Скочи на садржај
Online Kladionice » Unibet Kladionica

Unibet Kladionica

Unibet kladionica je još jedna od kvalitetnih kladionica, dostupnih na našim prostorima. Ova kladionica, sa središtem u Švedskoj, je jedna od najbrže rastućih online operatora za kladjenje u Evropi i postoji nešto više od dve decenije, tačnije osnovana je 1997. godine.

Unibet nema broj igrača kao neke najveće kladionice, recimo William Hill, ali zato definitivno ima najverniju bazu igrača. Razlog za to je što, nakon što se neko registruje, ubrzo mu Unibet postaje omiljena kladionica. Osim toga što imaju veliku ponudu igara na sajtu, uplate i isplate novca su poprilično brze i njihov korisnički servis je profesionalan i ljubazan.

Unibet
Unibet Logo
Godina osnivanja: 1997
Korporacija: Kindred Group 
Sedište: Malta
Tip licence: MGA
Broj licence: MGA/B2C/106/2000
Jezik: 🇷🇸🇭🇷🇧🇦🇲🇪
Broj sportova: 30-40
Mobilna verzija 📱: da
Aplikacija: Android ✅ iOS ✅
Bonus dobrodošlice: € 30 

Unibet Kladjenje

Online kladionica Unibet ima veliku ponudu sportova, kao i mnogobrojne opcije za kladjenje. Takodje na njihovom sajtu se možete kladiti uživo, a imate i statistiku da pratite uživo. Čak možete pratiti nazovimo je “naprednom statistikom“, tako što uplatite nešto novca. Sa njom možete još detaljnije da pratite Vaše mečeve, uključujući i pokrete igrača na ekranu. Ako ste već uplatili novac da biste ste se kladili na Unibet, proverite njihovu sekciju za uživo kladjenje.

Unibet Bonus

Kada spomenemo Unibet Bonus mislimo na bonus dobrodošlice, jer ostali bonusi nisu dostupni korisnicima iz Srbije. Taj bonus dobrodošlice je vrsta Free Bet-a i on iznosi 25€. Njega dobijate tako što pri registraciji, pre unošenja ličnih podataka, a posle odabira jezika imate malu sekciju gde se odlučujete koji bonus želite. Najverovatnije će Vam biti taj bonus dobrodošlice odabran, jer je jedini dostupan kod nas, a ako nije, onda kliknete na “View All Offers“ i odaberete “25€ sportsbook free bet“.

On isključivo važi za nove korisnike i on funkcioniše tako što odigrate Vašu prvu opkladu sa minimalnim ulogom od 1€, a maksimalnim ulogom od 25€. Ako dobijete na tom tiketu, ništa, bonus nestaje. U slučaju da padnete na tiket, oni Vama vraćaju iznos koji ste uložili kao bonus novac. Pogledajte primer ispod, kako bi Vam bilo jasnije.

Primer: Vaš prvi tiket sa odigranih 1.500 RSD padne, Vi na drugom (bonus) računu dobijate opet 1.500 RSD.

To samo važi za prvi tiket. Ali to ne znači da Vi sad možete da povučete taj novac, već morate da ispunite neke uslove kako bi isplata bila moguća.

Uslovi

  • Minimalan iznos za odigran tiket je 1€;
  • Maksimalan iznos za odigran tiket je 25€;
  • Moraćete da odigrate u njihovoj kladionici 5 puta veći iznos od Vašeg bonusa;

Primer: 15€ (iznos Vašeg bonusa) x 5 (Uslovi za isplatu) = 75€ (iznos koji treba da bude odigran).

Unibet Uplata i Isplata

Unibet nema puno načina uplate i isplate, ali podržava kartice, popularne elektronske novčanike i bank transfer. U suštini to Vam je sasvim dovoljno, jer to su načini uplate koji se koriste kod nas.

Unibet Uplata

Što se tiče informacija u dole navedenoj tabeli, minimalna i maksimalna uplata je u trenutku pisanja ove recenzije 5€ i 10.000€, ali kod njih se to menja sa vremena na vreme. Tako da, ako imate nalog na Unibet online kladionici, za svaki slučaj, proverite u Vašem nalogu u sekciji Deposit kolika je minimalna uplata.

Takodje i za popularne elektronske novčanike, informaciju morate proveriti na njihovom sajtu, tj. na Vašem nalogu. Bank Transfer trenutno nema minimalnu uplatu, a za maksimalnu ne postoji limit.

