Скочи на садржај
Online Kladionice » Najbolji bonusi u Online Kladionicama

Najbolji bonusi u Online Kladionicama

bonusi za kladjenje

Kladionice na internetu nude različite vrste bonusa. Ukoliko želite da dobijete dodatni podstrek prilikom popunjavanja tiketa preko interneta, preporučujemo da nastavite sa čitanjem. Bonusi su uglavnom neki dodatni novac koji dobijate od sportske kladionice i koji možete iskoristiti na klađenje. Recimo imate bonus dobrodošlice, bonus koji svaki korisnik dobija prilikom registrovanja na željenu kladionicu. Međutim, postoji nekoliko različitih načina kako da aktivirate te bonuse. U nastavku teksta ćemo vam pokazati koje sve bonuse možete da osvojite u online kladionicama i na koji način da ih najbolje iskoristite.

Bonus dobrodošliceUslov
mozzart kladionica logo
Preuzmi Bonus
Točak sreće do 1.000% bonusa (max 100.000 RSD)Odigrati tikete sa pravim novcem u vrednosti od 4x iznosa bonusa, kako bi se bonus pojavio na Vašem računu
meridian logo
Više Informacija
1.000 RSD sport bonusa + 3.000 RSD slot bonusaTiketi sa minimum 4 para i kvotom od 1,50
Admiral kladionica logo
Više Informacija
1500 RSD za slot i 1500 RSD za sportsko klađenjeBonus za slotove je potrebno odigrati 30x, a bonus za klađenje 8x pre nego što mogu da se isplate
soccer logo
Više Informacija
11x 2.000 RSDPrethodno odigrati uplaćeni depozit od 2.000 RSD
maxbet kladionica logo
Više Informacija
10 dana besplatne igre (max 5.000 RSD)10 dnevnih bezuslovnih Freebet bonusa čiji dnevni iznos zavisi od visine prvog depozita
Balkan bet logoViše Informacija100% na Live klađenje (max 15.000 RSD) + 100 besplatnih spinovaMinimum 3 para na tiketu, pojedinačna minimalna kvota 1.35

Ali, zašto kladionice uopšte daju bonuse? U današnje vreme, ukoliko kladionica ne nudi neki vid promocije, ona prosto neće biti konkurentna i neće privlačiti nove korisnike, tj. zadržavati stare. Zbog toga su bonusi i programi lojalnosti vidovi promocije koji kladionicama služe za očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu.

Pored bonusa dobrodošlice (welcome bonus), koji može da se dodeli sa i bez polaganja prvog depozita, kladionice nude i niz drugih tipova bonusa koji će upotpuniti Vaše iskustvo u online klađenju na njihovoj platformi. Ostale vrste su:

  • bonus kod
  • reload bonus
  • freebet bonus
  • cashback (povraćaj novca)
  • pozovi prijatelja bonus (refer a friend).

Bonusi mogu da se podele i na bonuse bez uplate depozita, kao i na one koji prvo zahtevaju da položite novac. Svaki od ovih bonusa je unikatan i na kreativan način vam donosi nešto. Pre nego što kažemo nešto više o tim bonusima, moramo da odgovorimo na jedno jako bitno pitanje – šta su to zapravo bonusi za klađenje?

Šta su to bonusi kladionice?

U najširem smislu, bonus je svaka vrsta finansijske kompenzacije za vaš trud. Drugim rečima, bonus je nagrada koja se daje svakome ko ispuni očekivanja onog ko daje bonus. Na primer, ukoliko ste bili dobar radnik u firmi i premašili ste očekivanja svog nadređenog, vi možete dobiti bonus. Ali, verujemo da ste sa takvom vrstom bonusa svi dobro upoznati.

Međutim, bonus koji dobijate na online platformama za klađenje je nešto drugačiji. Ovde se ne traži da se mnogo trudite, već se svaki vaš potez može nagraditi. Na primer, kada online kladionica nudi bonus dobrodošlice, to je zapravo nagrada za to što ste izdvojili vreme i novac kako biste se registrovali, uplatili novac i otpočeli klađenje. Kad već pričamo o bonusu dobrodošlice, hajde da kažemo i nešto više o tom tipu nagrade.

Bonus dobrodošlice u online kladionicama

Bonus dobrodošlice, tj. welcome bonus je nagrada koju dobijaju novoregistrovani igrači. Svako ko se registruje na određenu kladionicu može da ostvari bonus dobrodošlice. Kladionice stavljaju ili fiksni iznos bonusa, koji vam sleduje samo za registraciju ili naznače u procentima koliko možete da dobijete preko svoje prve uplate, i koji je maksimalni iznos koji možete dobiti.

