Скочи на садржај
Online Kladionice » MaxBet Kladionica

MaxBet Kladionica

MaxBet je jedan od najpopularnijih i najrasprostranjenijih priredjivača igara na sreću u Srbiji. Kompanija je nastala još davne 1997. godine, a brend koji i danas traje počeo je da se gradi od 2008. godine. MaxBet grupacija, osim na teritoriji Srbije, posluje i na teritorijima susednih država kao što su Crna Gora, Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.

Soccer
MaxBet logo
Godina osnivanja: 1997
Korporacija: Dan Plus International d.o.o
Sedište: Novi Sad
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: FreeBet do 25%

O Max Bet-u

Sudeći po broju lokala u gradovima Srbije, MaxBet kladionice spadaju u top 3 operatera na prostoru naše zemlje. Ovo ne treba da čudi jer je poslednjih godina trend da kladionice nisu više samo mesto gde igrači dolaze da popunjavaju tikete, već je to mesto za okupljanje i dobru zabavu gde posetioci mogu da popiju piće i pojedu nešto.

MaxBet kompanija se bavi priredjivanjem i organizovanjem igara na sreću kao što su sportsko kladjenje, slot aparati i loto igre. Sportska kladionica MaxBet jedna je od prvih u Srbiji koje su izašle na svetsku globalnu mrežu i omogućila igračima online kladjenje. Pored kladjenja na internetu, igrači na njihovom sajtu mogu da se oprobaju i u online kazinu, kao i mnogim drugim igrama na sreću.

Naš tim analizirao je MaxBet online kladionicu. U nastavku teksta potrudićemo se da Vam na najobjektivniji načim približimo koje su, po našem mišljenju, glavne prednosti i mane ove kladionice i šta možete da očekujete ako odlučite da se registrujete na njihov sajt.

Bonus dobrodošlice za nove igrače

Po ugledu na mnoge svetske sportske kladionice, MaxBet je za korisnike koji se prvi put registruju na njihov sajt pripremio fenomenalan bonus dobrodošlice od 25% Freebet bonusa koji ide i do 20.000 RSD. Igrači koji naprave nalog na sajtu MaxBet kladionice pri uplati prvog depozita dobiće bonus u iznosu od 25% od prve uplate. Minimalni iznos bonusa je 20, a maksimalni 20.000 RSD.

Dobijeni bonus dobrodošlice je inicijalno zaključan, a moguće ga je koristiti tek nakon što se ispune odredjeni uslovi:

 • Potrebno je odigrati tikete sa četvorostrukim iznosom od dobijenog bonusa (na primer: ako ste dobili bonus od 1000 RSD, potrebno je odigrate tikete u vrednosti od 4000 RSD da biste otključali bonus);
 • Minimalni broj sportskih dogadjaja koji moraju da budu na tiketu je 4;
 • Minimalna kvota po dogadjaju na tiketu ne sme biti manja od 1.25.

Pored ovog sjajnog welcome bonusa, MaxBet kladionica u svojoj ponudi ima i druge atraktivne vrste promocija kao što su bonus do 500% na broj odigranih mečeva i Cash Out opcija za prevremenu isplatu tiketa, ako želite da smanjite rizik od gubitka.

Registracija i uplata i isplata depozita u MaxBet kladionici

Proces registracije korisničkog naloga u MaxBet kladionici nije nimalo komplikovan i potrebno je svega nekoliko minuta da bi se završila procedura. Kao i kod ostalih online kladionica, prilikom popunjavanja registracionog formulara potrebno je uneti neophodne lične podatke korisnika kao što su: ime i prezime, pol, datum rodjenja, adresa, država, broj telefona i broj lične karte i pasoša. Pored ličnih podataka, neophodno je ostaviti Vašu e-mail adresu i kreirati lozinku za pristup internet sajtu MaxBet kladionice. Kada se svi ti podaci popune, na Vašu e-mail adresu stići će poruka da ste uspešno kreirali korisnički nalog.

