Скочи на садржај
Online Kladionice » Mozzart Kladionica

Mozzart Kladionica

Mozzartbet jedna je od najpoznatijih kladionica kako na teritoriji Srbije, tako i izvan njenih granica, jer takodje pokriva područja Rumunije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Ova kladionica osnovana je davne 2001. godine i od tada pa do danas pozicionirala se kao jedan od lidera na tržištu sportskih priredjivača igara na sreću. Jedinstvene prostorije i logo ove kladionice omogućavaju joj da bude prepoznatljiva na svakom koraku. Tome doprinose i uplatna mesta koja se nalaze u gotovo svakom malo većem mestu u Srbiji i ukupno ih ima preko 300.

Iako Mozzart kladionica važi za jednu od najpoznatijih takozvanih tradicionalnih (zemaljskih) kladionica, savremeni trendovi u svetu kladjenja naveli su menadžment ove kompanije da veći akcenat stavi na online kladjenje. Stoga je Mozzart svojim korisnicima omogućio i kladjenje preko njihovog sajta, a za korisnike pametnih uredjaja tu je i moderna aplikacija za sportsko kladjenje. Pored kladjenja na raznorazne sportske dogadjaje, u Mozzartu možete okušati sreću igrajući neku od mnogobrojnih kazino i loto igara.

Svaki iskusan kladioničar sigurno je bar jednom posetio neku od poslovnica Mozzartbet kompanije. Stoga ćemo se mi u nastavku ovog teksta potruditi da Vam približimo sve vrline i mane ove kladionice ukoliko poželite da se registrujete na njihov sajt i kladite se online.

Mozzartbet
mozzart logo
Godina osnivanja: 2001
Korporacija: Mozzart doo
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska, bosanska
Srpski jezik : da
Broj sportova: 10-15
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android, iOS
Bonus dobrodošlice: Het Trick Bonusa

Mozzart registracija naloga

Ukoliko ste odlučili da tradicionalan način kladjenja odlaskom u neku od poslovnica Mozzart kladionice zamenite online kladjenjem, prvo što morate da učinite je da otvorite korisnički nalog na njihovom sajtu. To možete učiniti preko kućnog računara, telefona ili tableta.

Sam proces kreiranja korisničkog naloga nije nimalo komplikovan i zahteva od Vas da popunite polja u koja je potrebno uneti najosnovnije lične podatke (ime i prezime, datum rodjenja, e-mail adresu, korisničko ime i lozinku). Pre prve uplate depozita, ovim podacima potrebno je pridodati i informacije o Vašem JMBG-u, broju lične karte, adresi stanovanja i broju tekućeg računa, kako biste završili proceduru otvaranja kladioničarskog naloga i računa.

Mozzart Bonus i Promocije

Što se tiče samih bonusa i promocija na Mozzartu, možete očekivati razne mesečne turnire za slot i sportsko kladjenje, zanimljiv Bonus Dobrodošlice, kao i CashBack svakog ponedeljka bolje poznatiji kao Happy Monday. Mozzart Bonus Dobrošlice vam pruža priliku da osvojite do čak 1.000% bonusa uz prvi depozit, naravno uz odredjene uslove za ispunjenje istog. A za razne turnire koji donose novčane nagrade, džekpotove, besplatne spinove i svašta drugo nešto, bacite pogled na njihov sajt ili posetite našu stranicu Mozzart Bonus gde u detalju prolazimo kroz sve date informacije.

Uplata i isplata depozita u Mozzart kladionici

Načini uplate i isplate novca na kladioničarski račun u Mozzartbet kladionici ne razlikuju se previše u odnosu na druge kladionice u zemlji, štaviše, mnogo veći broj uplate je dostupan u Mozzart-u. Sredstva na Vaš kladioničarski nalog možete uplatiti na sledeći način:

  • platnim karticama (Visa, MasterCard, Dina, ili Maestro);
  • na NIS i Petrol pumpama;
  • na trafikama ili kiosku;
  • u menjačnicama ili sličnim lokacijama;
  • putem bankovne transakcije u banci ili pošti;
  • u nekoj od poslovnica Mozzartbet kladionice.

U poslednje vreme, za plaćanje na internetu pa i u svetu online kladjenja sve više se koriste različite forme elektronskih novčanika poput Skrill-a, Netteler-a, itd. Mnoge svetske online kladionice uvele su mogućnost uplate/isplate novčanih sredstava preko e-novčanika. Njihova prednost se pre svega ogleda u tome što su sredstva igračima momentalno dostupna. Medjutim, ovakav način uplate/isplate novca još nije zaživeo u poslovanju kladionica sa ovih prostora.

