Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica » 1xBet Bonus

1xBet Bonus

1xBet kladionica je relativno nova, osnovana 2007. godine u Rusiji koja posluje pod licencom Curacao u preko 50 zemalja širom sveta. Ona je 2012. počela da se bavi onlajn kladjenjem, kreirajući websajt 1xbet.com.

Jedan od faktora što čini vrhunsku kladionicu jesu bonusi. Sa tim na umu, 1xBet bonusi su deo onoga što 1xbet kladionicu čine jednom od najboljih u Evropi. Specifično se misli na one bonuse na koje novi korisnici imaju pravo, tj. na bonus dobrodošlice.

Ako želite da saznate više o kladionici 1xBet, pogledajte našu celokupnu recenziju kladionice 1xBet. Tamo ćete saznati sve potrebno za online kladjenje na njihovom sajtu, kao i na njihovoj aplikaciji za kladjenje. To će Vam dati neku vrstu prednosti u znanju i tako nećete imati nikakvih problema da se snadjete u njihovoj kladionici.

1xBet Bonus Dobrodošlice

Stigli smo i do najbitnijeg dela, 1xBet Bonusa Dobrodošlice. Taj bonus Vama dodaje 100% bonus novca na Vašu prvu uplatu, čiji je maksimum 100€ (ili u našoj valuti 11.000 RSD). Ako se pitate zašto 1xBet nudi igračima ovako velikodušan bonus, to je jednostavno iz razloga zato što vrhunske kladionice nude ovakve bonuse kao neki vid promocije, ukratko i vi ste u dobitku i oni su u dobitku.

1xbet bonus

Naravno, nijedna kladionica ne daje takve bonuse bez nekakvih uslova. Prvi uslov je naravno da ste tek registrovani i da tek treba da izvršite prvu online uplatu na kladionici. Ovo je bonus dobrodošlice, što znači da je isključivo za nove korisnike. Drugi uslov je da bonus treba da se preokrene 5 puta, kako bi novac sa bonus računa postao validan za isplatu. Pogledajte primere ispod, kako bi Vam bilo jasnije.

Primer: 10.000 RSD (Iznos bonusa) x 5 (Uslovi za isplatu) = 50.000 RSD (Količina koja mora biti prevrnuta, da bi se ispunili uslovi za isplatu).

Primer: Recimo da je Vaš prvi depozit 1.000 RSD, potrebno je da odigrate tikete u iznosu od 5.000 RSD koji moraju da se sastoje od minimum tri opklade i čija kvota mora biti preko 1.40. Na taj način ćete moći pretvoriti tih 5.000 RSD u sredstva koja se mogu kasnije povući.

Uslovi

 • Da se registrujete na njihovom sajtu;
 • Bonus dobijate automatski nakon vaše prve uplate, pod uslovom da je Vaš nalog u potpunosti popunjen (sa Vašim informacijama);
 • Da se iznos bonusa koji ste dobili prevrne 5 puta;
 • Svaki tiket koji sastavite mora da sadrži minimalno tri opklade;
 • U tiketu moraju da se nalaze minimum tri opklade sa kvotom od 1.40 ili većom.

Pravila

 • Korisnik ima pravo samo na jedan ovaj bonus, ne više;
 • Minimalna uplata za aktivaciju bonusa dobrodošlice iznosi 1€ (u našoj valuti 110 RSD);
 • Maksimalna uplata za aktivaciju bonusa dobrodošlice ne sme preći 100€ (u našoj valuti 11.000RSD);
 • Ne možete povlačiti novac sve dok se ne ispune svi uslovi za bonus dobrodošlice;
 • Dok je u toku ovaj bonus, ne možete koristiti ostale bonuse i promocije;
 • 1xBet ima puno pravo da otkaže ili da obnovi bonus i da odbije učestvovanje korisnika bez prethodnog izveštavanja korisnika.

U suštini, vi možete celokupni bonus da stavite na jedan tiket sa nekom dobrom kvotom i ako dobijete na tiketu sigurno ćete prevrnuti taj iznos koji ste dobili 5 puta i samim tim omogućiti povlačenje tog novca.

Mi Vam preporučujemo da osmislite neku vrstu strategije ili da istražite na internetu i da igrate polako, kako ne bi došlo do neki brzopletih odluka posle kojih ćete se možda kajati.

Bonusi na uplatu

Većina kladionica ima neku vrstu bonusa na uplatu. Ti bonusi podrazumevaju da vi dobijate odredjeni procenat novca na Vaš bonus račun. Taj procenat odredjuje kladionica u kojoj igrate i to može biti i do čak 15%, a sve što Vi treba da uradite jeste da uplatite novac na način koji oni promovišu.

Što se tiče 1xBet kladionice, u trenutku pisanja recenzije njihovih bonusa, nemaju ništa u ponudi što se tiče bonusa na uplatu. Ali ako igrate često na 1xBet, pogledajte s vremena na vreme njihove bonuse i promocije, sigurno će nešto novo isploviti što će Vama odgovarati.

Bonusi u aplikaciji

Ako se tek registrujete na 1xBet preko aplikacije, bonus dobrodošlice kao i svi ostali bonusi su dostupni i Vama. Treba znati da ako igrate preko njihove aplikacije za kladjenje da ne postoji bonus koji je isključivo dostupan korisnicima koji koriste aplikaciju.

Popularna Pitanja

Ako imate nekih problema ili imate neko pitanje vezano za 1xBet kladionicu i njene bonuse za koje nemate odgovor, pogledajte neka od popularnih pitanja koje smo našli na internetu.

Kako ostvariti Bonus Dobrodošlice?

Veoma je jednostavno i lako ostvariti njihov bonus. Potrebno je registrovati se na 1xBet sajt i ispuniti uslove koje smo naveli gore.

Da li postoji bonus ako uplaćujem putem Bitcoin-a?

1xBet je jedna od retkih online kladionica gde može uplatiti sredstva putem Bitcoin-a. U trenutku pisanja ove recenzije ne postoji bonus na uplatu putem Bitcoin-a, ali u prošlosti je postojao i velika je verovatnoća da će opet ubaciti neku promociju za ovu vrstu uplate. Kod njih je moguće izvršiti uplatu i preko drugih kriptovaluta, tako da ćete možda i za njih postojati neka promocija. Proveravajte njihovu sekciju za promocije i bonuse s vremena na vreme kako ne biste propustili tu promociju. Ako posećujete naš sajt nemate brige, jer ćemo Vas mi obavestiti ako naleti takak bonus na uplatu.

Koliko je potrebno čekati da se novac pojavi na bonus računu?

Vaš bonus račun u 1xBet kladionici se automatski i veoma brzo dopuni, ali naravno pre toga morate ispuniti sve uslove.