Скочи на садржај
Online Kladionice » Pinnbet kladionica

Pinnbet kladionica

Pinnbet kladionice spadaju u grupu kladionica koje su relativno skoro ušle na tržište igara na sreću Srbiji. Medjutim, ovaj operater je za vrlo kratko vreme uspeo da se pozicionira rame uz rame sa ostalim kladionicama koje posluju u našoj zemlji. Jedinstveni prostor, prijatno osoblje i atmosfera su samo neke od odlika Pinnbet kladionice. Kako nam je rečeno iz Pinnbeta, igrač je uvek na prvom mestu i u centru pažnje, o čemu govori i slogan ove kompanije: „Igrajte sa stilom!“.

Tema naše analize u ovom članku biće poslovanje Pinnbet kladionice na globalnoj svetskoj mreži, tj. na internetu. Online kladjenje je davno postala uobičajena pojava u svetu, a poslednjih godina taj trend se polako ukorenjuje i u našoj zemlji. Po ugledu na mnoge, pre svega domaće kladionice koje su korisnicima omogućile kladjenje preko interneta, i Pinnbet kladionica je od skora krenula sa pružanjem tih usluga. 

Ono što se da primetiti odmah na početku je to da je online kladjenje u Pinnbetu još uvek na najnižem nivou. Potrebno je još dosta rada i ulaganja da bi se dostigao nivo nekih jačih domaćih kladionica koje u svojoj ponudi imaju online kladjenje. Detaljni analizu Pinnbet online kladionice možete pročitati u nastavku teksta.

PinnBet
pinnbet logo
Godina osnivanja: Nepoznato
Korporacija: Nepoznato
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: FreeBet do 25%

Pinnbet ponuda sportskih dogadjaja i kladjenje uživo

Pošto spada u mladje kladionice na našem tržištu, ponuda sportskih dogadjaja u Pinnbet kladionici je za sada dosta skromna, ali ne i nedovoljna. Svi najpopularniji sportovi kod nas dostupni su igračima za kladjenje, a prednjače naravno fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka i vaterpolo. U nekom doglednom vremenu valjalo bi razmisliti o proširenju ponude, kako bi afiniteti pojedinih igrača prema kladjenju na odredjene sportove bili zadovoljeni.

Pinnbet kladionica na svom internet sajtu ističe kako su koeficijenti u njihovoj kladionici bez sumnje najbolji u zemlji. Medjutim, ako se sprovede malo dublja analiza, može se reći da su kvote u ovoj kladionici prosečne u odnosu na ostale operatere koji posluju u našoj zemlji.

Pozitivna stvar je to da, kada odaberete neki sportski dogadjaj za kladjenje, otvara Vam se mogućnost od preko 100 različitih vrsta igara na koje možete da položite opkladu. Ono što nas je posebno oduševilo je Slobodna igra za sve sportove u Pinnbet kladionici. To praktično znači da igrači za bilo koji sportski dogadjaj kladionici mogu predložiti vrstu opklade, a ona će im odrediti kvotu za isti (na primer: kladite se da će odredjeni igrač dobiti crveni karton na meču, a Pinnbet Vam za to odredi kvotu na koju možete staviti novac).

Uživo kladjenje u Pinnbet online kladionici je opcija koja je relativno skoro uvedena. To se da primetiti jer platforma za Live kladjenje još uvek nije lepo uredjena, tako da deluje pomalo nepregledno i zastarelo. Za sada je samo nekoliko sportova u ponudi za kladjenje uživo, ali ostaje nam da verujemo da će se taj broj povećati u budućnosti.

Komplikovana registracija i sužen izbor metoda za uplatu i isplatu depozita u Pinnbet kladionici

Registracija korisničkog naloga, kao i uplata/isplata novca u Pinnbet kladionici, moguća je samo u poslovnicama ovog operatera u mestu u kome živite. Ovim rešenjem obesmišljava se ceo koncept online kladjenja u kome je igračima omogućeno da iz udobnosti svoje fotelje obave sve te radnje u bilo koje doba dana i noći.

