Скочи на садржај
Online Kladionice » Soccer Kladionica

Soccer Kladionica

Soccer kladionica jedan je od vodećih priredjivača sportskih igara na sreću na teritoriji Republike Srbije. Ova kladionica ima razvijenu mrežu od preko 150 uplatnih mesta širom naše države i zapošljava oko 800 ljudi. Skoro dvodecenijsko uspešno i odgovorno poslovanje u oblasti kladjenja izbacilo je Soccer bet medju top 5 vodećih kladionica u Srbiji. Ova kladionica takodje prati savremene trendove u poslovanju, pa je tako svojim korisnicima omogućila i online kladjenje putem računara, mobilnih telefona i tablet uredjaja.

Slične ponude u drugim kladionicama

Meridianbet Logowilliam hill logomaxbet kladionica logo
MeridianBetWilliam HillMaxBet

U ponudi Soccer bet kladionice postoji mogućnost kladjenja na sve najpopularnije sportove u svetu uključujući fudbal, košarku, tenis, rukomet, itd. Za ljubitelje kockarskih igara tu su popularni slot aparati i elektronski rulet u poslovnicama Soccer kladionice, dok je na sajtu dostupno još pregršt slot i kazino igara, kao i igre sa kartama i brojevima. 

Pored raznoraznih mogućnosti za kladjenje, u ovoj kladionici možete da popijete kafu ili piće sa društvom, jer je to još jedna od usluga koju Soccer bet kladionica nudi. Stoga Vam svakako preporučujemo da u najskorije vreme posetite neku do poslovnica ove kladionice. S druge strane, ako razmatrate mogućnost da se registrujete na njihov sajt i tamo okušate sreću u online kladjenju, mi ćemo u daljem tekstu pokušati da Vam ukažemo na sve njene prednosti i mane.

Soccer
soccer logo
Godina osnivanja: 1998
Korporacija: PHUKET d.o.o.
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: Nema

Registracija na sajtu SOCCER

Prvi neophodan uslov za kladjenje u Soccer bet online kladionici jeste da na njihovom sajtu imate otvoren korisnički nalog. To možete učiniti preko Vašeg desktop računara, mobilnog telefona ili tablet uredjaja.

Postupak otvaranja naloga vrlo je jednostavan i može se obaviti u svega nekoliko minuta. Potrebno je samo da odete na sajt kladionice i u gornjem desnom uglu iz padajućeg menija odaberete „Registracija“. Otvoriće Vam se upitnik gde treba da uneste svoje lične podatke (ime, prezime, pol, datum rodjenja, adresu i mesto stanovanja, JMBG, broj lične karte i broj telefona). Pored ličnih podataka, u ovom formularu potrebno je ostaviti i podatke o Vašoj e-mail adresi, korisničkom imenu i lozinki koju ćete koristiti za prijavljivanje na sajt Soccer kladionice. Na kraju tu su i podaci o bankovnom računu koji ćete koristiti za uplatu/isplatu novčanih sredstava za kladjenje.

Pre nego što završite proces registracije, ostaje još da čekirate opcije kojim se potvrdjuje Vaš identitet, da ste punoletni i da ste pročitali Pravila korišćenja. Ukoliko sa ovim pravilima niste saglasni, molimo Vas da napustite ovaj sajt. Registracija je u potpunosti završena kada Vam na e-mail stigne poruka da je Vaš korisnički nalog aktiviran.

Soccer Uplata i isplata online

Što se tiče opcija uplate/isplate depozita, moramo biti iskreni i reći da one baš i nisu toliko velike. Soccer kladionica svojim igračima nudi tri metode za uplatu novčanih sredstava za kladjenje. To možete učiniti:

 • platnim karticama (Visa, MasterCard i Maestro);
 • bankovnim transferom ili
 • u nekoj od poslovnica Soccer kladionice.

Sve veći broj igrača koji se klade na internetu koristi i razne vidove elektornskih novčanika (Skrill, Neteller, Paysafecard, itd.) za uplatu i isplatu novca sa kladioničarksih računa. Sredstva su na računu dostupna momentalno bez ikakve ili minimalne provizije. Nažalost Soccer kladionica ovu opciju nema, ali ako npr. posedujete Skrill e-novčanik, možda je bolje da odaberete Meridianbet kladionicu u kojoj imate mogućnost za uplatu/isplatu depozita na taj način.

U slučaju kladjenja sa pozitivnim ishodom, igrač će u jednom trenutku poželeti da povuče sredstva sa svog kladioničarskog računa. Na sajtu Soccer bet kladionice nismo ispeli da nadjemo koje su metode isplate novca, ali pretpostavljamo da su iste kao one za njegovu uplatu.

