Скочи на садржај
Online Kladionice » Meridianbet Kladionica » Meridianbet Bonus

Meridianbet Bonus

Svi ste već dobro upoznati sa kladionicom Meridianbet, ali da li znate da možete da kladite na njihovom sajtu od kuće? Kad kažemo kladionica uglavnom se misli na lokal u kome se družite sa ostalim ljudima i kladite. Ako ste neko koga mrzi da ide do kladionice kako bi sastavio i uplatio svoj tiket, Meridianbet kladionica je za Vas. Sada možete iz udobnosti svog doma da se kladite online.
Meridianbet je jedna od najboljih online kladionica kod nas, sa različitim inovativnim i čestim bonusima.

Meridianbet Bonus Dobrodošlice

Meridianbet je promenio svoj Bonus Dobrodošlice i napravio ga je da bude još interesantniji! Sada novi korisnici pri registraciji dobijaju 1.000 RSD Sport Bonusa, kao i 3.000 RSD Slot Bonusa, o čemu su obavešteni putem notifikacije.

Kako ostvariti Meridianbet Bonus Dobrodošlice?

Naravno, pre nego što se na Vaš nalog uplati Meridianbet Bonus Dobrodošlice, potrebno je verifikovati nalog. A to možete uraditi tako što ćete da im dostavite sliku važećeg dokumenta (slika pasoša ili obe strane lične karte) na [email protected] ili preko vibera.

A uslovi za korišćenje bonusa su sledeći:

 • Sportski bonus se mora iskoristiti na tikete sa minimalno 4 para i minimalnom kvotom od 1.35.
 • Takodje, maksimalna uplata po tiketu iznosi 200 RSD. I maksimalni dobitak po tiketu je 1.000 RSD.
 • Što se slot bonusa tiče, dobijeni iznos (1.000 RSD) je potrebno obrnuti x100 puta kako bi on prešao na keš račun. I maksimalni iznos koji se može ostvariti od ovog bonusa je 500 RSD!

Ukratko, Meridianbet Bonus Dobrodošlice je topla preporuka svim novim korisnicima ili ljudima koji tek ulaze u svet online kladjenja, jer se dobijaju besplatna sredstva za igru, kako za sportske tikete, tako i za slot sekciju sajta.

Ovo je bio kratak sažetak pravila koja moraju biti ispoštovana da biste stekli pravo na bonus dobrodošlice Meridianbet kladionice. Dodatne informacije nalaze se na njihovom internet sajtu, a ako i nakon toga imate neke nedoumice, svakako se možete obratiti njihovom korisničkom servisu putem e-maila, Chat-a, Viber ili WhatsApp aplikacije.

Money back bonus u Meridianu 2024

Promašen par dobitan tiket je jedna od prvih promocija Meridiana koji je namenjen da časti igrače za novu deceniju. On je deo Moneyback bonusa i promocija koji je vešto napravljen kako bi se novi korisnici osećali udobno kada kreću da se klade u ovoj kladionici.

Pravila „Unovči Promašen Par“ Promocije:

 • Ne važi za singl
 • Na tiketu morate imati minimum jedan meč iz standardne ponude
 • Ne važi za sistemske tikete, dvoznake
 • Money back važi samo za tikete sa jednim promašenim parom
 • Za Money back se računa proizvod pogođenih kvota
 • Bonus na broj parova se ne odnosi na promociju Money back
 • Promocija se odnosi samo na tikete odigrane sa keš računa

Meridianbet bonusi do 2000%

Ovaj bonus Vam daje mogućnost da za što veći odigran broj parova ostvarite bonus u procentima koji se uvećava što više igrate! Više informacija na slici ispod:

Uslovi:

 • Minimalna kvota koja ostvaruje pravo za bonus je 1.35
 • Sistemski tiketi ne ulaze u promociju

Meridianbet Bonus na aplikaciji

Ako ste korisnik smartfona, postojI Meridian aplikacija kako za Android uredjaje tako i iOS uredjaje. Naravno, bonusi koje Meridian nudi dostupni su i na telefonima. Tako da ako se prvi put registrujete na Meridianbet.rs preko telefona, bonus dobrodošlice je tu i za Vas.

Meridianbet Bonus na uplatu

Ono čemu možete da se nadate u Meridian bet kladionici, jeste da iako ste već korisnik uvek imate bonuse na raspolaganju. Jedni od najpopularnijih su bonusi na uplatu.
Oni podrazumevaju da kad uplatite novac na odredjeni način dobijate 5%, 10%, 15% na bonus račun, sve zavisi od toga koliko Meridian odredi. Ova vrsta bonusa se konstantno ažurira, na primer, trenutna ponuda je 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu preko Meridian mreže partnera. Posetite njihovu stranicu kako biste videli koje su sve to lokacije gde se može uplatiti depozit.
Takođe, ako se već kladite na njihovom sajtu, ne bi bilo loše da povremeno bacite pogled u sekciju “Promocije“. Jer ako već uplaćujete često, uplatite na način na koji biste dobili još novca. Od viška glava ne boli.

FAQ

Koji su uslovi za Meridian bonus?

Svaki bonus ima svoje posebne uslove i stavke, a detaljnije o njima možete da pročitate ovde na našoj stranici

Zašto nisam dobio bonus?

Jako je bitno da gledate do kada tačno važi bonus zato što se on dodeljuje na osnovu aktuelnih promotivnih aktivnosti i koji su specifični uslovi za baš taj bonus, a ako imate još zabuna najbolje je da kontaktirate Meridijanov korisnički servis

Da li Meridian nudi neki bonus za prvu uplatu?

Meridian nudi za svakog novog korisnika bonus dobrodošlice od 1.000 dinara za sportsko kladjenje i 3.000 dinara za slot igre.