Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet-at-home Kladionica

Bet-at-home Kladionica

Bet-at-home kladionica osnovana je 1999. godine u Lincu (Austrija) od strane prijatelja Johana Dikingera i Franca Omera. Krajem 2004. godine kompanija izlazi na berzu kao akcionarsko društvo pod nazivom „bet-at-home.com AG“, a od aprila 2009. godine postaje deo „BetClic Everest Group“, vodeće francuske grupacije u oblasti online kladjenja.

Danas Bet-at-home predstavlja jednu od online kladionica koja je u konstantnoj ekspanziji sa oko 5 miliona registrovanih korisnika (podatak iz juna 2018. godine). Internet sajt ove kladionice koji je počeo sa radom ubrzo nakon osnivanja kompanije broji preko 20 miliona poseta mesečno. Možda se i najveća zasluga za ovo povećanje broja klijenata može pripisati Bet-at-home korisničkoj službi koja je dostupna korisnicima u svakom trenutku, i to na 11 jezika. 

Bet-at-home kompanija sa sedištem u Dizeldorfu (Nemačka) trenutno zapošljava oko 300 radnika. Prema finansijskim izveštajima iz prethodne godine, bruto dobit ove kladionice iznosila je oko 145 miliona evra, sa tendencijom rasta svake godine. Bet-at-home je tokom svoje istorije bio pokrovitelj mnogih sportskih dogadjaja. Pored toga glavni je sponzor mnogih sportskih timova, pre svega fudbalskih klubova iz Nemačke i Austrije.

U ovom članaku pokušaćemo da ukažemo na sve prednosti i eventualne mane sa kojima se možete susresti ukoliko otvorite nalog u Bet-at-home online kladionici.

Bet-at-Home
bet-at-home logo
Godina osnivanja: 1999
Korporacija: BML Group Ltd
Sedište: Malta
Tip licence: MGA
Srpski jezik: da
Broj sportova: 25-30
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android, iOS
Bonus dobrodošlice: €100

Bet-at-home Registracija

Ukoliko poželite da se kladite u Bet-at-home online kladionici, neophodno je da se registrujete na njihov sajt. Korisnički nalog u ovoj kladionici možete otvoriti preko Vašeg kućnog računara, mobilnog telefona ili tablet uredjaja. 

Sam proces registracije korisničkog naloga vrlo je jednostavan i brz, posebno iz razloga jer je internet stranica ove kladionice dostupna i na srpskom jeziku. Potrebno je samo uneti lične podatke, e-mail adresu, lozinku i valutu u kojoj želite da se vodi račun. Nakon nekoliko trenutaka na Vaš e-mail stići će poruka sa aktivacionim linkom. Klikom na taj link, Vaš nalog će biti verifikovan i dobićete lični kladioničarski račun, a sa njim i lozinkom se prijavljujete na sajt Bet-at-home sportske kladionice. Dok kod većine kladionica prilikom registracije birate svoje korisničko ime, ovde Vam ga kladionica sama dodeljuje u vidu jedinstvenog kladioničarskog računa.

Bet-at-home uplata i isplata

Pre nego što krenete da popunjavate tikete za kladjenje, potrebno je da na Vaš kladioničarski račun položite odredjen iznos depozita. Bet-at-home kladionica podržava sve standardne metode uplate i isplate novčanih sredstava putem:

Načini plaćanja u Bet-at-home
Načini plaćanja u Bet-at-home
 • platnih kartica (debitne i kreditne);
 • Skrill-a
 • Neteller-a;
 • Paysafecard-a;
 • vaučera i
 • bankovnog transfera.

Naš savet je da istu valutu i metodu plaćanja koristite kako prilikom uplate, tako i prilikom isplate depozita sa Vašeg kladioničarskog računa. Sve ovo je zbog toga da ne biste nepotrebno gubili novac prilikom konverzije u različite valute.

Koji god metod za uplatu depozita da odaberete, sredstva će Vam momentalno biti dostupna za kladjenje (osim za bankarsku transakciju gde je potrebno 2-3 radna dana da se obradi nalog). Ono što je važno napomenuti je da nema nikakvih dodatnih troškova prilikom uplate novca na Vaš kladioničarski račun. Minimalni iznos za uplatu depozita iznosi 10 evra (platne kartice, Skrill, Neteller), a za uplatu preko Paysafecard-a samo 1 evro.

