Скочи на садржај
Online Kladionice » Mozzart Kladionica » Mozzart Uplata i Isplata

Mozzart Uplata i Isplata

Na ovoj stranici možete pročitati na koji sve to način može da se izvrši Mozzart uplata i koje su to sve potrebne informacije vezane za metode uplate i isplate novca na online kladionici Mozzartbet. Takodje ćemo pokriti informacije o promocijama i bonusima vezanih za uplatu, kao i neka česta pitanja i probleme.

Mozzart je na samom vrhu online kladionica kod nas, kao što potvrdjuje podatak od strane Dušana Macure sa Linkedin-a, gde saznajemo da je Mozzart u prethodnih tri godine (2020 do 2022) imala prihod od preko 400 miliona evra. No, hajde da se pozabavimo bitnim stavkama, kao što su uplata i isplata sredstava.

→ Da biste videli sve bonuse i promocije što Mozzart nudi, pogledajte: Mozzart Bonus

Mozzart Uplata

Lepota online kladjenja na Mozzartu je to što ona zaista pokriva skoro svaki vid uplate novca od platnih kartica, menjačnica, vaučera, asistenata i mnogo više. Mi ćemo ovde navesti sve te metode uplate u detalju, kao i vreme obrade i minimalni depozit. Ono što sve imaju zajedničko jeste da su troškovi obrade 0%, tako da ne morate da brinete od dodatnim troškovima. A evo i kako uplatiti novac na mozzart nalog:

 • Mozzart uplata preko kartice. Prihvataju Mastercard, Visa, Dina, i Maestro kartice i za sve njih je vreme obrade instant i minimalna uplata iznosi 500 dinara. 
  • Klikom na odabranu metodu, jednostavno unesete iznos depozita, prihvatite uslove korišćenja, popunite polja sa informacijama sa vaše kartice i to je to. Ako vam je prvi put da plaćate nešto online ili na Mozzartu, u zavisnosti od kartice, biće vam potrebna verifikacija. Tj. dobićete kod na vašem telefonu koji unesete na sajtu da potvrdite uplatu.
 • Uplata preko IPS. Vreme obrade je instant i minimalna uplata je 300 dinara.
  • Ovo je relativno novi način uplate svuda i iznenadjujuće je da je već počeo da se koristi i u ostalim online kladionicama kod nas. Potrebno je imati mobilnu aplikaciju vaše banke, kao i opciju uplate preko IPS. Kada unesete iznos depozita, pojavljuje se QR kod, koji zatim skenirate preko vaše aplikacije i to je to, uplata je izvršena.
 • Mozzart uplata na NIS i Petrol pumpama. Minimalni iznos uplate je svega 100 dinara (dovoljno za tiket ako ste u putu na primer) i vreme uplate je instant.
  • Samo kažete da želite da se izvrši uplata na Mozzart nalog i date operateru vaš Mozzart ID i iznos za uplatu. ID možete pronaći klikom na ovu metodu uplate na sajtu.
 • Mozzart uplata na trafikama (kiosku). Minimalna uplata je takodje 100 dinara i vreme obrade instant. 
  • Uplata depozita se može izvršiti u Moj Kiosk i Corner Shop trafikama. Za Moj Kiosk vam je potrebno samo korisničko ime i iznos za uplatu, dok za Corner Shop trafike je potreban Mozzart ID.

 • Uplata na menjačnicama i sličnim lokacijama. Minimalna uplata je 500 dinara i vreme obrade instant.
  • U pitanju su Tenfore i AltaPay lokacije, i tu je potrebno samo korisničko ime i iznos za uplatu. Takodje dolaze u pitanje i PaySpot menjačnice gde je minimalna uplata bez limita, možete uplatiti čak i 50 dinara. Za sve ove metode uplate prvo bacite na pogled na Mozzart sajtu da vidite koje lokacije prihvataju uplatu na vaš nalog.
 • Bank Transfer ili uplata preko uplatnice. Vreme obrade je do 24 sata, a minimalni iznos 200 dinara. A podatke koje treba upisati na uplatnicu možete pronaći na njihovom sajtu.
 • Mozzart uplatno mesto. Minimum 200 dinara, i novac stiže istog trenutka na nalog. Potrebne informacije su korisničko ime ili JMBG, zajedno sa datumom rodjenja.
 • Mozzart asistenti. Ovaj način uplate je nastao u toku karantina i kako nam se čini sve više i više ga kladionice nude. Vi zakažete uplatu ili elektronskim putem ili putem telefona, asistent dodje i uplati depozit umesto vas. Ali nažalost, trenutno je jedino moguće ovo uraditi u Čačku i okolini.

Mozzart Isplata

Nakon detaljne analize kako i na koji način se sve možete izvršiti uplata na Mozzart nalog, sada ćemo proći isto tako kroz metode isplate. Postoji tri načina na koji možete zatražiti isplatu novca, i to su:

 • Mozzart isplata na račun. Minimalna isplata je 500 dinara i vreme obrade do 72 sata. 
  • Ali koliko smo mi shvatili nije potrebno ni toliko, nego fukcioniše tako što na primer pošaljete zahtev za isplatu u sredu uveče, oni ga u četvrtak obrade, a u petak ujutru je na vašem računu, što je duplo kraće vreme obrade.
  • Isplatu izvršite tako što unesete vaš broj tekućeg računa i iznos isplate. Imajte na umu da je potrebno odigrati bar 60% uloženog novca, kako biste mogli da podignete celokupan iznos sa vašeg naloga.
 • Isplata sredstava na Mozzart uplatnom mestu. Ne postoji minimalni iznos isplate.
  • Isplata se vrši tako što odaberete uplatno mesto (adresa lokala), unesete iznos i pritisnete dugme “ISPLATI”. Nakon toga dobijate kod koji pokažete operateru u lokalu koji ste izabrali i to je to.
 • Isplata sredstava – Mozzart asistenti. 
  • Ovo takodje važi samo za Čačak i okolinu. Ako se tamo nalazite, onda je ovo definitivno najpogodniji način za isplatu. Pozivom na broj 066311344 zakazujete isplatu, i asistenti dolaze na vašu adresu.  
Mozzart Bonus Dobrodoslice

FAQ

Neka vaša popularna pitanja o isplati i o tome kako da se izvrši uplata na Mozzart nalog:

Mozzart SMS uplata?

Za ovu metodu nismo čuli, niti se spominje na njihovom sajtu. Ali ako imate mobilnu aplikaciju banke, onda možete izvršiti IPS uplatu. Više informacija o ovome imate u tekstu gore.

Mozzart maksimalna isplata?

Ako je u pitanju isplata u nekom od Mozzart lokala, maksimalno možete podići 50.000 dinara odjednom.

Zašto ne mogu da isplatim?

Postoje dve mogućnosti zašto ne možete da isplatite sredstva, ili zato što niste odradili verifikaciju naloga ili zato što niste odigrali 60% uloženog novca. Što se verifikacije tiče potrebne su vam dve slike lične karte sa prednje i zadnje strane. Ali postoji verovatnoća da traže nešto dodatno od dokumenata, tako da za svaki slučaj kontakirajte njihovu korisničku podršku za više informacija.