Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica

1xBet Kladionica

1xBet Kladionica je kreirana 2007. godine od strane jedne kompanije u Rusiji. Krenula je sa online kladjenjem relativno skoro, 2011. godine. 1xBet je jedna od vodećih kladionica u Evropi, sa konkurentnim kvotama i mnogim opcijama za kladjenje. Interesantne stvari u vezi 1xBet kladionice jesu da su jedna od prvih da imaju način uplate i isplate sa bitkoinima, kao i da je njihov sajt preveden na preko 40 jezika, uključujući i srpski.

1xBet
Godina osnivanja: 2011
Korporacija: Bonnal Limited & 1xCorp
Sedište: Cyprus
Tip licence: Curacao
Srpski jezik : da
Broj sportova: 50+
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android, iOS
Bonus dobrodošlice: 100€

1xBet Bonus

Da biste videli sve uslove i pravila bonusa, pogledajte: 1XBet Bonus

1xBet kladionica ima dosta bonusa i promocija za Vas da odaberete. Mi ćemo se u ovoj recenziji fokusirati na bonus dobrodošlice, jer je taj bonus najbitniji i uvek je tu za nove igrače. Uvek možete posetiti našu stranicu posvećenu 1xbet bonusima, da saznate više o ostalim inovativnim bonusima i promocija koje imaju.

1xBet Bonus Dobrodošlice

Svima koji su upoznati sa svetom onlajn kladjenja dobro znaju šta je bonus dobrodošlice. Za Vas koji prvi put čujete za ovu promociju, ovo je bonus koji kladionice koriste kao način da privuku nove korisnike. I veoma je jednostavan princip ovih vrsta bonusa, na Vašu prvu uplatu dobijete 100% bonus novca. 1xBet bonus dobrodošlice ide do maksimum 100€. Naravno postoje uslovi koje morate da ispunite kako biste ostvarili ovaj bonus dobrodošlice. Ispod ćemo proći kroz uslove i pravila koje morate poštovati.

Kako dobiti 1xBet Bonus dobrodošlice :

  • Registrujete se na 1xBet sajtu;
  • Izvršite uplatu od 1€ do 100€ (ili u dinarima od 110 rsd do 11000 rsd);
  • Bonus će biti dodat na Vaš račun automatski, nakon što izvršite uplatu.

Uslovi i Pravila 1xBet Bonusa Dobrodošlice :

  • Imate pravo samo na jedan ovaj bonus i to samo prilikom prve uplate;
  • Bonus novac koji dobijete mora biti prevrnut 5 puta, kako biste mogli da povučete taj novac;

Primer : 50€ (Iznos Bonusa) x 5 (Uslovi za isplatu) = 250€ (količina novca koja mora biti preokrenuta kako biste ostvarili uslov za isplatu)

  • Tiketi moraju da sadrže minimum tri dogadjaja sa kvotom preko 1.4;
  • Dok traje ovaj bonus, ne smete koristiti druge bonuse ili promocije.

Uplata i Isplata na 1XBET

Da saznate koje metode uplate i isplate nudi 1XBet, pogledajte: 1XBet uplata

Ono što 1xBet kladionicu čini malo drugačijom od ostalih jeste mogućnost uplate depozita putem bitkoina. Takodje imate i bonus kad je u pitanju uplata putem bitkoina, tj. bonus dobrodošlice do 100€.

Bitcoin je virtuelna valuta koja ne postoji u fizičkom svetu, tj. može se koristiti samo na internetu.

Uplata

1xBet kladionica ima zaista prepuno načina za uplatu. Ono šta 1xbet kladionicu čini unikatnom jeste uplata bitkoinima.
Ispod možete videti popularne metode uplate, kao i minimalan iznos uplate.

Način UplateMinimalna Uplata
MasterCard1€
Visa1€
Maestro1€
Skrill1€
Paypal1€
Qiwi1€
ecoPayz1€
Neteller1€
Bank Transfer1€
Bitcoin1€

Isplata

U tabeli ispod videćete metode isplate sa minimalnim iznosom isplate i vremenom isplate. Ako isplaćujete putem kartice, novac će stići na Vaš račun u vremenskom periodu od par minuta do svega 7 radnih dana.

