Скочи на садржај
Online Kladionice » Admiralbet kladionica

Admiralbet kladionica

Admiralbet kladionica je deo Novomatic grupe, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija koja se bavi priredjivanjem igara na sreću. U našoj zemlji Admiralbet pre svega okuplja zaljubljenike u kazino i slot igre, ali ni broj igrača koji uživaju u čarima sportske prognoze nije mali.

Odnedavno, Admiralbet kladionica nudi i usluge kladjenja na internetu. Više o online kladjenju pročitajte na našoj stranici online kladionice. Iako se radi o relativno mladoj online kladionici, ona u poslednje vreme pokazuje značajan trend rasta korisnika koji ovom operateru posvećuju svoju pažnju. Admiralbet sportska kladionioca može se pohvaliti i raznoraznim promocijama i bonusima kojima svakodnevno časti svoje korisnike. O ovome, a i ostalim pogodnostima, kao i nedostacima Admiralbet online kladionice, saznajte više u nastavku teksta.

Admiralbet
admiralbet logo
Godina osnivanja: 2000
Korporacija: Novomatic
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: Nema

Registracija naloga u Admiralbet

Da biste uopšte mogli da se kladite u Admiralbet, morate tamo imati otvoren korisnički nalog i odredjeni iznos depozita na njemu. Sam postupak registracije je vrlo jednostavan. Potrebno je samo ostaviti validnu e-mail adresu i kreirati Vašu jedinstvenu lozinku. Kada to obavite, na Vaš e-mail stiže aktivacioni link koji Vas vodi na sajt gde ćete ostaviti lične podatke, čime je proces registracije skoro gotov. Potrebno je još samo otvoriti aktivacioni link koji će stići na Vašu e-mail adresu i time je korisnički nalog stavljen u funkciju.

Forma za registraciju u Admiralbet-u

Uplata i isplata u Admiralbet-u

Što se tiče uplate i isplate depozita na kladioničarski račun, možemo konstatovati da je i ova procedura dosta jednostavna, ali da Admiralbet ne nudi mnogo opcija preko kojih se novac može uplaćivati na račun, odnosno isplaćivati sa njega. U Admiralbet novac je moguće uplatiti/isplatiti:

  • Kod operatera u nekoj od poslovnica Admiralbet kladionice;
  • Platnim debitnim i kreditnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa);
  • iPay vaučerima koji se mogu pronaći na nekoj od trafika.

Admiralbet online promocije i bonusi

Admiralbet online kladionica zasigurno spada u grupu operatera u Srbiji koji su stavili značajan akcenat na privlačenje novih korisnika primamljivim bonusima i promocijama. Jedna od najboljih promocija koja se nudi korisnicima koji se prvi put registruju na sajt Admiralbet kladionice je ona gde možete osvojiti Freebet sredstva za kladjenje na prva tri depozita. Za prvi depozit dobija se 10%, za drugi 20%, dok se za treći depozit dobija 30% Freebet novca za kladjenje u Admiralbet kladionici. Da bi se ova Freebet sredstva aktivirala, potrebno je odigrati tikete u visini depozita sa najmanje dva para čiji koeficijenti nisu ispod 1.40.

Cashout u Admiralbet-u

Još jedan od načina da osvojite Freebet sredstva za kladjenje je da depozit na Vaš kladioničarski račun uplatite preko iPay vaučera ili platne kartice. Za svaki depozit uplaćen na ovaj način koji je veći od 2000 RSD, Admiralbet će Vas nagraditi sa 10% Freebet novca za kladjenje. Kao i kod prethodne promocije, ova sredstva će Vam biti dostupna tek kada ispunite uslov, a to je da odigrate tiket u visini depozita sa najmanje dva dogadjaja na njemu i kvotom većom od 1.40.

Pored ove dve promocije, u ponudi Admiralbet kladionice su i za naše standarde uobičajene promocije i bonusi u vidu:

  • Cash Out opcije – gde možete naplatiti svoj tiket pre završetka poslednjeg dogadjaja na njemu;
  • Bonus na odigrani broj mečeva – kreće se u razmaku od 3% za 5 odigranih parova pa do 250% za 36 odigranih mečeva. U periodu Happy hour-a (od 9:00 do 11:00 h i 21:00 do 23:00 h), ovi bonusi su veći i idu do 300% za 36 odigranih dogadjaja na tiketu.