Mozzart bonus dobrodošlice

Na primer, kladionica može da stavi da je bonus 100% na prvu uplatu do 1.000 dinara. Korisnik koji se registruje i uplati, na primer, 500 dinara, dobiće dodatnih 500 dinara bonusa za klađenje. Međutim, ako je maksimalni iznos 1.000 dinara, ukoliko uplatite više od te sume (1.200 dinara npr.), Vi ćete opet dobiti 1.000 zato što je to gornja granica bonusa.

Jedan od najboljih bonusa dobrodošlice nudi Mozzart kladionica. Naime, nakon registracije i uplate prvog depozita, okrenućete točak sreće koji može da vam donese do maksimalnih 100.000 dinara. Na točku sreće su polja koja uvećavaju vaš početni depozit u iznosima od 50%, pa do maksimalnih 1.000%. Dakle, da biste osvojili najveći mogući bonus dobrodošlice, neophodno je da uplatite mininalno 10.000 dinara.

Ono što zbuni mnoge ljude koji se prvi put susreću sa ovakvom vrstom nagrade je sledeće – zašto bi neko davao bonus u vidu novca nekome ko je nov? Stvar je u tome što vi ne možete odmah da podignete taj novac, već postoje takozvani rollover (playthrough) uslovi o kojima će nešto kasnije biti reči. Ono što treba da znate za sada je da dobijate novac i da taj novac možete iskoristiti za uplatu tiketa.

Bonus Kodovi za kladionice

Mnoge kladionice dodeljuju svojim igračima bonus kodove koji mogu da se unesu na za to predviđenim mestima na sajtu ili unutar aplikacije. Svaki bonus kod je jedinstven i donosi igračima nagradu u vidu pravog novca, cashbacka, freebeta ili nekog drugog vida promocije.

Bonus kodove mogu da koriste i novi i postojeći igrači kladionica. Postoje i odstupanja od ovih pravila kada se bonus dobrodošlice dodeljuje putem bonus koda koji je potrebno uneti da bi se bonus aktivirao.

Reload Bonus

Reload bonus bi se u slobodnom prevodu mogao nazvati i „dopunjavanje”. On je jako sličan bonusu dobrodošlice, s tim da postoji jedna suštinska razlika – ne morate da budete novi korisnik kako bi dobili ovaj bonus. Kada postanete aktivni učesnik neke online platforme za klađenje ili neke aplikacije za klađenje, povremeno ćete dobijati bonuse koji od vas zahtevaju da uplatite novac i dobijete određenu količinu novca preko toga.

Reload bonusi za klađenje su uglavnom skromniji od bonusa dobrodošlice, osim kod nekih sajtova koji imaju i svoje VIP sekcije. U tom slučaju, ovakva vrsta nagrade može biti i prilično velika. Bitno je napomenuti da reload bonus uglavnom zavisi od toga koliko često igrate i sa kojim ulozima.

Freebet Bonus

Freebet se doslovno može prevesti kao besplatno klađenje. To je takođe vrsta bonusa gde dobijate novac. Osnovna karakteristika freebet bonusa je što taj novac ne možete podići sa naloga, već ga jedino možete potrošiti na tikete. Dakle, taj bonus morate da posmatrate kao nešto što će Vam pomoći da se kladite besplatno.

U većini slučajeva freebet bonus dozvoljava da uložite taj novac na samo jednu utakmicu ili jedan tiket i zabranjuje bilo kakve kombinacije. Ponekad postoje i određeni zahtevi kada su u pitanju minimalne kvote dozvoljene za ulaganje freebet novca. Zbog toga je neophodno da prvo proučite uslove pod kojima se freebet koristi, pre nego što pristupite klađenju.

Povraćaj novca/cashback Bonus

Ovaj bonus se ponekad naziva i „naplati promašaj”. Ono što ga čini upečatljivim je to što se on dobija uglavnom kada nemate dovoljno sreće kako biste prošli tiket. Na primer, ako uplatite nekoliko utakmica za 500 dinara i padnete samo na jednu, cashback bonus Vam omogućava da vam se određeni deo Vaše uplate vrati.

cash back

Suma koju ćete dobiti nazad uglavnom zavisi ne samo od visine uplate, već i od visine kombinovane kvote koju dobijate. Ukoliko napravite ogromnu kvotu i promašite jednu utakmicu na tiketu, možete dobiti i mnogo više od toga što ste uplatili. Na primer, ukoliko je kombinovana kvota veća od 100, poneke kladionice će vam ponuditi i do 5x veći cashback bonus u odnosu na vašu inicijalnu uplatu. Naravno, ukoliko je vaša kombinovana kvota na tiketu niska, vrlo su male verovatnoće da ćete se uopšte i kvalifikovati za cashback bonus. Uglavnom kladionice u Srbiji traže da je minimalna kvota 25.

