Скочи на садржај
Online Kladionice » Cash Out Kladionice

Cash Out Kladionice

Jedna od opcija koja postaje sve popularnija kod online kladjenja jeste tzv. Cash out opcija. Ukoliko ste odigrali tiket i želite da osvojite bar deo svog novca i pre nego što se završi utakmica poslednjeg para na tiketu, uz ovu opciju isplate novca Vi ste u prilici da naplatite svoj tiket čak i pre početka utakmice poslednjeg para na Vašem tiketu. Zvuči sjajno, zar ne?

Cash out je opcija koju igrač može da aktivira u bilo kom trenutku od momenta uplaćivanja tiketa i iskoristi je tokom trajanja mečeva. Uz ovu pogodnost, igrač je u prilici da sačuva minimalni dobitak, ne rizikujući eventualni promašeni tiket zbog samo jedne utakmice, tako da je u velikom broju slučajeva ovo i spasonosna opcija za igrača.

U zavisnosti od toga kada želite da povučete sredstva sa Vašeg tiketa varira i suma koju možete da naplatite. Naravno, ukoliko se odlučite da naplatite svoj tiket u ranoj fazi, odnosno za vreme trajanja mečeva, Vaš dobitak će shodno tome imati i manji koeficijent; reč je o situacijama koje ne iziskuju preterani rizik za zaradu, pa tako i kladionice ne ohrabruju svoje igrače velikim kvotama za isplatu. S druge strane, ukoliko ste pogodili sve parove na tiketu i čekate završetak samo jednog meča, Vi možete aktivirati Cash out opciju i tako ipak naplatiti veću sumu novca, a u tom slučaju i ne biste bili u potpunom gubitku.

Meridianbet Turbo Cash

turbo cash - cash out opcija Meridianbet
© Meridianbet

Turbo Cash je opcija koju kladionica Meridianbet nudi svojim korisnicima, a koja igraču daje mogućnost da naplati svoj tiket čak i za vreme trajanja mečeva. Ukoliko želite da naplatite svoj otvoreni tiket, uz ovu opciju Vi to možete i učiniti, i to u svega nekoliko koraka.

Ako ste se odlučili da stopirate tiket, odnosno da naplatite svoj tiket čak i ako utakmice nisu završene, dovoljno je samo da kliknete na glavni meni, izaberete opciju Moji tiketi, kliknete na Pogledaj gde će vam se pojaviti i opcija Turbo cash. Samim klikom na ovu opciju videćete koja je visina sume koju možete da podignete. Naravno, ova suma zavisi i od visine pogođenog koeficijenta.

Zbog trenutnih promena kvota za uživo kladjenje, prilikom klika na opciju Turbo cash, imaćete mogućnost da izaberete jednu od tri opcija za isplatu tiketa:

  • Prihvatam do 10% manje od procenjene vrednosti
  • Prihvatam sve promene
  • Prihvatam samo veću ponudu

Klikom na jednu od ponuđenih opcija, Vaš tiket je spreman za isplatu.

1XBET Cash Out

1xbet Cash Out
1xBet Cash Out

Ukoliko se odlučite za kladjenje u 1xbet-u, i ovde ćete imati mogućnost da naplatite svoj tiket pre završetka svih utakmica. Uz Cash Out opciju koju ova kladionica nudi, Vi kontrolišete svoje kladjenje, a samim tim ste u prilici da zaradite i pre nego što pogodite i poslednji par na tiketu.

Cash Out na 1xBet je opcija koja Vam omogućava isplatu tiketa čak i tokom trajanja mečeva koji su na tiketu, ili u bilo kom momentu od trenutka uplate tiketa. Ovu opciju je moguće aktivirati kod gotovo svih sportova za kladjenje, počev od konjičkih trka do tenisa i hokeja, a sam proces aktiviranja je vrlo jednostavan, tako da igraču preostaje samo prosti klik na opciju Cash Out.

Uz ovu opciju, igrač ima i tu pogodnost da deo dobitka povuče na svoj račun, ali i da deo svog dobitka prebaci a tiket koji je još uvek aktivan. 1xbet je kladionica koja svojim igračima pruža vrlo fleksibilnu mogućnost isplate uz pomoć Cash Out opcije. Ukoliko se kladite uživo, odnosno imate aktivan tiket i želite da naplatite deo dobitka, 1xbet Vam pruža preciznu statistiku meča i promena kvota u svakom trenutku, tako da ste uvek sigurni kada je iznos Vašeg potencijalnog dobitka u pitanju.

William Hill — Cash In my bet

william hill srbija cash out
© William Hill

Ukoliko se kladite u jednoj od najprestižnijih svetskih kladionica i želite da naplatite svoj tiket i pre završetka svih parova na tiketu, William Hill Vam pruža i tu mogućnost.

Cash In My bet je opcija koju imate na svakom svom pojedinačnom online tiketu, a koju možete aktivirati u samom odeljku gde se tiket nalazi.

Ako ste odlučili da podignete svoj novac tokom trajanja mečeva, prostim klikom na polje predviđeno za to, odnosno na opciju Cash In my bet, Vi ste u mogućnosti da vidite koliki je Vaš potencijalni dobitak. Jednostavnim povlačenjem tzv. slajdera, Vi birate iznos, izražen u procentima, koji želite da povučete na vaš račun.

Upravo ova opcija jeste ono što kladionicu William Hill izdvaja od drugih online kladionica. Jednostavnim povlačenjem slajdera ulevo ili udesno, Vi birate procenat sume koji želite da podignete iz Vaše Cash In my bet opcije. Ukoliko ste, recimo, rešili da podignete tiket u iznosu od 50 funti, Vi imate i mogućnost Partial Cash In opcije; to znači da možete da podignete i 50% ukupno iznosa, dok bi preostalih 50% i dalje bilo aktivno na Vašem tiketu.

William Hill svojim igračima takođe nudi mogućnost Cash In my bet opcije za većinu sportova u svojoj ponudi, bilo da je reč o pojedinačnim ili kombinovanim tiketima.