Ponude i kvote u Admiralbetu

Ponuda sportova za kladjenje i koeficijenti u Admiralbet online kladionici su na nivou većine kladionica u zemlji. U ovoj kladionici možete tipovati na sve najpopularnije sportove poput fudbala, tenisa, košarke, rukometa, itd. Za one koji vole da se klade na neke od „egzotičnijih“ sportova tu su američki fudbal, kriket, badminton, snuker i mnogi drugi. Što se tiče koeficijenata, Admiralbet takodje nudi kvote koje ne odstupaju značajnije od konkurentskih kladionica u Srbiji

Admiralbet kladionica poseduje i servis za kladjenje uživo čija ponuda sportova za kladjenje takodje nije zanemarljiva. Medjutim, jedna od zamerki za ovu platformu za uživo kladjenje je ta što je dosta nepregledna i pomalo teška za navigaciju, pa će se igrači koji su novi u svetu internet kladjenja malo teže snalaziti sa istom.

Admiralbet mobilna aplikacija

Osim tradicionalnog načina pristupanja ovoj kladionici putem internet sajta, odnedavno je to moguće učiniti i putem mobilne aplikacije koju je ova kompanija razvila za vlasnike pametnih uredjaja sa Android operativnim sistemom. Tako će igrači koji imaju nalog u Admiralbet kladionici moći da listaju kvote i sastavljaju tikete gde god da se nalaze.

Interfejs Admiralbet aplikacije

Vlasnici iPhone i iPad smart uredjaja trenutno nemaju mogućnost preuzimanja ove mobilne aplikacije za kladjenje. No, ne sumnjamo da je to jedan od prioriteta u ovoj kompaniji i da će igrači koji imaju uredjaje sa iOS operativnim sistemom uskoro moći da uživaju u čarima online kladjenja preko njihovih telefona i tableta.

Admiralbet korisnički servis

Ukoliko Vam se desi neka poteškoća ili nedoumica prilikom korišćenja Admiralbet sajta za kladjenje, možete kontaktirati njihov korisnički servis svakog dana od 9:00 do 23:00 h putem Live Chata ili besplate telefonske linije na broj + 381 63 717 717 9. Takodje, tu su i savremeni načini komuniciranja preko Viber i WhatsApp aplikacija na isti telefonski broj. Eventualna pitanja, pritužbe i sugestije možete slati na e-mail Admiralbet kladionice. ([email protected]).

Najčešća pitanja

Da li mogu da se kladim online u Admiralu?

Iako je Admiral strana kladionica ona ima licencu od države Srbije što omogućava našim državljanima da se klade u njoj i Online kao i tradicionalno.

Da li Admiral daje neke bonuse za nove korisnike?

Admiral za nove korisnike daje bonus dobrodošlice kao i cashback bonuse, a tokom leta on ima svoju letnju promociju gde se depozit uvećava za 10%

Kakve su kvote u Admiralu ?

Što se tiče kvota one su medju boljima od kladionica u Srbiji i Admiral daje mogućnost tiketa od 500% na 36 parova što znači da je mogući dobitak u ovoj kladionici 12.000.000 dinara

Zaključak

Iako je ova sportska kladionica medju poslednjima izašla na tržište online operatera za sportsko kladjenje u našoj zemlji, može se reći da je vrlo brzo prihvatila sve pozitivne trendove koje su neke starije kladionice već primenile u svom poslovanju.

Prednosti

  • Veliki broj promocija i bonus dobrodošlice za nove igrače;
  • Mobilna aplikacija za korisnike uredjaja sa Android operativnim sistemom;
  • Odlični korisnički servis.

Ono na čemu menadžment ove kladionice treba da obrati pažnju u nekom narednom periodu je unapredjenje sajta i servisa za kladjenje uživo, proširenje kladioničarske ponude, kao i razvijanje aplikacije za mobilno kladjenje za korisnike pametnih uredjaja sa iOS operativnim sistemom.