Скочи на садржај
Online Kladionice » William Hill Kladionica

William Hill Kladionica

Što se tiče kladionica u Velikoj Britaniji, ništa se ne može uporediti sa kladionicom William Hill. Definitivno jedna od najpopularnijih i najstarijih sportskih kladionica u regionu. U onlajn kockarskom svetu su od 2001. godine i konstantno napreduju.

William Hill
William Hill Kladionica
Godina osnivanja: 1934
Korporacija: WHG Limited
Sediste: Gibraltar
Tip licence UK Gambling Commision
Broj licence 000-039225
Broj jezika: 21
Srpski jezik 🇷🇸 : da
Broj sportova: 30-40
Mobilna verzija 📱: da
Aplikacija Android ✅ iOS ✅
Bonus dobrodoslice: ❌ nije važeći u Srbiji

William Hill Kladjenje

Kad je u pitanju sportsko kladjenje, William Hill Kladionica ima obiman broj opklada. Na njihovom tržištu postoje trke pasa, trke konja, fudbal, tenis, košarka, boks i mnogi drugi sportovi.

William Hill Kvote

William Hill Kladionica definitivno nudi konkurentne kvote, što je i očekivano od njih, jer su u toj industriji skoro 20 godina. Iako su već jedni od najjačih, njihovo tržište konstantno raste. Što se tiče

William Hill Fudbal

William Hill pruža jednu od najboljih kvota za fudbal na ovom tržištu. Samo što se fudbala tiče, William Hill pokriva skoro 60.000 mečeva godišnje. Tako da, ako volite da se kladite na fudbal, William Hill je definitivno pravi izbor.

William Hill Trke Konja i Trke Pasa

U poredjenju sa drugim kladionicama, William Hill Kladionica ima znatno napredniju reportažu što se tiče trke konja. Njihov sajt pruža puno informacija o individualnim trkačima, i na taj način možete doneti informisanu odluku prilikom kladjenja. To isto važi i za trke pasa.

William Hill Prenos Uživo

William Hill nudi prenos uživo besplatno. Isključivo za sportove kao fudbal, košarka, tenis, snuker, kriket. Jedino što treba da uradite jeste da se prijavite na Vaš William Hill nalog, odete u sekciju prenos uživo na sajtu i da odaberete dogadjaj koji želite da pratite.

William Hill sajt
Ovako izgleda njihov sajt, čim ga posetite.

Ako ste ljubitelj trke konja i pasa, možete i to da pratite uživo. Potrebno je samo da postavite opkladu na neki odredjeni dogadjaj u minimalnom iznosu od 1€. Na taj način vam se otključava video prenos uživo, kao i reportaža uživo preko radija.

William Hill Bonus

Da biste videli sve uslove i pravila bonusa, pogledajte: William Hill Bonus

BONUS NE VAŽI U SRBIJI! 

William Hill Kladionica ima malo drugačiji bonus dobrodošlice od ostalih kladionica, tako da su i na taj način unikatni. Novi korisnici koji se registruju na William Hill imaju pravo na bonus “Postavite opkladu od 10€, dobijete 30€“. Tih 30€ dobijete kao 3×10€ Free Beta.

William Hill Kladionica ima malo drugačiji bonus dobrodošlice od ostalih kladionica, tako da su i na taj način unikatni. Novi korisnici koji se registruju na William Hill imaju pravo na bonus “Postavite opkladu od 10€, dobijete 30€“. Tih 30€ dobijete kao 3×10€ Free Beta.

Uslovi za ovaj bonus su:

 • Morate postaviti Vašu prvu opkladu u minimumu od 10€;
 • Kvota mora biti preko 1.5 i potrebno je dobiti na tiketu;
 • Isključivo novi korisnici koji će imati do 30 dana da iskoriste ovaj bonus;

William Hill Registracija

Pre nego što počnete bilo šta da radite, ključno je registrovati se. Evo ispod koraka kako to i uraditi:

 • Naravno otvorite njihov sajt www.williamhill.com i kliknite na dugme “Pridružite se sada“;

Ako želite da Vam sajt bude na srpskom jeziku, u gornjem desnom uglu možete odabrati jezik.

 • Nakon što ste kliknuli na dugme, otvara vam se prozorčić za registraciju gde unosite Vaše lične podatke;
 • Ispod “Promotivna Šifra“ unesite ovaj kod “C30“, kako biste dobili bonus dobrodošlice;
 • Nakon što pročitate Uslove Poslovanja, Pravilnik o zaštiti privatnosti i Pravilnik o verifikaciji godišta, i ako naravno imate više od 18 godina, štiklirajte tu kockicu;
 • Klikom na “Kreiraj Moj Račun“ završavate registraciju.

