Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica » 1xBet Uplata i Isplata

1xBet Uplata i Isplata

1xBet kladionica je relativno nova u industriji onlajn kladjenja, ali sa velikim brojem korisnika za kratko vreme stekla je popularnost kao i neke već dobro poznate kladionice. Pružaju širok spektar sportova i veliki broj live dogadjaja na dnevnom nivou, na koje se možete uživo kladiti.

Naravno, da biste počeli sa kladjenjem na 1xBet Srbija, a i generalno u bilo kojoj kladionici, potrebno je uplatiti depozit. Koji su sve to načini uplate i isplate u ovoj kladionici? Šta je potrebno znati pre nego što odradite transakciju na njihovom sajtu? Sve odgovore možete naći dole do detalja.

Uplata na 1xBet-u

Svaka uspešna kladionica gleda da pokrije što veći broj načina uplata i isplata. Što i jeste slučaj na 1xBet-u. Mi ćemo ovde govoriti isključivo o načinima uplate. 1xBet kladionica se može reći da pokriva sve vrste uplata, od kreditnih kartica, preko elektronskih novčanika, sve do kriptovaluta.

Ono što razlikuje 1xBet od drugih kladionica, barem kad je u pitanju uplata i isplata sredstava iz Srbije, jeste uplata preko elektronskih novčanika, pripejd kartica i uplata bitkoinima. Teško da ćete naći kladionicu, a da kao način uplate/isplate imate gore navedene metode.

U tabeli ispod ćete videti na koji sve to način možete uplatiti novac na 1xBetu, kao i minimalan iznos uplate. Što se tiče vremena uplate, šta god da odaberete, novac stiže odmah na Vaš 1xBet račun.

Način uplateMinimalna uplataVreme UplateDodatni troškovi
Visa1€InstantNema
MasterCard1€InstantNema
Skrill1€InstantNema
Neteller1€InstantNema
ecoPayz1€InstantNema
Payeer1€InstantNema
Neosurf1€InstantNema
Bitcoin1€InstantNema

1xBet Isplata

Kad vršite isplatu sa Vašeg 1xBet naloga, imajte na umu da za razliku od minimalne uplate koja iznosi 1€, minimalna isplata je 1.5€. Takodje, ako želite da Vam što pre stigne novac na račun, izbegnite isplatu preko kartica. Razlog za to je da za razliku od ostalih načina isplate, čije je vreme isplate do 15 minuta, isplata putem kartica može da potraje, do svega 7 radnih dana.

Ako govorimo o dodatnim troškovima prilikom isplate sredstava, toga nema. Jedino ako se odlučite za PayPal, pri svakoj transakciji uzimaju 5% provizije na iznos isplate.

Ispod ćete videti tabelu sa svim potrebnim informacijama vezanih za isplatu.

Način isplateMinimalna isplataVreme isplateDodatni troškovi
Visa1.5€do 7 radnih danaNema
MasterCard1.5€do 7 radnih danaNema
Skrill1.5€15 minutaNema
Neteller1.5€15 minutaNema
ecoPayz1.5€15 minutaNema
Paysafecard1.5€15 minutaNema
Payeer1.5€15 minutaNema
Bitcoin1.5€15 minutaNema

Zašto 1xBet?

Ono što 1xBet kladionicu čini unikatnom jeste uplata preko različitih elektronskih novčanika, pripejd kartica i kriptovaluta. Pozitivna strana ovih metoda uplate depozita jeste ta što je transfer novca na 1xBet kladioničarski račun u Srbiji putem platnih kartica onemogućen. Više o ovoj temi možete pronaći u članku „Kladionice u Srbiji“. E-novčanici i pripejd kartice kao sredstvo uplate depozita polako ulaze u ponude svih najvećih svetskih online kladionica. Medjutim, retko koja kladionica prihvata uplate u vidu kriptovaluta, što 1xBet čini vrhunskom kladionicom. Ukoliko želite da vidite kolike su provizije i koliki je vremenski period za uplatu i isplatu preko gore navedenih opcija, to možete saznati u nastavku teksta.

Skrill 1xBet

Skrill trenutno predstavlja jedan od najpopularnijih elektronskih novčanika na svetu. Milioni ljudi širom sveta koriste Skrill (ranije Moneybookers) za plaćanje robe i usluga na internetu, kao i za uplatu depozita na račun u online kladionicama. Ako posedujete Skrill nalog, vrlo lako ćete prebaciti sredstva na Vaš račun u 1xBet kladionice. Potrebno je samo da iz opcije za uplatu izaberete Skrill i iznos novca koji želite da uplatite na Vaš račun.

Minimalni iznos za uplatu je €1 bez ikakvih troškova provizije. Što se tiče podizanja sredstava putem ovog e-novčanika, minimalni iznos je €1,5, a vreme koje je potrebno da Vam sredstva budu dostupna je oko 15-ak minuta. Medjutim, u praksi je taj period malo duži zbog obrade podataka. I u ovom slučaju ne zaračunavaju Vam se nikakvi dodatni troškovi.

Uplata preko Neteller-a u 1xBet

Još jedna od mogućnosti za uplatu novca na kladioničarski račun u 1xBet kladionici je preko drugog e-novčanika, a to je Neteller. Ovaj sistem plaćanja koristi se za najrazličitija online plaćanja u više od 200 država sveta, pa tako i kod nas. Ako imate otvoren nalog u 1xBet-u (ili planirate da ga otvorite), a ujedno imate i Neteller nalog, uplatu depozita za kladjenje možete izvršiti na vrlo jednostavan način. Postupak je vrlo sličan onome kod Skrill elektronskog novčanika. Minimalni iznosi, kao i vreme za uplatu/isplatu depozita, takodje su isti kao kod Skrill-a, bez dodatnih troškova provizije.

1xBet Bitcoin

Kad se govori o uplati i isplati novca putem Bitcoin-a, generalno je teško naći kladionicu koja prihvata ovu metodu plaćanja i isplate. Samim tim, uplata ovom metodom čini kladionicu unikatnom.

Ako želite da uplatite novac preko neke druge kriptovalute, na njihovom sajtu možete videti koje su to sve kriptovalute dostupne (litecoin, dogecoin, ethereum, itd.).

1xbet kriptovalute
Lista kriptovaluta koje su dostupne korisnicima iz Srbije

1xBet Bonus na uplatu

Kada uplaćujete novac u online kladionici, obratite pažnju na promocije/bonuse na uplatu. Jer u nekim kladionicama postoje takvi bonusi, gde Vi na Vašu uplatu dobijete dodatnih 5%-15%, u zavisnosti od kladionice i njihovog bonusa.

Pogledajte ostale 1xBet Bonuse i Promocije!

1xBet kladionica, u trenutku pisanja ove recenzije, nema nikakve bonuse na uplatu. Ali ako se svakako kladite u njihovoj kladionici, proveravajte sa vremena na vreme njihovu sekciju o bonusima i promocijama, ko zna, možda naletite na nešto.

Uplata i isplata preko 1xBet aplikacije

1xBet uplata ili isplata novca putem Vašeg smartfona ništa nije drugačija, uslovi su isti, načini uplate su isti. Jedino što može biti drugačije jeste interfejs. Tako da, ako ste korisnik njihove aplikacije uplaćivanje novca nije problem.