Način IsplateMinimalna IsplataVreme Isplate
MasterCard1.5€Instant do 7 radnih dana
Visa1.5€Instant do 7 radnih dana
Maestro1.5€Instant do 7 radnih dana
Skrill1.5€15 minuta
Paypal1.5€15 minuta
Neteller1.5€15 minuta
ecoPayz1.5€15 minuta
Bitcoin1.5€15 minuta

1xBet Registracija

Naravno, pre nego što krenete sa igrom na 1xBet, morate se registrovati. Isto tako da biste ostvarili bonus dobrodošlice, ovo je prvi korak koji treba uraditi. Registracija na 1xBet se može izvršiti na 4 načina:

One-Click registracija: 

Veoma jednostavan sistem registracije, potrebno je samo da odaberete Vašu zemlju i Vašu valutu po izboru.

Registracija putem broja mobilnog telefona:

Takodje jednostavan sistem, date svoj broj telefona i Vašu valutu po izboru.

Email registracija:

Ovde unosite sledeće podatke : Država, Ime i Prezime, odaberete valutu, unesete broj telefona, Vaš email, odaberete šifru. I ako imate promo kod, unesite ga tu.

Registracija putem socijalne mreže:

Samo odaberite putem koje socijalne mreže želite da se prijavite i odaberite valutu koju koristite.

Aktivacija naloga

Nakon što završite sa registracijom, tj. nakon što ste povezali Vaš email sa Vašim nalogom, sledi aktivacija naloga. Na Vaš email dolazi mail sa linkom na koji treba kliknuti i tako ćete aktivirati Vaš nalog.

1xbet mainpage
Glavna stranica na 1xBet sajtu

Verifikacija naloga

Ako budete hteli da povlačite novac, treba verifikovati nalog. Za to Vam je potrebna slika nekog Vašeg ličnog dokumenta, na primer pasoš. Vi onda taj dokument šaljete njima i čekate da oni potvrde Vaš identitet.

1xBet Stream

Ako ste čuli za 1xBet kladionicu, onda ste najverovatnije upoznati sa tim da ona nudi Streaming usluge svojim korisnicima. To znači da možete da gledate utakmice u visokoj rezoluciji na njihovoj platformi. 1xBet live stream obuhvata veliki broj sportova, čak i elektronske sportove (eSports). U tu kategoriju spadaju igrice kao što su CS:GO, League of Legends i Dota 2, kao i mnogobrojne druge. Štaviše u ponudi imaju i borilačke igre, npr. Tekken i Mortal Kombat, teško da možete naći tako nešto negde drugde.

1xbet stream
Ovako izgleda njihov player za Stream

Uglavnom bitno je da imaju fudbal, košarku, tenis i ostale popularne sportove za gledanje sa kvalitetnom slikom. Ali svakako ako Vas zainteresuje bilo koji drugi sport, najverovatnije ćete ga naći tamo. 1xBet Stream možete gledati skoro besplatno, potrebna je registracija na njihovom sajtu ili putem aplikacije i da dopunite svoj nalog bar sa minimalnom uplatom koja iznosi svega 1€ (110 RSD).

1xBet App

Ako posedujete smartfon i ako se kladite preko telefona, 1xBet ima aplikacije za kladjenje. Ako ste Android korisnik, aplikaciju nećete moći da nadjete u Play Store-u, jer oni ne podržavaju aplikacije za kladjenje. To znači da ćete morati da je nadjete preko Vašeg pretraživača.

1xbet aplikacija
Ovako izgleda Aplikacija kada je otvorite

Takodje postoji 1xbrowser koji se može skinuti za Android operativne sisteme. Ali ako ne želite ništa da skidate, možete jednostavno da otvorite Vaš browser, ukucate na guglu 1xbet i otvorite mobilnu verziju sajta. Ona vam je svakako sasvim dovoljna. 1xBet ima fino optimiziranu mobilnu verziju sajta.

1xBet Kladionica Korisnički Servis

Ako imate nekih problema sa bilo čime, bili to bonusi, registracija, uplata ili isplata obratite se njihovom korisničkom servisu. A evo i načina na koji sve to možete uraditi:

  • WhatsApp : +35795764426
  • Twitter : 1xbet_Support
  • Telefon : +44 127 325-69-87

A možete i preko njihovog sajta, samo posetite sekciju za kontakt.

Zaključak

Sve u svemu 1xbet kladionica je dobar izbor. Konkurentne kvote, inovativni bonusi, odličan korisnički servis.