Скочи на садржај
Online Kladionice » Mozzart Kladionica » Mozzart Registracija

Mozzart Registracija

Osnovana još 2001. godine, online kladionica Mozzart je sada jedan od lidera priredjivača igara na sreću kod nas. I kao takva ona mora imati uredan sistem za registraciju, kao i aktivaciju i verifikaciju naloga, i da na taj način bude dostupna svima i na svim uredjajima, da l’ to bio telefon, računar, ili čak tablet. A kako bi vaša Mozzart registracija prošla glatko i kako biste se pridružili velikom broju ljudi u online kladjenju, kazinu i mnogim drugim igrama na sreću, nastavite da čitate tekst ispod i ispratite sve potrebne korake.

Saznaćete više o sigurnosti vašeg naloga, procesu verifikacije, bonusima i promocijama na registraciju koje možete iskoristiti, i mnogo toga još. 

Mozzart Nalog Registracija

Da biste mogli da započnete avanturu online kladjenja kako na Mozzartu, tako i u bilo kojoj drugoj online kladionici, potrebno je kreirati vaš sopstveni nalog. Imajte na umu da možete imati samo jedan nalog za kladjenje, koji se pravi tako što ćete uneti sve potrebne lične informacije i samim tim odraditi verifikaciju istih. A šta sve to treba od tih informacija, možete pronaći u nastavku teksta.

mozzart registracija naloga
Forma za registraciju u Mozzart-u

Korisničko Ime – Ovde možete upisati šta želite. Ovo će vam biti potrebno za prijavu na vaš nalog, kao i kad budete želeli da isplatite novac sa naloga.

Email – Bitno je da email bude u funkciji, a ne neki izmišljen. Biće vam potreban za dalju verifikaciju, kao i promocije ako želite da ih primate u inbox.

Broj telefona – Isto obavezno da broj bude u funkciji.

Lozinka – Biće vam potrebna za prijavu na vaš nalog. Preporučujemo da napravite malo komplikovaniju lozinku, a ne na primer “123456789”. Koristite možda veliko slovo u kombinaciji sa nekim simbolom.

Od ličnih podataka potrebno je unesti Ime i Prezime, adresu, JMBG, broj lične karte, i datum rodjenja. Veoma važno je da unesete sve ove podatke ispravno i bez greške, a bitni su iz razloga jer pravite unikatan nalog koji je vezan za vas kao personu i gde nećete moći da pravite novi.

Mozzart Aktivacija Naloga

Nakon što popunite sva obavezna polja i vaša se Mozzart registracija završi, najverovatnije će vam tražiti da u vašem emailu potvrdite registraciju, to jest da izvršite finalnu aktivaciju naloga. I to je to što se tiče kreacije naloga na Mozzartu.

Mozzart Registracija Bonus

Nakon uspešne registracije na Mozzart sajtu, možete očekivati velikodušan Mozzart Bonus Dobrodošlice koji radi po principu bonus na prvi depozit. Znači vaša prva uplata diktira koliki ćete bonus dobiti. U pitanju je Mozzart Točak Sreće koji vam može doneti do čak 1000% bonus na uplatu, tako da je ipak i malo sreće uključeno u proces. 

Naravno postoje odredjenja pravila i uslovi kako biste otključali taj bonus, i sve detalje i informacije možete pronaći na našoj stranici posvećenoj za Mozzart Bonus.

Mozzart Verifikacija Naloga

Sada kad se krenuli da igrate na Mozzart-u i možda ste čak osvojili nešto u kazinu, ili vam je prošao tiket i želite da isplatite novac, morate uraditi verifikaciju naloga. Ovo doduše preporučujemo pre nego što krenete sa igrom, jer može potrajati i do dva, tri radna dana. Naravno, uvek možete kontaktirati korisničku podršku putem live chat-a na primer, kako biste ubrzali taj proces.

A evo i kako da uspešno verifikujete vaš Mozzart nalog:

Pre svega, preporučujemo da ovo odradite na vašem telefonu, kako bi vam bilo lakše kasnije. Prijavite se na vaš korisnički nalog, odaberite opciju “Moj Račun”, i zatim kliknite na sekciju “Verifikacija Naloga”. I kada kliknete na započni verifikaciju, videćete ovako nešto:

mozzart verifikacija naloga
preuzeto sa help.mozzartbet.com

I sad, ako vam ne ide engleski od ruke, jezik možete promeniti klikom na globus u gornjem levom uglu. Pripremite vašu ličnu kartu i kliknite na start. Imaćete tri opcije, ali pošto verovatno nemate spremne slike, kliknite na drugu opciju “Take photo using webcam”, i pratite sledeće korake.

Uglavnom ide ovim redom:

Slika prednje strane lične karte, zatim slika zadnje strane lične karte, i konačno selfi zajedno sa ličnom kartom. Na taj način se potvrdjuje da ste to zaista vi. Veoma je bitno da slike budu kristalno čiste i da se svi podaci lepo i jasno vide.

Nakon toga će verifikacija biti u obradi, i dobićete poruku o uspešnoj verifikaciji i putem emaila i u inboxu na vašem korisničkom nalogu.

Problemi prilikom registracije, kao i zaključak

U suštini, sam proces registracije je poprilično jednostavan i ne bi trebalo da bude ikakvih problema ili teškoća. Možda je jedino verifikacija malo komplikovanija za ljude koji se po prvi put susreću sa tim, ali svi koraci su jednostavno izloženi i pošto čak imate opciju za promenu jezika, sa lakoćom ćete odraditi sve.

FAQ

Kako otvoriti nalog u Mozzartu?

Svaki korak registracije, aktivacije, i verifikacije Mozzart naloga, možete pročitati u tekstu na ovoj stranici.

Da li Mozzart nudi neki bonus za registraciju?

Da, čim završite proces registracije i izvršite vašu prvu uplatu (minimum 500 dinara), moći ćete da zavrtite točak sreće i da osvojite bonus u rasponu od 50% do 1000%.

Neuspešna verifikacija naloga na Mozzart-u, šta da radim?

U slučaju neuspešne verifikacije naloga, velika je mogućnost da se podaci sa lične karte ne podudaraju sa podacima na Mozzart nalogu. Potrebno je proveriti i uskladiti podatke i zatim ponoviti proces verifikacije.