Forma za registraciju Pinnbet
Forma za registraciju

Sam proces registracije naloga u Pinnbet online kladionici započinjete na njihovom sajtu, gde u odeljku „Registracija“ unosite svoje lične podatke (ime i prezime, mesto i adresu stanovanja, datum rodjenja, broj telefona, itd), kao i podatke vezane za korisnički nalog (korisničko ime, lozinka, e-mail adresa). Kada popunite taj formular, odlazite u najbližu poslovnicu sa nekim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš) gde će operater verifikovati Vaš korisnički nalog. U istom trenutku možete položiti depozit na Vaš kladioničarski račun.

Na žalost, procedura isplata novca u Pinnbet kladionici takodje nije jednostavna. Prvo na sajtu kladionice morate zatražiti isplatu, a zatim sa kodom koji dobijete odlazite u filijalu gde ste registrovali nalog da podignete novac. Naravno, isto kao i kod uplate, sa sobom morate poneti neki dokument kojim ćete se identifikovati.

Pinnbet mobilna aplikacija za pametne uredjaje

Ono u čemu Pinnbet kladionica ide u korak sa vodećim online operaterima za pružanje igara na sreću u Srbiji jeste postojanje aplikacije za kladjenje na pametnim uredjajima. Ovo aplikacija dostupna je, za sada, samo za vlasnike smart uredjaja sa Android operativnim sistemom. Mada, budimo realni, takvih korisnika je i najviše u našoj zemlji. Aplikacija je dostupna za preuzimanje sa sajta Pinnbet kladionice, odakle Vam i predlažemo da je skinete da biste zaobišli eventualne zloupotrebe.

Interfejs Pinnbet-aplikacije

Iskreno se nadamo da će i korisnicima pametnih uredjaja sa iOS i Windows operativnim sistemom u najskorije vreme biti omogućeno da se klade preko mobilne aplikacije u Pinnbet kladionici. Ako posedujete iPhone ili iPad, predlažemo Vam da uzmete u obzir preuzimanje Meridianbet aplikacije za pametne uredjaje sa iOS operativnim sistemom. Aplikacija je dosta pouzdana, laka za korišćenje, ima moderan dizajn, a i na našem je jeziku.

Promocije i bonusi u Pinnbet kladionici

Pinnbet online kladionica u svojoj ponudi ima samo jednu vrstu bonusa za svoje korisnike. Promocija „Happy hour“ je ništa drugo do bonusa koji se dodeljuje igraču na broj odigranih sportskih dogadjaja na tiketu. Za 5 odigranih parova bonus je 3%, a maksimalni bonus iznosi 250% za 35 odigrana dogadjaja na tiketu. Dobra stvar ovde je što ne postoji ograničenje u vidu minimalne kvote koja se stavlja na kladioničarski listić da bi se ostvarilo pravo na ovaj bonus.  Smatramo da je ovakva ponuda promocija veoma slaba i da menadžment Pinnbeta treba da poradi na ovom segmentu u nekom narednom periodu.

Ovako siromašna ponuda bonusa i promocija u Pinnbet kladionici morala bi što pre da se obogati jer igrači, pogotovo oni na internetu, biraju kladionice koje su za postojeće i nove korisnike pripremile veliki izbor promotivnih akcija i bonusa koje mogu ostvariti ako se tamo klade. Stoga Vam predlažemo Meridian kladionicu koja, pored sjajnog bonusa dobrodošlice za nove igrače, nudi i niz drugih atraktivnih promocija. 

Nakon opsežne analize Pinnbet kladionice i uslova kladjenja na interentu kod ovog operatera, hteli bismo da izdvojimo koje su, po našem mišljenju, pozitivne strane, a koje su to stvari koje bi trebalo unaprediti u nekom narednom periodu.

Prednosti

  • internet stranica dostupna na srpskom jeziku
  • mogućnost kladjenja uživo
  • veliki broj opcija za kladjenje
  • aplikacija za kladjenje na Android pametnim uredjajima

Mane

  • mogućnost registracije naloga, uplate i isplate depozita samo u poslovnicama kladionice
  • nema bonusa dobrodošlice za nove korisnike
  • nedostupnost aplikacije za sportsko kladjenje na pametnim uredjajima sa iOS operativnim sistemom