Meridian bet Bonus

Svi ste već dobro upoznati sa kladionicom Meridian bet, ali da li znate da možete da kladite na njihovom sajtu od kuće? Kad kažemo kladionica uglavnom se misli na lokal u kome se družite sa ostalim ljudima i kladite. Ako ste neko koga mrzi da ide do kladionice kako bi sastavio i uplatio svoj tiket, Meridian bet kladionica je za Vas. Sada možete iz udobnosti svog doma da se kladite online.
Meridian bet je naprednija Online Kladionica kod nas, sa različitim inovativnim bonusima kao npr. Meridian bet bonus dobrodošlice i cashback, kao i promocijama koji su na nivou najboljih sportski kladionica u Evropi.

Bonus dobrodošlice Meridian bet -a

Od polovine Septembra Meridian je povećao bonus dobrodošlice sa 500 na 1000 dinara za sve nove korisnike, ovaj bonus je bezuslovan što znači da je dovoljno samo da odete na sajt Meridianbet-a, registrujete se i stićiće vam poruka o vašem bonusu.

Topla preporuka svim novim korisnicima ili ljudima koji tek ulaze u svet kladjenja je da se čekira ovaj bonus kako bi u slučaju da prvi tiket ne prodje Vaš gubitak ne bude preveliki i poboljšali vaše kladjenje.

Bonus dobrodošlice

Napomena za ovaj bonus dobrodošlice

Kako ostvariti Meridian bet Bonus Dobrodošlice ?

Kako biste ostvarili pravo na ovaj bonus, potrebno je da ispratite sledeća uputstva:

 • Prvi korak je naravno registracija;
 • Uplatite prvi depozit;
 • Odigrajte tiket i ako tiket padne dobijate novac nazad u iznosu od 1000 dinara.

Ovo je bio kratak sažetak pravila koja moraju biti ispoštovana da biste stekli pravo na bonus dobrodošlice Meridianbet kladionice. Dodatne informacije nalaze se na njihovom internet sajtu, a ako i nakon toga imate neke nedoumice, svakako se možete obratiti njihovom korisničkom servisu putem e-maila, Chat-a, Viber ili WhatsApp aplikacije.

Money back bonus u Meridianu 2022

Promašen par dobitan tiket je jedna od prvih promocija Meridiana u 2022-oj godini koji je namenjen da časti igrače za novu deceniju. On je deo Moneyback bonusa i promocija koji je vešto napravljen kako bi se novi korisnici osećali udobno kada kreću da se klade u ovoj kladionici.

Pravila promocije

 • Ne važi za singl
 • Na tiketu morate imati minimum jedan meč iz standardne ponude
 •  Ne važi za sistemske tikete, dvoznake
 • Money back važi samo za tikete sa jednim promašenim parom
 • Za Money back se računa proizvod pogođenih kvota
 • Bonus na broj parova se ne odnosi na promociju Money back

Meridian bet bonus 1000%

Ovaj bonus Vam daje mogućnost da za što veći odigran broj parova ostvarite bonus u procentima koji se uvećava što više igrate

Napomena

 • Minimalna kvota koja ostvaruje pravo za bonus je 1.35
 • Sistemski tiketi ne ulaze u promociju

Meridian bet Bonus na aplikaciji

Ako ste korisnik smartfona, postoj Meridian aplikacija kako za Android uredjaje tako i iOS uredjaje. Naravno, bonusi koje Meridian nudi dostupni su i na telefonima. Tako da ako se prvi put registrujete na Meridianbet.rs preko telefona, bonus dobrodošlice je tu i za Vas.

Meridian bet Bonus na uplatu

Ono čemu možete da se nadate u Meridian bet kladionici, jeste da iako ste već korisnik uvek imate bonuse na raspolaganju. Jedni od najpopularnijih su bonusi na uplatu.
Oni podrazumevaju da kad uplatite novac na odredjeni način dobijate 5%, 10%, 15% na bonus račun, sve zavisi od toga koliko Meridian odredi. Ova vrsta bonusa se konstantno ažurira, to znači da recimo ovog meseca dobijate bonus keša ako uplatite putem Skrill-a, sledeći mesec mCash ili iPay.
Ako se već kladite na njihovom sajtu, ne bi bilo loše da povremeno bacite pogled u sekciju “Promocije“. Jer ako već uplaćujete često, uplatite na način na koji biste dobili još novca. Od viška, glava ne boli.

Meridian + Kartica Bonus

meridianbet kartica
©Meridianbet 

Ako ste redovan igrač i želite da svakog utorka dobijate bonus, potrebno je imati Meridian+ karticu. Samo treba da se obratite operateru na Vašem ili bilo kom uplatnom mestu i da zatražite svoju Meridian+ karticu. I za par minuta dobijate jednu. Zatim prilikom svake uplate tiketa, priložite svoju karticu ili samo saopštite Ime i Prezime, a operater će Vas pronaći u sistemu. Na taj način su Vaši tiketi zabeleženi na kartici. Što se nedeljnog bonusa tiče, svaki igrač ima zagarantovan povrat odredjenog procenta od ukupnog nedeljnog gubitka.

 • Povrat 5% na nedobitne tikete koji sadrže od 3 do 7 dogadjaja na tiketu;
 • Povrat 10% na nedobitne tikete koji sadrže od 8 do 14 dogadjaja na tiketu;
 • Povrat 15% na nedobitne tikete koji sadrže 15+ dogadjaja na tiketu.

Povrat se uplaćuje svakog utorka na Vaš bonus račun. Dodela bonusa se vrši isključivo za tikete odigrane u kladionici i koji su odigrani bez uslova.

Besplatna Lista

Ako želite da saznate nagradni kod pre ostalih, možete preuzeti svoju besplatnu listu u digitalnom obliku na svom računaru, telefonu ili tabletu. Potrebno je da im ostavite svoje Ime, Prezime i email adresu kako bi ovaj servis bio aktivan.

FAQ

Koji su uslovi za Meridian bonus?

Svaki bonus ima svoje posebne uslove i stavke , a detaljnije o njima možete da pročitate ovde na našoj stranici

Zašto nisam dobio bonus?

Jako je bitno da gledate do kada tačno važi bonus zato što se on dodeljuje na osnovu aktuelnih promotivnih aktivnosti i koji su specifični uslovi za baš taj bonus, a ako imate još zabuna najbolje je da kontaktirate Meridijanov korisnički servis

Da li Meridian nudi neki bonus za prvu uplatu?

Meridian nudi za svakog novog korisnika bonus dobrodošlice od 1000 RSD koji možete da iskoristite za vašu prvu uplatu