Pozovite prijatelja Bonus

Već smo spomenuli da kladionice imaju za cilj da privuku što više ljudi kako bi ostvarili veći profit. Jedan od načina da to urade je da daju bonuse ljudima koji dovedu svoje prijatelje. Ovde je uglavnom reč o fiksnom bonusu. Dakle, ukoliko se vaš prijatelj registruje na određenu online kladionicu čiji ste aktivni korisnik i izvrši depozit (neke kladionice će možda zahtevati da prijatelj odigra svoju uplatu), vi ćete dobiti novčanu nadoknadu za to.

Čega se paziti prilikom odabira bonusa u online kladionicama?

Došli smo i do dela gde ćemo vas upozoriti na šta sve treba da obratite pažnju prilikom odabira bonusa. Iako svaki bonus sam po sebi može da bude vrlo koristan, neki od njih su dosta nerealni i mogu Vam stvoriti samo lažnu nadu.

Pre svega, treba obratiti pažnju na minimalni i maksimalni iznos bonusa koji se nudi. Ponekad, da biste aktivirali bonus dobrodošlice, morate uplatiti ogromnu svotu novca, što samo po sebi budi sumnju. Ukoliko naiđete na bonus koji ima izričito visoke minimalne iznose koje morate uplatiti, dobro proverite taj sajt i raspitajte se o njegovoj verodostojnosti.

Sa druge strane, maksimalni iznos takođe može biti naznaka o kakvoj kladionici se radi. Ukoliko vam se čini da je neki maksimalni iznos „previše dobar da bi bio istinit”, verovatno i jeste tako. Lažne kladionice mogu nuditi nerealne bonuse i imaju za cilj da vas privuku i uzmu novac. Kladionice-Wiki se bavi isključivo kladionicama koje su se pokazale kao pouzdane i čiji bonusi postoje kako bi Vam pomogli u online klađenju. Takođe, sve kladionice koje možete naći na našim stranicama su prošle strogu proveru bezbednosti online transakcija i poštovanja uslova klađenja.

Rollover uslovi za bonus

Još jedna stvar koju smo spomenuli ranije jesu rollover tj. playthrough uslovi za bonus. U suštini, da biste mogli da podignete neki bonus sa kladionice u banku ili na neki drugi način, morate prvo da „obrnete” bonus nekoliko puta. Na primer, ukoliko piše da je rollover 5x, to znači da ćete morati da potrošite 5 puta više novca u odnosu na visinu Vašeg bonusa kako biste mogli taj bonus da podignete. Na primer, ukoliko je vaš bonus 1.000 dinara, Vi ćete morati da odigrate tikete ukupne sume od 5.000 dinara kako biste podigli bonus novac. Ponekad su ovi zahtevi prilično visoki kod pojedinih kladionica, te treba obratiti pažnju i na to kao jedan od aspekata bonusa.

Često kladionice različito vrednuju igre za otključavanje bonusa. Naime, standardni tiketi mogu da učestvuju u celokupnoj sumi u otključavanju bonusa, dok klađenje uživo može da učestvuje samo u određenom procentu (20%, 30% ili 50% u zavisnosti od kladionice).

Međutim, neke kladionice nude i bonus dobrodošlice bez uslova. Recimo, trenutno važeći Soccer bonus dobrodošlice donosi igračima 500 dinara samo za registraciju i verfikaciju naloga.

Konačno, obratite pažnju i na to koliko vremena imate na raspolaganju da iskoristite svoj bonus pre nego što on istekne. Ponekad ovo vreme može da bude prilično kratko – dva do tri dana. Postoje dve vrste rokova koje morate ispoštovati da biste izvukli maksimum iz bonusa. Prvi rok može da bude vezan za vreme koje Vam je dato da uopšte aktivirate bonus. Na primer, vi možete da se registrujete na online kladionicu a da ne aktivirate bonus. Međutim, on neće uvek biti tu, već će prestati da važi nakon određenog vremena. Drugi rok jeste onaj koji imate da bonus novac i iskoristite. Ova vrsta roka se ređe viđa, ali se i danas javlja u pojedinim online kladionicama.

Najčešća pitanja

Koja kladionica ima najbolje bonuse ?

Od domaćih kladionica najbolji bonus dobrodošlice ima Mozzart, dok Maxbet i Soccer nude dobre bonuse za malo iskusnije kladioničare.

Koji je bonus najbolji za mene?

Najbolji bonus ne postoji, ali postoje bonusi koji vam možda više odgovaraju od drugih. Na primer, najbolji bonus za početnike je bonus dobrodošlice, dok za malo iskusnije je mnogo bolji Cash back ili Rollback.

Gde mogu pratiti promocije ili bonuse?

Aktuelne bonuse i promocije možete pratiti na ovoj stranici, kao i saznati šta svaki bonus znači, a ako ste već upućeni šta bonusi znače možete pratiti detaljnije na website-u vaše kladionice.

Šta je to bonus za registraciju?

U pitanju je drugi naziv za bonus dobrodošlice koji se dodeljuje novim igračima. Ovaj bonus može da podrazumeva uplatu depozita ili da se dodeli bez depozita.