Isplatu novca u Mozzart kladionici moguće je zatražiti u nekoj od poslovnica ove kompanije, ali je to neophodno unapred najaviti. Takodje, novac sa kladioničarskog računa moguće je prebaciti na Vaš tekući račun putem bankovne transakcije.

Mozzartbet ponuda kvota i pokrivenost

Ponuda dogadjaja za sportsko kladjenje u Mozzart kladionici dosta je šarenolika. Pored mogućnosti kladjenja na sve najpopularnije sportove (fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka), tu su i opcije kladjenja na manje popularne sportove kod nas, poput bejzbola, ragbija, biciklizma, itd. Još jedna od dobrih stvari je ta što na sajtu Mozzart kladionice postoji i odeljak za kladjenje na najpopularnije e-sportove (CS:GO, LoL, Dota 2). Što se tiče kvota koje Mozzart nudi svojim igračima, možemo zaključiti da su one u rangu sa koeficijentima koje nude ostale online kladionice iz zemlje.

Mozzart uživo kladjenje

Mozzart kladionica je za svoje igrače razvila platformu za kladjenje uživo preko koje je moguće kladiti se na singl mečeve. Platformom za uživo kladjenje pokriveni su najpopularniji sportovi (fudbal, košarka, tenis, rukomet). Sve izgleda dosta pregledno i jednostavno za korišćenje.

U okviru uživo kladjenja na fudbalske mečeve, Mozzart je za igrače spremio svojevrsnu promociju „Top minut“. U okviru ove promocije igračima se u određenom delu meča (30, 60. i 75. minut) nude povećane kvote na sve fudbalske mečeve koji su trenutno u ponudi. Ukoliko tokom nekog od ovih minuta postavite svoju opkladu, imate mogućnost da zaradite lepu svotu novca.

Još jedna pozitivna stvar koja se u ovom segmentu mora napomenuti je mogućnost live-stream gledanja mečeva za registrovane korisnike u Mozzart kladionici. Tako da, pored mogućnosti da se kladite uživo, veliki broj mečeva možete i pratiti uživo preko live-streama iz svog doma.

Mozzart aplikacija za sportsko kladjenje

Korisnici usluga Mozzartbet kladionice odnedavno imaju mogućnost da na svojim pametnim uredjajima instaliraju aplikaciju za sportsko kladjenje. Ova aplikacija dostupna je korisnicima koji imaju smart uredjaje na svim postojećim platformama (android, iOS, Windows).

Aplikacija pruža mogućnost kladjenja u bilo koje doba dana i noći. Preko ove aplikacije možete da se kladite uživo, pratite rezultate, gledate mečeve, i još mnogo toga. Aplikacija je jednostavnog izgleda i laka je za upotrebu. Ona je u skorije vreme dobila i update, i možemo zaključiti da je dosta preglednija.

Korisnički servis Mozzart kladionice

Za sve eventualne nedoumice sa kojima se možete susresti prilikom boravka i kladjenja na sajtu Mozzart kladionice možete se obratiti korisničkom servisu koji će u najkraćem mogućem roku pokušati da reši svaki Vaš problem. Sa njima možete stupiti u kontakt na jedan od sledećih načina:

  • putem live chat-a na internet stranici;
  • preko e-maila [email protected];
  • preko telefona 0800 800 899 i 
  • preko vibera +381 62 205 372.

Na kraju ovog teksta možemo zaključiti da Mozzart kladionicu treba uzeti u obzir pri odabiru operatera za online kladjenje. Menadžment ove kladionice dosta se trudi da prati savremene trendove u svetu online poslovanja (platforma za online kladjenje, mogućnost live-stream praćenja mečeva, aplikacija za sportsko kladjenje).

Koje bonuse nudi Mozzart?

Mozzart u svojoj ponudi ima dosta promocija i bonusa koji su raznovrsni, od bonusa za virtuelno kladjenje do tradicionalnih bonusa kao i bonus dobrodošlice poznatiji kao točak sreće.

Šta je Happy Monday u Mozzartu?

Happy Monday ili Srećan Ponedeljak je vrsta CashBack bonusa. Kao što ime nalaže dobija se ponedeljkom u zavisnosti od vaše uplate i odigravanja u toku nedelje pre.

Kako mogu da proverim status tiketa?

Mozzart nudi brzu opciju provere vašeg tiketa tako što odete na njihov sajt i unesete kod vašeg tiketa i on će Vam instant izbaciti njegov status.