Forma za registraciju u MaxBet-u

Pre nego što odigrate svoj prvi tiket u MaxBet online kladionici, morate uplatiti odredjeni depozit na Vaš kladioničarski račun. Istini za volju, u ovom segmentu postoji dosta prostora za napredak, jer mogućnosti uplate/isplate novca nisu baš široke. Pored tradicionalnog načina uplate depozita u poslovnici kompanije, uplatu na Vaš kladioničarski račun u MaxBetu možete izvršiti preko platnih kartica (VISA, MasterCard i Maestro), tekućeg računa ili iPay-a. Ono što nije dobro je to što se mogućnosti za isplatu još više smanjuju, jer je novac sa računa moguće podići samo direktno u nekoj MaxBet filijali ili preko tekućeg računa.

Jedan od glavnih nedostataka kod uplate/isplate depozita je nemogućnost korišćenja elektronskih novčanika (Skrill, Neteller, itd.) koji su trenutno jedan od najpopularnijih metoda za plaćanje roba i usluga na internetu, pa tako i u industriji kladjenja. Jedna od retkih (ako ne i jedina) online kladionica u Srbiji koja podržava uplatu novca na kladioničarski račun preko nekog od e-novčanika je Meridianbet. Ova kladionica je omogućila svojim korisnicima koji poseduju Skrill nalog da brzo i jednostavno prenesu novac na njihov korisnički nalog. 

Ponuda sportskog kladjenja i platforma za kladjenje uživo u MaxBetu

Kada govorimo o ponudi sportskih dogadjaja za kladjenje u MaxBet kladionici, možemo je okarakterisati kao solidnu. Iako je obuhvaćena mogućnost kladjenja na najpopularnije sportove, smatramo da bi ponuda mogla biti proširena. Menadžment MaxBet kompanije mogao bi takodje da razmisli o ponudi e-sportova za kladjenje, jer opklade na ove dogadjaje privlače sve više igrača u svetu. Koeficijenti u MaxBetu su na nivou ostalih online operatera u Srbiji, dok su značajno slabiji od svetskih kladionica koje pružaju usluge kladjenja na internetu.

Što se tiče MaxBet platforme za kladjenje uživo, može se reći da je ona izuzetno dobra i da nudi širok dijapazon mogućnosti za kladjenje. Tu je i opcija live-streaminga za odredjene mečeve, a jedini uslov da gledate odredjeni meč preko interneta je da imate 20 RSD na svom nalogu, što nije teško ispuniti.

MaxBet mobilna aplikacije za Android uredjaje

Korisnici koji poseduju pametne uredjaje sa Android operativnim sistemom u prilici su da preuzmu aplikaciju MaxBet kladionice koja im pruža iste mogućnosti kladjenja kao i preko kućnog računara. Aplikaciju za mobilni telefon ili tablet najbolje je preuzeti direktno sa zvaničnog sajta MaxBet kladionice.

Igrači koji koriste iOS ili Windows operativni sistem nažalost nemaju dostupnu aplikaciju MaxBet kladionice koju mogu da instaliraju na svojim uredjajima. Njima ostaje mogućnost da sajtu ove kladionice pristupe preko mobilne verzije sajta koja je, da budemo realni, dosta nepreglednija i sporija od one na desktop računarima. Naša preporuka za korisnike uredjaja sa iOS operativnim sistemom je da posete sajt Meridianbet kladionice gde vlasnici Apple uređaja mogu preuzeti mobilnu aplikaciju za kladjenje.

Na kraju članka bismo želeli da sumiramo naše utiske o MaxBet online kladionici i da Vam u nekoliko reči istaknemo pozitivne i negativne karakteristike do kojih smo došli posle detaljne analize.

Prednosti

 • internet stranica dostupna na srpskom jeziku;
 • jednostavna registracija korisničkog naloga;
 • sjajan bonus dobrodošlice;
 • odlična platforma za kladjenje uživo;
 • mogućnost live-streaminga.

Mane

 • nedostatak više opcija za uplatu/isplatu depozita;
 • ponuda dogadjaja za kladjenje nije toliko široka;
 • nedostatak mobilne aplikacije za uredjaje sa iOS i Windows operativnim sistemom.