Meridianbet Bonus

Svi ste već dobro upoznati sa kladionicom Meridianbet, ali da li znate da možete da kladite na njihovom sajtu od kuće? Kad kažemo kladionica uglavnom se misli na lokal u kome se družite sa ostalim ljudima i kladite. Ako ste neko koga mrzi da ide do kladionice kako bi sastavio i uplatio svoj tiket, Meridianbet kladionica je za Vas. Sada možete iz udobnosti svog doma da se kladite online.
Meridianbet je naprednija Online Kladionica kod nas, sa različitim inovativnim bonusima i promocijama koji su na nivou najboljih sportski kladionica u Evropi.

Bonus dobrodošlice Meridian

2020. godina je krenula odlično u Meridianu ne samo za stare već i za nove korisnike, naime Meridian nudi novim korisnicima bonus dobrodošlice od 500 dinara. Korisniku koji se prvi put registruje se bez depozita dodeljuje bonus od 500 dinara.

Topla preporuka svim novim korisnicima ili ljudima koji tek ulaze u svet kladjenja je da se čekira ovaj bonus kako bi u slučaju da prvi tiket ne prodje Vaš gubitak ne bude preveliki i poboljšali vaše kladjenje.

Bonus dobrodošlice

Napomena za ovaj bonus dobrodošlice

 • Jedan korisnik može imati samo jedan nalog I sa tim u vezi može samo jednom učestvovati u bonus promociji.
 • Bonus može biti iskorišćen isključivo na ponudu sporta i/ili virtuala.
 • Bonus se uplaćuje sledećeg dana do 12h.
 • Promocija je aktivna od   20.07.2020. do daljnjeg.

Kako ostvariti Meridianbet Bonus Dobrodošlice ?

Kako biste ostvarili pravo na ovaj bonus, potrebno je da ispratite sledeća uputstva:

 • Prvi korak je naravno registracija;
 • Uplatite prvi depozit;
 • Odigrajte tiket i ako tiket padne dobijate novac nazad u iznosu od 500 dinara.

Ovo je bio kratak sažetak pravila koja moraju biti ispoštovana da biste stekli pravo na bonus dobrodošlice Meridianbet kladionice. Dodatne informacije nalaze se na njihovom internet sajtu, a ako i nakon toga imate neke nedoumice, svakako se možete obratiti njihovom korisničkom servisu putem e-maila, Chat-a, Viber ili WhatsApp aplikacije.

Letnji Meridian Kalendar

Ovo je skup Meridianovih bonusa, promocija i spinova koje svakog leta Meridian daje svojim korisnicima kako bi im olakšao kladjenje tokom leta a i ove godine bonusi su mnogo bolji zbog trenutne situacije oko Covid-19.

Jedino što je potrebno je da se uplati depozit kako bi se ostvarili ovi bonusi

Raspored Letnjeg kalendara

Letnji Meridian bonus
Raspored za sve dane u nedelji

Money back bonus u Meridianu 2020

Promašen par dobitan tiket je jedna od prvih promocija Meridiana u 2020-oj godini koji je namenjen da časti igrače za novu deceniju. On je deo Moneyback bonusa i promocija koji je vešto napravljen kako bi se novi korisnici osećali udobno kada kreću da se klade u ovoj kladionici.

Pravila promocije

 • Ne važi za singl
 • Na tiketu morate imati minimum jedan meč iz standardne ponude
 •  Ne važi za sistemske tikete, dvoznake
 • Money back važi samo za tikete sa jednim promašenim parom
 • Za Money back se računa proizvod pogođenih kvota
 • Bonus na broj parova se ne odnosi na promociju Money back

Meridianbet Bonus na aplikaciji

Ako ste korisnik smartfona, postoj Meridian aplikacija kako za Android uredjaje tako i iOS uredjaje. Naravno, bonusi koje Meridian nudi dostupni su i na telefonima. Tako da ako se prvi put registrujete na Meridianbet.rs preko telefona, bonus dobrodošlice je tu i za Vas.

Meridianbet Bonus na uplatu

Ono čemu možete da se nadate u Meridianbet kladionici, jeste da iako ste već korisnik uvek imate bonuse na raspolaganju. Jedni od najpopularnijih su bonusi na uplatu.
Oni podrazumevaju da kad uplatite novac na odredjeni način dobijate 5%, 10%, 15% na bonus račun, sve zavisi od toga koliko Meridian odredi. Ova vrsta bonusa se konstantno ažurira, to znači da recimo ovog meseca dobijate bonus keša ako uplatite putem Skrill-a, sledeći mesec mCash ili iPay.
Ako se već kladite na njihovom sajtu, ne bi bilo loše da povremeno bacite pogled u sekciju “Promocije“. Jer ako već uplaćujete često, uplatite na način na koji biste dobili još novca. Od viška, glava ne boli.

Meridian + Kartica Bonus

meridianbet kartica
©Meridianbet 

Ako ste redovan igrač i želite da svakog utorka dobijate bonus, potrebno je imati Meridian+ karticu. Samo treba da se obratite operateru na Vašem ili bilo kom uplatnom mestu i da zatražite svoju Meridian+ karticu. I za par minuta dobijate jednu. Zatim prilikom svake uplate tiketa, priložite svoju karticu ili samo saopštite Ime i Prezime, a operater će Vas pronaći u sistemu. Na taj način su Vaši tiketi zabeleženi na kartici. Što se nedeljnog bonusa tiče, svaki igrač ima zagarantovan povrat odredjenog procenta od ukupnog nedeljnog gubitka.

 • Povrat 5% na nedobitne tikete koji sadrže od 3 do 7 dogadjaja na tiketu;
 • Povrat 10% na nedobitne tikete koji sadrže od 8 do 14 dogadjaja na tiketu;
 • Povrat 15% na nedobitne tikete koji sadrže 15+ dogadjaja na tiketu.

Povrat se uplaćuje svakog utorka na Vaš bonus račun. Dodela bonusa se vrši isključivo za tikete odigrane u kladionici i koji su odigrani bez uslova.

Besplatna Lista

Ako želite da saznate nagradni kod pre ostalih, možete preuzeti svoju besplatnu listu u digitalnom obliku na svom računaru, telefonu ili tabletu. Potrebno je da im ostavite svoje Ime, Prezime i email adresu kako bi ovaj servis bio aktivan.