Verifikacija Naloga

Možete verifikovati Vaš nalog čim se registrujete. Nakon registracije William Hill će vam poslati email. A u tom emailu se nalazi verifikacionu link, koji kada kliknete na njega vodi vas na stranicu gde se verifikuje nalog. Od Vas će se tražiti nekoliko dokumenta, kako bi se William Hill uverio da ste to stvarno vi. Potreban je jedan od sledećih dokumenata:

 • Pasoš;
 • Vozačka Dozvola;
 • Lična Karta.

William Hill Uplata i Isplata

Da saznate koje metode uplate i isplate nudi William Hill, pogledajte: William Hill uplata i isplata

Moguće je uplatiti i isplatiti Vaš novac koristeći svima dobro poznate kreditne kartice Visa i Mastercard. Recimo za isplatu je potreban neki minimum od 10€, ali dobro je što nema nikakvih dodatnih troškova. Doduše mi preporučujemo elektronske novčanike kao što su Skrill i Neteller, jer kada povlačite novac, bez dodatnih troškova, on stiže u roku od 24h radnim danima.

William Hill Uplata

Potrebno je naglasiti da William Hill ima puno načina za uplatu. Problem je da dosta načina uplate ili su zabranjeni u nekim zemljama ili su dostupni samo nekim zemljama. Mi smo ovde odvojili načine na koje možete uplatiti novac iz Srbije.

Kreditne/Debitne kartice

Najednostavniji i najsigurniji načini uplate su preko kartica, kako preko Visa, Mastercard, tako i preko virtualnih kartica na EntroPay.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Visa5€100.000€
MasterCard5€100.000€
Maestro5€100.000€
EntroPay5€100.000€

Elektronski Novčanik

Elektronski novčanik je sigurna vrsta plaćanja koja čuva Vaše informacije ako više puta plaćate. Koristeći elektronske novčanike, veoma brzo i lako možete da izvršite plaćanja. Evo nekih koji su dostupni u Srbiji.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Skrill10€88000€
Neteller10€27500€
EcoPayz10€10,000€

Bank Transfer

Svima veoma dobro poznat način plaćanja, jednostavno preko banke uplatite na njihov račun. To možete i od kuće da uradite, ako Vaša banka ima onlajn banking opciju. Na našoj stranici posvećenoj načinima uplate i isplate za William Hill kladionicu možete pronaći detaljno plaćanje putem banke. Jedina mana ovog načina jeste što je minimalni depozit 27€.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Bank Transfer25€110000€

William Hill Isplata

Što se tiče isplate, isti problem je kao i kod uplate. A to je da dosta načina isplate ili su zabranjeni u nekim državama ili su dostupni samo u nekim zemljama. Uglavnom možete da isplatite novac na isti način i na koji uplaćujete. Ispod imate tabelu svih načina plaćanja koje smo naveli u sekciji William Hill Uplata sa vremenskim periodom koji je potreban da novac stigne na Vaš račun.

Način IsplateMinimalna IsplataVreme Čekanja
Visa5€3-5 radnih dana
Mastercard5€3-5 radnih dana
Maestro5€3-5 radnih dana
EntroPay5€3-5 radnih dana
Skrill5€24h radnim danima
Neteller5€24h radnim danima
EcoPayz5€24h radnim danima
Bank Transfer25€5-10 radnih dana

William Hill Aplikacija

→ Da saznate gde i kako preuzeti i instalirati aplikaciju, pogledajte: William Hill Aplikacija

Aplikacija koju William Hill nudi je jedna od najboljih aplikacija za kladjenje na tržištu, jer u njoj imate u suštini sve kao i kada igrate preko računara ili laptopa. William Hill Aplikacija je dostupna kako Android korisnicima, tako i iOS korisnicima. Ako ste već na telefonu, preporučujemo da skinete aplikaciju, bolje nego da preko pretraživača idete na njihov sajt. Bolje je optimizirana, veoma lepo izgleda i laka je za navigaciju.

William Hill aplikacija za kladjenje
William Hill Aplikacija za kladjenje u zavisnosti od uredjaja koji koristite.

William Hill Korisnički Servis

Korisnički Servis William Hill-a je nešto što njihovi korisnici obožavaju, to je zato što je pre svega dostupna 24/7 i uvek su tu da pomognu. Evo nekoliko načina da stupite u kontakt sa njima:

 • Njihov broj: +800-3551-3551
 • Njihova e-mail adresa: [email protected]
 • Live chat, koji možete naći na sajtu.

Zaključak

Sa obzirom da William Hill Kladionica postoji već više od 80 godina,  nije ni čudo zašto su najbolju na tržištu. Ako očekujete visok kvalitet usluge, to definitivno i dobijate ovde. Generalno sve njihove usluge su i više nego zadovoljavajuće. Takodje imaju odličan korisnički servis i imaju dosta načina uplate i isplate. Tako da Vam mi preporučujemo William Hill, jer ćete definitivno biti zadovoljna mušterija.