Скочи на садржај
Online Kladionice » Cash Back kladionice

Cash Back kladionice

Kladionice pronalaze različite načine da dovedu što veći broj novih korisnika i da zadrže stare. One to rade jer je konkurencija naglo porasla sa popularizacijom Interneta svuda u svetu. Kada se uzme u obzir broj postojećih kladionica, vrlo je teško odlučiti gde su najbolji uslovi za klađenje.

cash back

Mnoge sportske kladionice zbog toga imaju i takozvani Cash Back bonus koji predstavlja jednu od najpopularnijih vrsta bonusa kod sportskog kladjenja. Hajde da vidimo po čemu je karakterističan ovaj bonus i kako možete da izvučete najviše iz njega.

Šta je zapravo Cash Back bonus?

Cash Back iliti Cashback u bukvalnom prevodu znači povraćaj novca. U osnovi, kladionice se obavezuju da Vam vrate deo novca ukoliko padnete tiket. Cash Back bonusi nisu novina i postoje jako dugo kod skoro svake vrste igrara na sreću.

Dakle, ukoliko je, na primer, Cash Back bonus 10%, a vi uložite 1000 dinara na tiket, to znači da ćete dobiti povraćaj od 100 dinara. Ono što je interesantno je činjenica da Cash Back bonusi dosta variraju u odnosu na broj utakmica na koje se kladite i kakve su njihove kvote.

Ponekad kladionice vole da bonuse načine interesantnijim, stoga postavljaju različite uslove za cash back bonus. Na primer, uslov za dobijanje cash back bonusa može biti da ni jedan tim sa vašeg tiketa ne da gol.

Ipak, najpopularnija vrsta Cash back bonusa je ona kod koje dobijate deo svog uloga nazad jer niste uspeli da „izađete“ na tiketu.

Hajde sada da analiziramo Cash Back bonuse koji su dostupni igračima iz Srbije. Ispod možete videti više infomacija o promocijama u online kladionicama kao što su Mozzart i Meridianbet!

MozzartBet Cash Back Bonus 2023

Svakim trenutkom sve jača online kladionica MozzartBet svoj Cash Back bonus nudi kroz Happy Monday Bonus. I svakog ponedeljka se na Vašem nalogu nadje bonus za igru (a vi birate da li želite to da iskoristite za sport ili slot). Naravno, pošto je ovo vrsta Cash Back bonusa, to znači da u zavisnosti koliko ste uplatili u prethodnom periodu, to se obrazi na iznos bonusa koji Vam je dodeljen. Lepota ovog bonusa je to što svi dobici nastali igrom sa bonus računa se odmah prebacuju na keš račun!

Meridianbet Cash Back Bonus 2023

Meridianbet je jedna od najpopularnijih online kladionica u Srbiji, i ona nudi mnogobrojne promocije vezane za Cash Back kao što su Money Back „Promašen Par – Dobitan Tiket“ promocija i „Naplati Promašaj“ promocija. Ali ono što se ističe je Moneyback 15%, i kao što naziv nagoveštava, ostvarujete 15% bonusa svake nedelje od ukupnog gubitka. Ali kako biste ostvarili pravo na ovaj bonus, gubitak mora biti 70.000 dinara ili više na nedeljnom nivou.

Naplati promašaj

Meridian je poznat po inovativnim bonusima, dobrim kvotama, kao i praćenju najnovijih trendova u klađenju. Njihov Cash Back bonus je prilagođen domaćem tržištu i zove se Naplati promašaj.

Ono što treba da znate, pre svega, je da ovaj tip bonusa može da se iskoristi samo na uplatnim mestima. Drugim rečima, Naplati promašaj ne postoji kao bonus opcija na portalu Meridianbeta i da biste ga iskoristili morate sastaviti tiket u najbližoj ekspozituri.

Kao i svaki drugi bonus, tako i Naplati promašaj ima određene uslove koje morate ispuniti da biste uoptše mogli da aktivirate ovaj bonus.

Pre svega, neophodno je da na Vašem tiketu bude najmanje sedam parova. Ukoliko imate manje od sedam, nećete ući u sistem koji aktivira bonus.

Takođe, svi parovi moraju da imaju minimalnu kvotu 2,00. Drugim rečima, da biste aktivirali Naplati promašaj bonus, neophodno je da pogodite minimum 6 parova koji imaju kvotu 2,00 ili veću.

Ono što je interestantno kod ovog bonusa je činjenica da Vam se vraća sav uplaćeni novac. Dakle, ukoliko uplatite 1000 dinara za svoj tiket i padnete jednu utakmicu, vraćate se na “pozitivnu nulu”.

Na kraju, ukoliko volite da igrate sistemske tikete, treba da znate da oni ne ulaze u izbor za ovaj bonus.

Cash Back saveti

U slučaju Naplati promašaj bonusa, najbitnije je da tiket uvek sadrži jedan par koji je rizičniji od drugih. Iako je minimalna kvota po paru 2,00, uvek imate prostora da jedna od utakmica bude sa velikom kvotom i da napravite svojevrsni rizik koji vam potencijalno može doneti ogromne svote novca.

Ukoliko ne uspete da prođete tiket i padnete baš tu jednu rizičnu opkladu, onda svakako niste na gubitku jer Vam je Vaš novac vraćen i možete probati ponovo koristeći istu metodu.

Ako ste sigurni da ćete proći 6 od 7 parova, tada imate prostora i za sastavljanje tiketa u koji ćete uložiti malo više novca nego inače jer postoji velika mogućnost da Vam se on vrati ukoliko ne pogodite jednu od utakmica. Ako želite više da pročitate i da se upoznate sa bonusima, sadržaj možete naći na bonusi