpopularnijih kladionica u Srbiji. Ono što ovu kladionicu izdvaja od drugih jeste široka ponuda fudbalskih opklada. Uz mnogobrojne vrste pojedinačnih opklada, igrač je u mogućnosti da se kladi i na najsitnije fudbalske detalje, što pored dobrih kvota koje Meridian nudi predstavlja idealno kladjenje kada je fudbal u pitanju.

Pored klasičnih vrsta opklada, Meridianbet kladionica igraču pruža i mogućnost kladjenja na fudbal uživo, pa je tako moguće tipovati na određenu utakmicu i za vreme trajanja meča. Meridian takođe nudi igračima i mogućnost turbo isplate, što znači da igrač može da isplati svoj tiket čak i pre kraja poslednjeg para na tiketu.

Meridianbet uživo kladjenje
Statistika na Meridianbet.rs prilikom kladjenja uživo

Pored klasičnih promotivnih aktivnosti u vidu raznih vrsta bonusa i mogućnosti da sastavite brzi tiket, Meridian u svojoj ponudi ima i jedinstveni servis za slobodnu igru. Uz ovu vrstu kladjenja, igrač je u mogućnosti da sam kreira svoju opkladu, za šta mu Meridian nudi kvotu.

Uživo kladjenje –  William Hill

William Hill je kladionica sa najdužom tradicijom u svetu, stoga se sa pravom smatra i jednom od najboljih i najpouzdanijih kladionica.

Osim jedne od najvećih ponuda za kladjenje na sve vrste sportova, uključujući i trke konja, William Hill kladionica se ističe i po najboljoj ponudi kada je reč o kvotama za kladjenje na fudbal. Takođe treba napomenuti i zastupljenost američkih sportova, što ovu kladionicu svrstava u sam vrh online kladjenja.

Kada je reč o kladionice uživo, William Hill i ovde vodi glavnu reč. Osim mogućnosti uživo kladjenja na razne vrste sportova u svakom trenutku, igraču se nudi i statistika za svaku pojedinačnu opkladu. Ovo igraču omogućava da ima još bolji uvid u svoju opkladu tako što će pratiti sve potencijalne promene, a to je svakako najznačajniji faktor kada je uživo kladjenje u pitanju.

William Hill kladjenje uživo
Ovako izgleda statistika uživo

Osim praćenja individualnih statistika za sve pojedinačne opklade, igrač je takođe u mogućnosti da prati i sve promene kvota, pre početka i u toku odigravanja meča.

Kako se kladiti na fudbal?

Najpopularnija vrsta kladjenja svakako jeste fudbal kladjenje. Uzimajući u obzir činjenicu da je reč o najpopularnijem sportu na svetu, ili kako sladokušci vole da kažu – najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – onda i ne čudi taj podatak da je ova vrsta kladjenja najzastupljenija širom sveta.

Za razliku od nekih drugih vrsta opklada i sportova u ponudi za kladjenje, fudbal kladjenje je prilično jednostavno i namenjeno je svim potencijalnim igračima koji ispunjavaju uslov starosne granice.

S obzirom da je moguće kladiti se na gotovo sve, igrač je u mogućnosti da na svoj tiket stavi bilo koji fudbalski par, a uz to je moguće tipovati i na sve što prati jedan meč, počev od broja kornera do broja faulova u toku meča ili poluvremena.

Pravila kladjenja

Kada je reč o pravilima kladjenja, treba napomenuti da igrač pre svake registracije i uplate potvrđuje da je razumeo uslove i odredbe za korišćenje usluga određenog sajta za kladjenje kome pristupa.

Ako govorimo o samim kladioničarskim pravilima, treba istaći da je i kod njih sve jednostavno i jasno. Ukoliko želi da odigra pojedinačni, ili da sastavi sistemski tiket, igrač ispunjava samo ona pravila koja se tiču samog tiketa, pa je tako nemoguće odigrati neki nepostojeći sistem, ili dopisati dva puta istu opkladu na vansistemskom tiketu, i sl.

Postoje razni tipovi opklada, kako na sistemskom, tako i na običnom tiketu. Najpopularniji tipovi igre su svakako oni manje složeni, pa tako imamo:

  • 1×2 – najosnovniji tip igre; potrebno je pogoditi pobednika meča
  • 1h/f – pobednik meča računa se do poluvremena, ili kraja utakmice
  • over/under – broj golova na meču biće veći ili manji od predviđenog broja golova
  • gg/no goal – oba tima postižu bar po gol na meču ili bar jedan tim ne postiže gol
  • dupla šansa – dvostruka opklada, domaći ili gostujući tim pobeđuje ili igra nerešeno (1x; x2)
  • multigol – potrebno je pogoditi broj pogodaka na utakmici; 1 do 2, 2 do 4, 3 do 5…

Naravno, ovo su samo najosnovniji tipovi opklada, koji su ujedno i najpopularniji u fudbalskom kladjenju. Svaka online kladionica ima duži spisak svih varijacija i mogućnosti opklada, pa je stoga najbolje informisati se na sajtu same kladionice ukoliko se odlučite za neke složenije tipove igre.

Saveti za kladjenje

Pre svake potencijalne opklade, najbitnije je da budemo detaljno upućeni u uslove i ponude koje nam određena kladionica pruža. Ukoliko se odlučite za neku fudbalsku opkladu, obavezno se detaljno informišite o meču na koji se kladite; uvek postoji mogućnost da se važan igrač u timu povredi i umanji vam šansu za prolaz tiketa, ili pak tim odigra meč revijalno, usled odmaranja igrača za neki sledeći meč.

Često treba voditi računa i o promenama samih kvota koje znaju da osciluju kako se dan meča približava. Mnogo puta će vam se desiti da vaša kvota padne ili poraste za istu vrednost, stoga treba pratiti svaku promenu prognoza.

Početnici prilikom kladjenja svakako najviše treba da obrate pažnju na najpopularnije fudbalske lige i timove. Uvek je pouzdanije odigrati meč engleske Premijer lige, nego npr. turski liga kup za omladince, kako zbog kvaliteta same ponude, tako i zbog transparentnosti koju pružaju najprestižnija takmičenja.