Скочи на садржај
Online Kladionice » Mozzart Kladionica » Mozzart Registracija

Mozzart Registracija

Osnovana još 2001. godine, online kladionica Mozzart je trenutno jedan od lidera priredjivača igara na sreću kod nas. Kao takva, ona mora da poseduje precizan sistem za registraciju, kao i aktivaciju i verifikaciju korisničkog naloga. Na taj način je dostupna svim igračima i na svim uredjajima, bilo da je u pitanju telefon, računar, ili čak tablet. A kako bi vaša Mozzart registracija prošla glatko i kako biste se pridružili velikom broju ljudi u online kladjenju, kazinu i mnogim drugim igrama na sreću koje Mozzartbet nudi, nastavite da čitate tekst i ispratite sve potrebne korake.

Saznaćete više o sigurnosti vašeg naloga, procesu verifikacije, bonusima i promocijama na registraciju koje možete iskoristiti, i još mnogo toga.

Mozzart Nalog Registracija

Da biste mogli da započnete avanturu online kladjenja kako na Mozzartu, tako i u bilo kojoj drugoj online kladionici, potrebno je kreirati korisnički nalog. Imajte na umu da možete imati samo jedan nalog za kladjenje, koji se pravi tako što ćete uneti sve potrebne lične informacije i naknadno izvršiti verifikaciju istih.

Proces registracije započinjete tako što ćete kliknuti na dugme „Registracija“ koje se nalazi u gornjem desnom uglu vašeg ekrana. Ukoliko koristite aplikaciju, prvo je potrebno da kliknete na ikonicu koja se takodje nalazi u gornjem desnom uglu i zatim izaberete opciju za registraciju. Nakon toga započinjete proces registracije. Platforma za online kladjenje Mozzartbet će od vas zahtevati sledeće podatke:

mozzart registracija naloga
Forma za registraciju u Mozzart-u

Korisničko Ime – Ovde možete upisati šta želite. Ovo će vam biti potrebno za prijavu na vaš nalog, kao i kad budete želeli da isplatite novac sa naloga. Nemojte koristiti komplikovano korisničko ime, jer ćete ovaj podatak ponekad davati i prilikom uplate depozita.

Email – Bitno je da email adresa bude u funkciji, a ne neka izmišljena. Biće vam potrebna za dalju verifikaciju, kao i za primanje Mozzart promocija, ukoliko odlučite da se pretplatite na njihov newsletter.

Broj telefona – Veoma bitno polje. Broj obavezno mora da bude u funkciji jer ćete putem njega izvršiti verifikaciju naloga. Bez verifikacije nećete moći da preuzmete svoje dobitke.

Lozinka – Biće vam potrebna za prijavu na vaš nalog. Preporučujemo da napravite malo komplikovaniju lozinku, a ne neku generičku, kao na primer “123456789”. Koristite veliko slovo u kombinaciji sa nekim simbolom. Nikome, ni pod kojim uslovima, ne otkrivajte svoju lozinku, da biste se zaštitili od potencijalnih zloupotreba.

Od ličnih podataka potrebno je uneti:

  • ime i prezime,
  • adresu,
  • JMBG,
  • broj lične karte, i
  • datum rodjenja.

Veoma važno je da unesete sve ove podatke ispravno i bez greške. To je bitno iz razloga što pravite unikatan nalog koji je vezan za vas kao fizičko lice i na Mozzart platformi nećete moći na napravite novi. Ukoliko pokušate tako nešto i budete otkriveni, bićete trajno kažnjeni oduzimanjem svih do tada osvojenih dobitaka, kao i dodeljenih bonusa.

Mozzart Aktivacija Naloga

Nakon što popunite sva obavezna polja i vaša Mozzart registracija se završi, od vas će se tražiti da potvrdite registraciju tako što ćete kliknuti na link koji se nalazi u verifikacionom mejlu koji je poslat na email adresu koju ste prethodno uneli. Time ste izvršili finalnu aktivaciju naloga. I to je to što se tiče kreacije naloga na Mozzartu. Nakon toga možete pristupiti svom korisničkom nalogu, uplatiti depozit i započeti kladjenje. Međutim, prvo preuzmite Mozzart bonus dobrodošlice.