Soccer kladionica ponuda kvota

Soccer ponuda dogadjaja za kladjenje svakodnevno se širi i znatno je veća u odnosu na raniji period, ali je i dalje dosta slabija u odnosu na konkurentske kladionice u zemlji (Meridianbet, Mozzart itd), a pogotovo u odnosu na one inostrane (1xBet, bet-at-home itd). Potrebno je proširiti ponudu dogadjaja za kladjenje kako po broju sportova, tako i po broju liga u okviru nekog sporta na koje igrač može da se kladi.

Što se tiče koeficijenata za kladjenje, Soccer bet kladionica ima kvote u rangu ostalih kladionica u Srbiji, ili za nijansu niže. Ukoliko Vam je ovaj segment dosta važan, možete da posetite sajt 1xBet koja daje izuzetno primamljive kvote za kladjenje na raznorazne sportske dogadjaje.

Soccer kladjenje uživo

Na sajtu ove kladionice igrači takodje imaju mogućnost i za Soccer uživo kladjenje. Ponuda dogadjaja za kladjenje uživo istini za volju nije preterano široka. Fokus je stavljen na najpopularnije sportove (fudbal, košarka, tenis, rukomet, itd.). S druge strane, dobra strana je ta što je platforma Soccer kladionice za kladjenje uživo prilagodjena početnicima, vrlo je pregledna i jednostavna za korišćenje. Moguće je kladiti se kako na pojedinačne, tako i na sistemske tikete.

Soccer bonus

Bonusi i promocije su možda i najslabiji deo usluga koje nude Soccer bet kladionice. Naime, za nove korisnike ne postoji nikakav bonus dobrodošlice koje ostale sportske kladionice iz zemlje, a pogotovu one iz inostranstva nude svojim novim korisnicima. Ukoliko Soccer bet želi da bude konkurentan na tržištu online kladionica, moraće u najkraćem mogućem roku da razmisli o uvodjenju različitih vidova promocija za svoje postojeće i nove igrače. Dostupne promocije za sportsko kladjenje u ovoj kladionici su:

 • Cash Back opcija (ostvarujete pravo na povraćaj odredjenog dela novca ukoliko na tiketu promašite samo jedan par) i
 • Extra bonus (tiketima sa 6 ili više parova procentualno se uvećava iznos dobitka u zavisnosti od toga koliko je ukupno odigrano parova).

Pomenute promocije spadaju u standardni paket promocija svih ozbiljnijih online kladionica, tako da, ako Vam je ovaj segment veoma važan pri odabiru kladionica, možete se opredeliti za Meridianbet koja svojim novim korisnicima nudi Meridian bonus dobrodošlice od 1000 dinara za prvi odigrani tiket.

Soccer aplikacija

Još jedan aspekt na kojem menadžment Soccer kladionice mora da poradi u najskorije vreme je to da svojim igračima omogući aplikaciju za sportsko kladjenje koju mogu koristiti na svojim pametnim uredjajima (mobilnim telefonima i tabletima). Za sada ova kladionica ima dostupnu jedino mobilnu verziju svoj internet sajta, koja je dosta zastarelog izgleda, ali iskreno rečeno nije teška za korišćenje. 

Moderni igrači žele da im kladionice obezbede mogućnost da se klade u bilo koje doba dana ili noći. Ako ste jedan od takvih igrača, pogledajte aplikaciju Meridianbet kladionice (dostupna je i za Android i za iOS uredjaje, na našem je jeziku i vrlo jednostavna za korišćenje).

Soccer Bet korisnički servis

Ukoliko Vam se javi neka nedoumica u vezi kladjenja, uslova i pravila korišćenja, možete se obratiti korisničkom servisu Soccer kladionice. Sa njima je komunikacija moguća isključivo putem e-maila ([email protected]). Drugi vidovi komunikacije nisu dostupni, osim što promocije i novosti možete da pratite preko društvenih mreža.

Prednosti i mane Soccer Bet-a

Na kraju, posle detaljne analize Soccer bet-a želeli bismo da sumiramo utiske i ukažemo na to koje su dobre a koje loše strane ove kladionice.

Prednosti

 • internet stranica dostupna na srpskom jeziku
 • jednostavna registracija

Mane

 • ograničen broj opcija za uplatu/isplatu
 • nema bonusa dobrodošlice za nove korisnike
 • zastareo izgled internet stranice
 • nedostupnost aplikacije za sportsko kladjenje na pametnim uredjajima