Скочи на садржај
Online Kladionice » Kladionica online uplata » Uplata preko kartice

Uplata preko kartice

Osim tradicionalnog načina uplate depozita na kladioničarski račun, pojavom online kladionica sve je veća popularnost uplate sredstava putem platnih kartica. Ovaj način uplate pokazao se kao jedan od najčešće biranih od strane igrača širom sveta, a s obzirom da pruža mogućnost uplate novca iz udobnosti fotelje za svega nekoliko minuta, i ne treba da čudi popularnost ovih servisa.

Igrači u Srbiji i regionu su takođe u mogućnosti da izaberu ovaj vid uplate novca na svoj račun. Sve kvalitetnije online kladionice u svom asortimanu imaju i ovaj način uplate depozita, tako da korisnicima preostaje samo da izaberu kojom platnom karticom žele da uplate svoja sredstva. Najpopularnije kreditne i debitne kartice za uplatu novca su Mastercard, Visa i Maestro platna kartica.

Kladionice sa uplatom preko kartice

Uplata u Meridianbet

meridianbet kladionica

Jedna od najpouzdanijih i najpopularnijih kladionica u Srbiji svakako jeste Meridianbet. Osim bogate kladioničarske ponude i velikog broja online igara, Meridianbet svojim igračima takođe pruža mogućnost uplate sredstava na račun putem platne kartice, što je svakako jedna od najznačajnijih pogodnosti kada je profesionalno online kladjenje u pitanju.

Jednostavnom prijavom na Vaš nalog, u odeljku Moj račun imate mogućnost da izaberete vrstu transakcije koju želite da obavite. Zatim kliknite na opciju Uplata/isplata i pojaviće se načini na koje je moguće izvršiti uplatu. Jednostavnim unošenjem iznosa koji želite da uplatite u polje koje je za to predviđeno i prihvatanjem uslova korišćenja, imate mogućnost da unesete osnovne podatke o Vašoj kartici kojom vršite uplatu, nakon čega Vas kladionica i zvanično obaveštava o Vašoj uspeloj uplati.

Uplata u 1xBET

1xbet Kladionica

1xBet online kladionica takodje svojim korisnicima pruža mogućnost uplate novca putem kartice. Osim mogućnosti uplate depozita putem platne kartice, 1xbet svojim igračima nudi i niz drugih načina uplate novca, pa je tako moguće uplatiti depozit i putem samouslužnih automata, mobilnog plaćanja, pa čak i kriptovalutama.

1xbet svojim igračima omogućava uplatu novca sa više od deset vrsta platnih kartica, od kojih se kao najpopularnije izdvajaju Mastercard, Visa i Maestro, a treba napomenuti i to da nema provizije ni za jednu od ponuđenih kartica.

Uplata u William Hill

william hill kladionica

William Hill takođe spada u jednu od najkvalitetnijih kladionica kada je uplata online depozita u pitanju. Osim uplate sredstava putem platnih kartica, novac je moguće uplatiti i putem Skrill-a, Neteller-a, Click2Pay-a, Clickandbuy-a ili bankovnim transferom.

Najpopularniji načini uplate novca su svakako putem debtinih i kreditnih kartica, od kojih se i ovde izdvajaju Mastercard, Visa i Maestro platne kartice. Treba istaći i da uplata depozita u William Hill kladionicama takođe nema nikakvih dodatnih troškova.

Uplata preko kreditne kartice

kreditne kartice logo

Kao što smo već ustanovili, većina kladionica dozvoljava uplatu depozita putem kreditnih kartica, ali treba istaći da su Visa i Mastercard najzastupljenije platne kartice u gotovo svim online kladionicama.

Visa je globalno priznati brend koji koristi preko 24 miliona trgovaca širom sveta, a izdvaja se i po tome što poseduje najnoviju tehnologiju plaćanja i bezbednosti, tako da je mogućnost prevare svedena na apsolutni minimum.

