Скочи на садржај
Online Kladionice » William Hill Kladionica » William Hill Uplata i Isplata

William Hill Uplata i Isplata

Jedna vrlina visoko kvalitetnih kladionica jeste da pored više načina uplate i isplate, proces transakcije bude brz, siguran i jednostavan. Samim tim William Hill kladionica ispunjava sve gore navedene stavke. Ako želite da vidite na koje sve načine je William Hill Uplata dostupna korisnicima iz Srbije, kao i kako izvršiti uplatu i isplatu, čitajte dalje.

William Hill Uplata

Iako William Hill ima mnoštvo načina uplate, problem je u tome što su neki načini plaćanja ograničeni samo na specifične zemlje.

Ispod ćete pronaći način uplate kreditnim karticama, elektronskim novčanicima ili transfer putem banke. Ovo su liste plaćanja koje smo odvojili, koje su dostupne nama u Srbiji.

William Hill Uplata kreditnim karticama

Uplata kreditnim karticama je najpopularniji način uplate kod nas. Razlog za to je jednostavan, svima su pristupačne i pre svega pružaju siguran vid transakcije. Specifično se misli na kartice kao što su MasterCard, Visa i Maestro. Ispod ćete videti tabelu sa minimalnom i maksimalnom uplatom novca.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Visa5€100.000€
MasterCard5€100.000€
Maestro5€100.000€
EntroPay5€100.000€

Ako niste upoznati sa EntroPay, evo i objašnjenja.

William Hill entropay uplata

Entropay je onlajn nalog koji Vam daje pripejd EntroPay virtuelnu visa karticu. Vi ovu Visa karticu možete koristiti za kupovine onlajn, na siguran način, gde god je Visa dozvoljena za plaćanje. Kupovinom na ovaj način ne dajete svoje informacije. Tako da nije ni čudo zašto je ovaj način plaćanja popularan medju kladionicama.

William Hill Uplata elektronskim novčanicima

Verovatno ste čuli za elektronske novčanike, jedni od najpopularnijih širom sveta, a i kod nas su Paypal, Skrill i Neteller. Nažalost uplaćivanje novca na William Hill putem Paypal-a nije dostupno.

Ispod ćete pronaći kojim elektronskim novčanicima možete uplatiti sredstva na William Hill, kao i minimalnu i maksimalnu uplatu.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Skrill10€88000€
Neteller10€27500€
EcoPayz10€10,000€

William Hill Uplata Bank Transfer

William Hill Bank Transfer

Još jedan popularan vid uplate na William Hill-u jeste Bank Transfer. Bank Transfer je način slanja novca sa jednog bankovnog računa na drugi, bilo gde u svetu. Kako biste uplatili novac, jednostavno odete u banku i popunite uplatnicu. Sve potrebne informacije vezane za uplatu Bank Transferom imate na njihovom sajtu.

Način PlaćanjaMinimalna UplataMaksimalna Uplata
Bank Transfer25€110000€

Vremenom ćemo dodati još načina uplate, tj. čim budu bili dostupni u Srbiji.

William Hill Isplata

Što se tiče isplate na William Hill-u, načini isplate su isti kao i načini uplate. Naravno potrebno je ispuniti neke uslove da biste povukli svoj novac. Kao prvo potrebna je verifikacija naloga, takodje postoji neki minimum novca koji se može isplatiti, u zavisnosti od načina isplate. Ispod ćete pronaći tabele sa minimalnim iznosom novca koji je potreban za isplatu, kao i vreme isplate.

William Hill Isplata kreditnim karticama, elektronskim novčanicima ili putem Bank Transfer-a

Kreditnim kartica kao što su MasterCard, Visa i Maestro je moguća isplata novca. Takodje možete isplatiti sredstva i putem EntroPay-a, tj. virtuelne Visa kartice. Mi preporučujemo elektronske novčanike, jer ipak njihovo vreme isplate je svega 24h (samo radnim danima). Svi načini uplate i isplate su sigurni, tako da bolje otvorite nalog na Skrill-u ili Neteller-u. Bolje je tako, nego čekati isplatu Vašeg novca po 5 do 10 dana, jer mislite da je Bank Transfer najsigurniji način.

Način IsplateMinimalna IsplataVreme Čekanja
Visa5€3-5 radnih dana
Mastercard5€3-5 radnih dana
Maestro5€3-5 radnih dana
EntroPay5€3-5 radnih dana
Skrill5€24h radnim danima
Neteller5€24h radnim danima
EcoPayz5€24h radnim danima
Bank Transfer25€5-10 radnih dana

William Hill Placanje preko App

William Hill je kladionica koja nudi više aplikacija svojim korisnicima, koje su dostupne i na Android uredjajima, kao i na iOS. A ako niste fan aplikacija za kladjenje, imate i mobilnu verziju sajta koja je profesionalno uredjena.

Ako želite da izvršite uplatu ili isplatu novca na mobilnom telefonu, opcije su Vam iste. Jedino što može biti drugačije jeste interfejs.

Popularna pitanja

Kako verifikovati nalog na William Hill ?

Pre nego što budete mogli da povučete svoj novac sa William Hill-a, Vaš nalog mora biti verifikovan. William Hill praktikuje to iz više razloga, pre svega jer podstiču odgovorno kladjenje, a naravno i da provere da imate više od 18 godina i da se Vaše ime poklapa se imenom koje ste uneli prilikom registracije.

Nakon što predate sve potrebne papire, Vaš nalog će biti aktiviran u roku od 3 dana od prve uplate depozita. Ako Vaš nalog ne prodje verifikaciju, biće suspendovan.

Da biste verifikovali nalog, potrebno je poslati jedan od sledećih dokumenata:

  • Pasoš
  • Vozačka dozvola
  • Lična Karta

Jednostavno slikate jedan od tih dokumenata i njima pošaljete. Mi preporučujemo, kao i William Hill, sliku pasoša.

Sliku dokumenta možete poslati na više načina:

  1. Kada Vam stigne email za verifikaciju, link u tom emailu će Vas poslati na njihov sajt gde ćete imati opciju “Upload Document“. Ovo je najpopularniji način slanja dokumenata.
  2. Druge opcije za slanje slike dokumenata su Vam putem Live Chat-a ili na njihov email.

Da li su transakcije na ovom sajtu sigurne ?

William Hill je kompanija koja postoji nešto duže od 80 godina i kompanija sama vredi oko 3 biliona dolara. Funkcioniše u krugu zakona i prati sve neophodne regulacije. To je kompanija koja je dostupna javnosti, tako da mora da prati neki sigurnosni protokol kako bi čuvala podatke. Sa obzirom na starost kladionice, reklo bi se da su stekli dovoljno iskustva da svoj sajt učine sigurnim, kao i podatke koje korisnici daju.

Sve u svemu, William Hill-u se može verovati i Vaši podaci će biti sigurni.

Kako prekinuti proces isplate ?

Ako želite da prekinete proces isplate, možete to uraditi. Odete na Vaš nalog i udjete u sekciju Uplata i Isplata i tamo ćete videti isplate koje još uvek nisu isplaćene. Imate opciju da preokrenete isplatu i na taj način ćete je prekinuti i sredstva će opet biti dostupna na William Hill nalogu.