Скочи на садржај
Online Kladionice » Najbolji bonusi u Online Kladionicama

Najbolji bonusi u Online Kladionicama

bonusi za kladjenje

Kladionice na internetu nude različite vrste bonusa. Ukoliko želite da dobijete dodatni podstrek prilikom popunjavanja tiketa preko interneta, toplo preporučujemo da nastavite sa čitanjem. Bonusi su uglavnom neki dodatni novac koji dobijate od sportske kladionice i koji možete iskoristiti na klađenje. Recimo imate bonus dobrodošlice, bonus koji svaki korisnik dobija prilikom registrovanja na željenu kladionicu. Međutim, postoji nekoliko različitih načina kako da aktivirate te bonuse. U nastavku teksta nadjite Vaš najbolji bonus u online kladionicama.

Bonus dobrodošliceUslovNajmanja kvotaViše informacija
mozzart kladionica logodo 45.000 RSD100% od uplate na tiketima sa minimum 4 para1.50Mozzart Bonus
meridian logo1000 RSD5+ parova na tiketu2Pogledajte promociju na Meridian sajtu
Admiral kladionica logoBonus na depozit od 10% , 20% i 30% na prve 3 uplate do 20.000 RSDUplaćen tiket u vrednosti 200 dinaraNije navedenoAdmiralbet kladionica
soccer logoNema bonusa dobrodošlice//Soccer Kladionica

Ali, zašto kladionice uopšte daju bonuse? U današnje vreme, ukoliko kladionica ne nudi neki vid promocije, ona prosto neće biti konkurentna i neće privlačiti nove korisnike, tj. zadržavati stare.

Pored bonusa dobrodošlice (welcome bonus), kladionice nude i niz drugih tipova bonusa koji će upotpuniti Vaše iskustvo u online klađenju na njihovoj platformi. Ostale vrste su:

  • reload bonus
  • freebet bonus
  • cashback (povraćaj novca)
  • pozovi prijatelja bonus (refer a friend).

Svaki od ovih bonusa je unikatan i na kreativan način Vam daruje nešto. Pre nego što kažemo nešto više o tim bonusima, moramo da odgovorimo na jedno jako škakljivo pitanje – šta su to zapravo bonusi za kladjenje?

Šta su kladionicarski bonusi?

U najširem smislu, bonus je svaka vrsta finansijske kompenzacije za vaš trud. Drugim rečima, bonus je nagrada koja se daruje svakome ko ispuni očekivanja onog ko daje bonus. Na primer, ukoliko ste bili dobar radnik u firmi i premašili ste očekivanja svog nadređenog, vi možete dobiti bonus. Ali, verujemo da ste sa takvom vrstom bonusa svi dobro upoznati.

Međutim, bonus koji dobijate na online platformama za klađenje je nešto drugačiji. Ovde se ne traži da se mnogo trudite, već se svaki vaš potez može nagraditi. Na primer, kada online kladionica nudi bonus dobrodošlice, to je zapravo nagrada za to što ste Vi izdvojili vremena i novca kako biste se registrovali, uplatili novac i otpočeli klađenje. Kad već pričamo o bonusu dobrodošlice, hajde da kažemo i nešto više o tom tipu nagrade.

Bonus dobrodošlice u online kladionicama

Bonus dobrodošlice, tj. welcome bonus je nagrada koju dobijaju novi igrači. Svako ko se registruje na određenu kladionicu može da ostvari bonus dobrodošlice. Kladionice obično ne stavljaju fiksni iznos bonusa, već samo naznačuju u procentima koliko možete da dobijete preko svoje prve uplate, i koji je maksimalni iznos koji možete dobiti.

Na primer, kladionica može da stavi da je bonus 100% na prvu uplatu do 1000 dinara. Korisnik koji se registruje i uplati, na primer, 500 dinara, dobiće dodatnih 500 dinara bonusa za klađenje. Međutim, ako je maksimalni iznos 1.000 dinara, ukoliko uplatite više od te sume (1.200 dinara npr.), Vi ćete opet dobiti 1000 zato što je to gornja granica bonusa.

Ono što zbuni mnoge ljude koji se prvi put susreću sa ovakvom vrstom nagrade je sledeće – zašto bi neko davao bonus u vidu novca nekome ko je nov? Stvar je u tome što Vi ne možete odmah da podignete taj novac, već postoje takozvani rollover (playthrough) uslovi o kojima će nešto kasnije biti reči. Ono što treba da znate za sada je da dobijate novac i da taj novac možete iskoristiti za uplatu tiketa.

Reload Bonus

Reload bonus bi se u slobodnom prevodu mogao nazvati i „repetiranje”. On je jako sličan bonusu dobrodošlice, s tim da postoji jedna suštinska razlika – ne morate da budete nov korisnik kako bi dobili ovaj bonus. Kada postanete aktivni učesnik neke online platforme za klađenje ili neke aplikacije za kladjenje, povremeno ćete dobijati bonuse koji od Vas zahtevaju da uplatite novac i dobijete određenu količinu novca preko toga.

Reload bonusi za klađenje su uglavnom skromniji od bonusa dobrodošlice, osim kod nekih sajtova koji imaju i svoje VIP sekcije. U tom slučaju, ovakva vrsta nagrade može biti i prilično velika.

Freebet Bonus

Freebet se doslovno može prevesti kao besplatno klađenje. To je takođe vrsta bonusa gde dobijate novac. Jedina razlika kod freebet bonusa je što taj novac nikako ne možete podići, već ga jedino možete istrošiti na tikete. Dakle, morate prosto gledati na taj bonus kao na nešto što će Vam pomoći da se kladite besplatno.