Mozzart Registracija Bonus

Nakon uspešne registracije na Mozzart sajtu, možete očekivati velikodušan Mozzart Bonus Dobrodošlice koji radi po principu bonus na prvi depozit. To znači da vaša prva uplata diktira koliki ćete bonus dobiti. Nakon što položite prvi depozit, okrenućete Mozzart Točak Sreće koji vam može doneti do čak 1.000% bonus na uplatu, tako da je ipak i malo sreće uključeno u proces. Maksimalni iznos bonusa iznosi 100.000 dinara, a za njegovo osvajanje je potrebno da uplatite bar 10 hiljada RSD.

Naravno, postoje odredjena pravila i uslovi koje morate da ispunite kako biste otključali taj bonus. Sve detalje i informacije vezano za bonuse i promocije koje nudi Mozzart kladionica možete pronaći na našoj stranici posvećenoj Mozzart bonusima.

Mozzart Verifikacija Naloga

Kada krenete da igrate na Mozzartu i osvojite nešto u kazinu, ili vam je prošao tiket i želite da isplatite novac, prvo morate da izvršite verifikaciju naloga. Preporučujemo da ovaj korak odradite pre nego što krenete sa igrom, jer može potrajati i do dva, tri radna dana pre nego vam se nalog verifikuje. Naravno, uvek možete kontaktirati korisničku podršku putem live chat-a, na primer, kako biste ubrzali taj proces.

A evo i kako da uspešno verifikujete vaš Mozzart nalog.

Pre svega, preporučujemo da ovo odradite na vašem telefonu, kako bi vam bilo lakše kasnije. Prijavite se na vaš korisnički nalog, odaberite opciju “Moj Račun”, i zatim kliknite na sekciju “Verifikacija Naloga”. I kada kliknete na započni verifikaciju, videćete ekran koji izgleda ovako nekako:

mozzart verifikacija naloga
preuzeto sa help.mozzartbet.com

Ako vam engleski ne ide od ruke, jezik možete promeniti klikom na globus (krug) u gornjem levom uglu ekrana. Pripremite vašu ličnu kartu i kliknite na start. Imaćete tri opcije, ali pošto verovatno nemate spremne slike, kliknite na drugu opciju “Take photo using webcam”, i pratite sledeće korake:

  • uslikajte prednju stranu lične karte,
  • zatim fotografišite zadnju stranu lične karte,
  • konačno, uslikajte selfi na kojem se vidi i vaša lična karta (da biste potvrdili svoj identitet)

Veoma je bitno da slike budu kristalno čiste (ukoliko imate stariji model telefona, ne koristite prednju kameru) i da se svi podaci lepo i jasno vide. Inače ćete morati da prođete celi proces ponovo. Nakon što učitate potrebne tri slike na Mozzart stranicu, vaša verifikacija će ući u obradu. Ukoliko sve prođe kako treba, dobićete poruku o uspešnoj verifikaciji i putem emaila i u inboxu na vašem korisničkom nalogu.

Problemi prilikom registracije

U suštini, sam proces registracije je poprilično jednostavan i ne bi trebalo da bude ikakvih problema ili teškoća. Možda je jedino verifikacija malo komplikovanija za ljude koji se po prvi put susreću sa tim, ali svi koraci su jednostavno izloženi i pošto čak imate opciju za promenu jezika, sa lakoćom ćete odraditi celi proces.

Ukoliko, pak, dobijete poruku o greški, najčešće su u pitanju pogrešno uneseni podaci sa lične karte (slovo „O“ umesto brojke „0“ ili obrnuto) ili slike nisu dovoljno jasne. U tom slučaju samo ponovite celi proces.

Najčešće postavljena pitanja (FAQ)

Kako otvoriti nalog u Mozzartu?

Svaki korak registracije, aktivacije, i verifikacije Mozzart naloga možete pročitati u tekstu na našoj stranici.

Da li Mozzart nudi neki bonus za registraciju?

Da, čim završite proces registracije i izvršite prvu uplatu (minimum 500 dinara), moći ćete da zavrtite točak sreće i da osvojite bonus u rasponu od 50% do 1.000%.

Neuspešna verifikacija naloga na Mozzartu, šta da radim?

U slučaju neuspešne verifikacije naloga, velika je mogućnost da se podaci sa lične karte ne podudaraju sa podacima na Mozzart nalogu. Potrebno je proveriti i uskladiti podatke i zatim ponoviti proces verifikacije.