Скочи на садржај
Online Kladionice » Cash Back kladionice

Cash Back kladionice

Kladionice pronalaze različite načine da privuku što veći broj novih korisnika i da zadrže stare. One to rade jer je konkurencija naglo porasla sa popularizacijom Interneta svuda u svetu. Kada se uzme u obzir broj postojećih kladionica, vrlo je teško odlučiti gde su najbolji uslovi za klađenje.

cash back

Mnoge sportske kladionice zbog toga imaju i takozvani Cash Back bonus koji predstavlja jednu od najpopularnijih vrsta bonusa kod sportskog kladjenja. U ovom tekstu ćemo vam detaljno objasniti po čemu je karakterističan ovaj bonus i kako možete da dobijete najviše od njega.

KladionicaCash backUslovi
mozzart kladionica logoTiket sa jednim promašenim parom na kome su minimum četiri para i pogođenom kvotom većom od 29.Bonus Mozzart
soccer logoTiket sa jednim promašenim parom i kvotom većom od 28. Pri tome, sistemski i tiketi sa dvoznacima ne ostvaruju pravo na cashback bonus.Soccer Recenzija
pinnbet kladionica logoTiket sa jednim promašenim parom i kvotom većom od 27. Pri tome, sistemski i tiketi sa dvoznacima ne ostvaruju pravo na cashback bonus. Tiket mora biti odigran sredstvima koja nisu freebet ili bonus.Pinnbet Recenzija
pinnbet kladionica logoTiket sa jednim promašenim parom na kome su minimum četiri para i pogođenom kvotom većom od 28.
maxbet kladionica logoTiket sa jednim promašenim parom na kome su minimum četiri para i pogođenom kvotom većom od 25.Maxbet Recenzija

Šta je zapravo Cash Back bonus?

Cash Back, Cashback ili kešbek, u bukvalnom prevodu znači povrat novca. U osnovi, kladionice se obavezuju da Vam vrate deo novca ukoliko vaš tiket ne bude dobitan. Cash Back bonusi nisu novina i postoje jako dugo kod skoro svake vrste igrara na sreću.

Dakle, ukoliko je, na primer, Cash Back bonus 10%, a vi uložite 1.000 dinara na tiket, to znači da ćete dobiti povrat od 100 dinara. Ono što je interesantno je činjenica da Cash Back bonusi dosta variraju u odnosu na broj utakmica na koje se kladite i kakve su njihove kvote.

Ponekad kladionice vole da bonuse učine interesantnijim, stoga postavljaju različite uslove za cash back bonus. Na primer, uslov za dobijanje cash back bonusa može biti da ni jedan tim sa vašeg tiketa ne postigne gol.

Ipak, najpopularnija vrsta Cash back bonusa je ona kod koje dobijate deo svog uloga nazad jer niste uspeli da „prođete“ na tiketu. Najčešće se to odnosi na slučaj kada imate jedan promašen par na tiketu.

Kladionice u Srbiji, u najvećem broju slučajeva, vraćaju početni ulog igraču ukoliko je ispunjen osnovni uslov, a to je donji prag kvote, uz jedan promašeni par. Recimo, ukoliko kladionica propisuje da je potrebno da se ostvari kvota 30 uz jedan promašeni par, ukoliko ste ispunili taj uslov, vratiće vam se celokupni iznos uplate.

Za veće kvote će rasti i multiplikator, tako da u pojedinim kladionicama možete da osvojite i do 100 puta veći iznos nego što je iznosila vaša uplata. Recimo, Mozzart za kvote preko 1.000 isplaćuje iznos koji je stotinu puta veći od početnog uloga, ukoliko „padnete“ jedan par na tiketu.

MozzartBet Cash Back Bonus 2024

Svakim trenutkom sve jača online kladionica MozzartBet svoj Cash Back bonus nudi na dva načina. Jedan je uobičajen, putem promocije „Naplati promašaj“ u kojoj učestvujete klasičnim igranjem tiketa. Ukoliko odigrate minimum četiri para i kvota vam je veća od 29, ukoliko promašite jedan par, imate pravo na povrat novca.

Drugi način da dobijete Cash Back bonus je kroz Happy Monday Bonus. Svakog ponedeljka vam se, putem vašeg naloga, dodeli bonus za igru (a vi birate da li želite to da iskoristite za sportsko klađenje ili slot igre u okviru online kazina). Naravno, pošto je ovo vrsta Cash Back bonusa, to znači da u zavisnosti od toga koliko ste uplatili u prethodnom periodu, to se odražava na iznos bonusa koji vam je dodeljen. Velika prednost ovog bonusa je to što svi dobici nastali igrom sa bonus računa se odmah prebacuju na keš račun!

Cash Back saveti

U slučaju „Naplati promašaj“ bonusa, najbitnije je da tiket uvek sadrži jedan par koji je rizičniji od drugih. Pošto je ukupna kvota potrebna za ostvarivanje bonusa relativno velika, uvek imate prostora da jedna od utakmica bude sa velikom kvotom i da napravite svojevrsni rizik koji vam potencijalno može doneti ogromne svote novca.

Ukoliko ne uspete da prođete tiket i padnete baš tu jednu rizičnu opkladu, onda svakako niste na gubitku jer će vaš novac da bude vraćen i možete probati ponovo koristeći istu metodu.

Ako ste sigurni da ćete proći 6 od 7 parova, tada imate prostora i za sastavljanje tiketa u koji ćete uložiti malo više novca nego inače jer postoji velika mogućnost da vam se on vrati ukoliko ne pogodite jednu od utakmica. Zapamtite da u većini kladionica sistemski tiketi ne učestvuju u kešbek promocijama, pa ih izbegavajte.

Iako Cash Back deluje primamljivo, savetujemo vam da ostanete verni svojim navikama i disciplinovanom klađenju. Kladite se na lige i sportove koje najbolje poznajete, kao i na one za koje možete dobiti pouzdane i ažurirane informacije.

Ukoliko želite da pročitate više o bonusima i da se upoznate sa njima, naš iscrpan vodič možete naći na stranici bonusi.