U mnogo slučajeva freebet bonus dozvoljava da uložite taj novac na samo jednu utakmicu ili jedan tiket i zabranjuje bilo kakve kombinacije. Ponekad, takođe, postoje i određeni zahtevi kada su u pitanju minimalne kvote dozvoljene za ulaganje freebet novca.

Povraćaj novca/cashback Bonus

Ovaj bonus se ponekad naziva i „naplati promašaj”. Ono što ga čini upečatljivim je to što se on dobija uglavnom kada nemate dovoljno sreće kako biste prošli tiket. Na primer, ako uplatite nekoliko utakmica za 500 dinara i padnete samo na jednu, cashback bonus Vam omogućava da vam se određeni deo Vaše uplate vrati.

cash back

Suma koju ćete dobiti nazad uglavnom zavisi ne samo od visine uplate, već i od visine kombinovane kvote koju dobijate. Ukoliko napravite ogromnu kvotu i promašite jednu utakmicu, možete dobiti i mnogo više od toga što ste uplatili. Na primer, ukoliko je kombinovana kvota veća od 100, poneke kladionice će vam ponuditi i do 5x veći cashback bonus u odnosu na vašu inicijalnu uplatu. Naravno, ukoliko je vaša kombinovana kvota na tiketu niska, vrlo su male verovatnoće da ćete se uopšte i kvalifikovati za cashback bonus.

Pozovite prijatelja Bonus

Već smo pomenuli da kladionice imaju za cilj da dovedu što više ljudi kako bi ostvarili sve veći profit. Jedan od načina da to urade je da daju bonuse ljudima koji dovedu svoje prijatelje. Ovde je uglavnom reč o fiksnom bonusu. Dakle, ukoliko se vaš prijatelj registruje na određenu online kladionicu čiji ste Vi aktivni korisnik i izvrši depozit (neke kladionice će možda zahtevati da prijatelj odigra svoju uplatu), Vi ćete dobiti novčanu naknadu za to.

Čega se paziti prilikom odabira bonusa u online kladionicama?

Došli smo i do dela gde ćemo Vas upozoriti na sve na šta treba da obratite pažnju prilikom odabira bonusa. Iako svaki bonus sam po sebi može da bude vrlo koristan, neki od njih su dosta nerealni i mogu Vam stvoriti samo lažnu nadu.

Pre svega, treba obratiti pažnju na minimalni i maksimalni iznos bonusa koji se nudi. Ponekad, da biste aktivirali bonus dobrodošlice, morate uplatiti ogromnu svotu novca, što samo po sebi budi sumnju. Ukoliko naiđete na bonus koji ima izričito visoke minimalne iznose koje morate uplatiti, dobro proverite taj sajt i raspitajte se o njegovoj verodostojnosti.

Sa druge strane, maksimalni iznos takođe može biti naznaka o kakvoj kladionici se radi. Ukoliko vam se čini da je neki maksimalni iznos „previše dobar da bi bio istinit”, verovatno i jeste tako. Lažne kladionice mogu nuditi nerealne bonuse i imaju za cilj da Vas privuku i uzmu novac. Kladionice-Wiki se bavi isključivo kladionicama koje su se pokazale kao dobre i čiji bonusi postoje kako bi Vam pomogli u online klađenju.

Rollover uzlovi za bonus

Još jedna stvar koju smo spomenuli ranije jesu rollover tj. playthrough uslovi za bonus. U suštini, da biste mogli da podignete neki bonus sa kladionice u banku ili na neki drugi nalog, morate prvo da „obrnete” bonus nekoliko puta. Na primer, ukoliko piše da je rollover 5x, to znači da ćete morati da potrošite 5 puta više para u odnosu na visinu Vašeg bonusa kako biste mogli taj bonus da podignete. Na primer, ukoliko je vaš bonus 1.000 dinara, Vi ćete morati da odigrate tikete od ukupne sume od 5.000 dinara kako biste podigli bonus novac. Ponekad su ovi zahtevi prilično visoki kod pojedinih kladionica, te treba obratiti pažnju i na to kao jedan od aspekata bonusa.

Konačno, obratite pažnju i na to koliko vremena imate na raspolaganju da iskoristite svoj bonus pre nego što on istekne. Ponekad ovo vreme može da bude prilično kratko – dva do tri dana. Postoje dve vrste rokova koje morate ispoštovati da biste izvukli maksimum iz bonusa. Prvi rok može da bude vezan za vreme koje Vam je dato da uopšte aktivirate bonus. Na primer, vi možete da se registrujete na online kladionicu a da ne aktivirate bonus. Međutim, on neće uvek biti tu, već će prestati da važi nakon određenog vremena. Drugi rok jeste onaj koji imate da bonus novac i iskoristite. Ovo vrsta roka se ređe viđa, ali se i danas javlja u pojedinim online kladionicama.

Najčešća pitanja

Koja kladionica ima najbolje bonuse ?

Od domaćih kladionica najbolji bonus dobrodošlice ima Meridian, dok Maxbet i Soccer nude dobre bonuse za malo iskusnije kladioničare.

Koji je bonus najbolji za mene?

Najbolji bonus ne postoji, ali postoje bonusi koji najvise odgovaraju nekom. Na primer najbolji bonus za početnike je bonus dobrodošlice dok za malo iskusnije je mnogo bolji Cash back ili Rollback.

Gde mogu pratiti promocije ili bonuse?

Aktuelne bonuse i promocije možete pratiti na ovoj stranici, kao i saznati šta svaki bonus znači, a ako ste već upućeni šta bonusi znače možete pratiti detaljnije na website-u vaše kladionice.

Koje kladionice nude kladjenje bez uplate?

Iako je to aktuelna ponuda u mnogim stranim kladionicama, trenutno u Srbiji nijedna kladionica ne nudi ovakvu opciju.