Što se tiče vremena uplate, to Vam je instant, eventualno može da potraje do 15-ak minuta što je sasvim u redu. Ako želite da izvršite uplatu preko PayPal-a, nažalost on nije dostupan igračima iz Srbije. U slučaju da imate novca samo na Paypal-u i želite da se kladite, trenutno nažalost nijedna kladionica ne nudi ovaj način plaćanja.

Način UplateMinimalna uplataMaksimalna uplata
Visa5€10.000€
MasterCard5€10.000€
ecoPayz5€10.000€
Paysafecard5€750€
Skrill//
Neteller//
Bank Transfer//

Unibet Isplata

Novac u Unibet kladionici je moguće povući na više načina, preko kreditnih kartica kao što su MasterCard i Visa, elektronskih novčanika kao što su Neteller, Skrill i ecoPayz, kao i putem Bank Transfera.

Ako volite da se kladite online, mi preporučujemo da koristite elektronske novčanike, jer Vas niko ne pita odakle Vam taj novac i samim tim ne morate da dajete nekoj kladionici podatke Vaše kartice. Tako da nije ni čudo što su elektronski novčanici popularni izmedju kladioničara, pogotovo Neteller. On je gotovo dostupan u svakoj online kladionici i preporučen je od strane samih kladioničara, online kladionica i evo sad od nas.

Način Isplate Minimalna IsplataMaksimalna IsplataVreme Isplate
Visa15€50.000€1-3 Radnih dana
MasterCard15€50.000€1-3 Radnih dana
Neteller15€13.000€Do 12 sati
Skrill15€13.000€Do 12 sati
ecoPayz15€13.000€Do 12 sati
Bank Transfer15€/3-5 Radnih dana

Što se Bank Transfer-a tiče, trenutno ne postoji limit ni za uplatu, kao i za isplatu. Za svaki slučaj moraćete da proverite na njihovom sajtu, jer je moguće da je ta informacija ažurirana.

Unibet Registracija

Kako biste ste se uspešno registrovali na Unibet, ispratite korake ispod:

  • Udjite na Unibet sajt;
  • Videćete u gornjem desnom uglu u žutom polju “Register“, kliknite na to;
  • Odaberite prvo jezik koji Vama odgovara, srpski jezik nemate kao opciju;
  • Nakon toga ćete videti da Vam je odabran neki bonus, to je najverovatnije bonus od 25€ za kladionicu. Ako nije, onda kliknite na “View All Offers“ i odaberite njega ili ako Vam se svidi neki drugi, odaberite taj;
  • Posle ostaje da samo popunite sva prazna polja sa svojim ličnim informacijama i da naravno pročitate pravila i uslove korišćenja;

Kada završite registraciju nalog na Unibet-u, onda sledi aktivacija naloga. Veoma jednostavan proces, čim napravite Vašu prvu uplatu depozita nalog se automatski aktivira. Naravno posle toga postoji i verifikacija naloga ako želite da povučete novac, to je nešto što postoji u svakoj online kladionici i to podrazumeva da se administracija na Unibet-u uveri da ste stariji od 18.

Unibet Aplikacija

Za ljude koji više preferiraju kladjenje na telefonu, postoji Aplikacija i za Vas. Unibet kladionica u ponudi ima aplikacije za kladjenje na Android-u, iOS sistemima, kao i mobilnu verziju sajta na Vašem pretraživaču.

Unibet Aplikacije za preuzimanje možete naći na njihovom sajtu, koji će Vas kasnije prebaciti na link u prodavnicama gde možete besplatno da ih preuzmete. Doduše, što se tiče Android korisnika, aplikaciju ćete morati direktno da skinete sa njihovog sajta. Razlog za to je što nećete naći njihovu aplikaciju za kladjenje na Google Play-u, jer Google Play ne podržava kladjenje. iOS korisnici neće imati takvih problema, jer oni njihovu aplikaciju za kladjenje mogu da nadju u App Store-u, kucajući u polju za potragu “Unibet“ i klikom na prvi rezultat preuzmi željenu aplikaciju.

Unibet Korisnički Servis

Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja u vezi Unibet online kladionice, možete ih kontaktirati putem Live Chat-a, kao i slanjem poruke na email [email protected] . Dostupni su 24/7.