Visa

Jedna od glavnih prednosti uplate putem Visa kartice jeste i brzina prenosa sredstava na Vaš račun, tzv. trenutni prenos sredstava na račun. Takođe, u nekim kladionicama moguće je izvršiti isplatu sredstava na Vašu Visa karticu ukoliko ste imali barem jednu uplatu na Vaš račun u proteklih šest meseci. Treba napomenuti da ova servisna usluga ne važi za sve online kladionice, tako da je ova mogućnost isplate ograničena odabirom kladionice.

Mastercard

Druga najpopularnija kreditna kartica za uplatu kladioničarskog depozita svakako jeste Mastercard platna kartica. Kao i kod Visa kartice, Mastercard takođe poseduje sigurnosni kod koji Vas štiti od bilo kakve zloupotrebe, a jednostavnim unošenjem verifikacionog koda koji se od Vas traži prilikom uplate sredstava putem platne kartice, Vaš depozit postaje dostupan istog trenutka.

Glavna odlika uplate depozita putem kreditnih kartica jeste ta što je Vaša uplata trenutačna, stoga je ovaj način uplate jedan od najpopularnijih kod igrača širom sveta.

Uplata preko debitne kartice

maestro logo

Druga najpopularnija metoda plaćanja u online kladionicama jeste uplata putem debitne kartice. Debitna kartica Vam omogućava trošenje onoliko novca koliko imate na računu, i za razliku od kreditne kartice, ne možete ući u minus.

Jedna od najzastupljenih debitnih kartica u većini online kladionica jeste Maestro platna kartica. Reč je o kartici koja ima mrežu od preko 11 miliona lokacija širom sveta, a pored bezbednosti koju poseduje, podržana je i od Mastercard servisa u velikom broju zemalja.

Maestro kartica svojim korisnicima takođe omogućava isplatu sredstava na račun pod uslovom da je igrač imao makar jednu uplatu u proteklih šest meseci, a transfer novca realizuje se u roku od 3-5 dana.

U zavisnosti od toga koju platnu karticu izaberete kao platežno sredstvo, kao i kladionice čije usluge koristite, zavisiće i vreme isplate novca na Vašu karticu. Većina igrača se ipak najčešće opredeljuje za korišćenje Visa, Mastercard i Maestro kartice, s obzirom da su se one pokazale kao najpouzdanije kada je uplata i isplata novca u pitanju.

Većina profesionalnih kladionica isplaćuje sredstva na Vašu karticu u roku od 2-5 radnih dana, tako da od vremena kad zatražite isplatu sredstava zavisi i koliko ćete čekati na nju. Treba reći da je nemoguće čekati na isplatu duže od 7 dana, koji god kladioničarski servis koristili.

Pouzdanost prilikom uplate

Najbitnija stvar o kojoj treba voditi računa prilikom korišćenja platnih kartica u kladioničarske svrhe jeste pouzdanost kladionice. Igračima se preporučuje da pre svake uplate putem platnih kartica budu dobro upoznati sa uslovima i pravilima korišćenja usluga kladionica, i tako spreče svaku moguću zloupotrebu. Sve kvalitetne profesionalne online kladionice u svom pravilniku jasno štite svoje igrače, tako da je zloupotreba Vaših ličnih i drugih podataka nemoguća. U moru raznih neprofesionalnih online kladionica, Vaše kladjenje je sigurno samo sa onim kladionicama čiji su pravilnik i uslovi korišćenja transparentni i istaknuti na samom sajtu.

Igrač je taj koji se najviše pita da li će biti prevaren ili ne, zato je najvažnije da i sam bude dobro informisan kada je u pitanju odabir kladionice.

Ukoliko se odlučite za uplatu i isplatu sredstava putem platnih kartica, najbolja preporuka jeste upravo odabir online kladionice sa kredibilitetom. Uz odgovorno kladjenje koje savetuju svi profesionalni kladioničarski servisi, Vaše kladjenje putem platnih kartica može biti bezbedno i zabavno, a da stvar bude još bolja, ne morate ni da ustajete iz fotelje.