Isplata sa Bet-at-home računa

Isplatu sredstava sa Bet-at-home kladioničarskog računa možete izvršiti u bilo kom trenutku. Vreme koje je potrebno da Vam novčana sredstva budu dostupna zavisi od načina koji koristite za isplatu. Ukoliko za isplatu odaberete Skrill, Neteller ili Paysafecard karticu sredstva će Vam biti odmah dostupna bez ikakve provizije (osim kod Skrill-a, gde dva puta mesečno možete besplatno da prebacite sredstva na Skrill nalog, dok je provizija za svaku sledeću transakciju i do 5 evra).

Ako novac sa Bet-at-home računa na svoj devizni račun prebacujete putem bankovne transakcije, to možete učiniti tri puta u mesecu bez provizije. Za svaku narednu transakciju provizija se kreće i do 5 evra. Isplata novčanih sredstava na platne kartice ne podleže nikakvim dodatnim troškovima, a minimalni iznos za podizanje je 100 evra.

Bet-at-home kvote

U ponudi Bet-at-home sportske kladionice nalaze se kvote za najrazličitije sportove, što Vam omogućava veliku fleksibilnost pri kladjenju. Pored onih najpopularnijih, tu su i kvote za sportove na koje niste mogli da se kladite u tradicionalnim kladionicama (jedrenje, pikado, florbol, itd.). Za ljubitelje eSportova, Bet-at-home je omogućio kladjenje na sve najpopularnije online igre. Ovde možete da položite opklade i na najrazličitije političke i društvene dogadjaje.

Što se tiče koeficijenata koje Bet-at-home kladionica nudi, treba biti pošten i reći da one nisu najkonkurentnije u odnosu na druge online kladionice. Kvote su približnije onima koje se nalaze u listama tradicionalnih kladionica.

Kladjenje uživo na Bet-at-Home

Platforma za kladjenje uživo jedna je od boljih stvari koju je Bet-at-home kladionica omogućila svojim korisnicima. Prilagodjena je početnicima, pregledna i vrlo jednostavna za korišćenje. U ponudi za kladjenje uživo nalazi se dosta sportova, ali je akcenat stavljen na fudbal, košarku i tenis. Kvote se ažuriraju u najkraćem mogućem vremenskom roku, a opkladu je moguće položiti skoro do poslednjeg trenutka meča. Pored pojedinačnih, moguće je odigrati i kombinovane opklade.

Kod kladjenja uživo, kao i kod sportskog kladjenja, Bet-at-home kladionica svojim igračima daje mogućnost „Cash Out“ opcije. Cash Out opcija Vam dozvoljava da naplatite svoj tiket pre završetka dogadjaja i time smanjite rizik od gubitka. Ova opcija ne važi za eSports dogadjaje.

Bet-at-home bonusi

Ono što možda i najviše zanima igrače koji razmatraju mogućnost da se registruju na sajt Bet-at-home sportske kladionice jeste kakve bonuse i promocije ona nudi (pre svega bonuse dobrodošlice). Novi korisnici ostvaruju pravo na bonus dobrodošlice koji može iznositi najviše 100 evra. Medjutim, potrebno je naglasiti da ova promocija nažalost ne važi za igrače koji dolaze iz Srbije (ostali korisnici sa Balkana imaju pravo na ovaj bonus). Pored ovog, tu je još nekoliko bonusa i promocija za sportsko kladjenje, kazino i poker, koje možete pronaći na sajtu Bet-at-home kladionice.

Betmaster bonus bet-at-home
Jedan od Bet-at-home bonusa

Aplikacija Bet-at-home

Prateći savremene trendove razvoja tehnologije i njenog uticaja na sve sfere društvenog života, Bet-at-home kompanija je za svoje korisnike razvila aplikaciju koja im omogućava kladjenje u bilo koje doba dana ili noći. Aplikacija je dostupna kako za korisnike koji imaju svoje pametne uredjaje sa Android operativnim sistemom, tako i za vlasnike iPhone i iPad uredjaja sa iOS operativnim sistemom. 

Ono čime se Bet-at-home kladionica naročito može pohvaliti je i mobilna verzija svog sajta za korisnike koji nemaju mobilne uredjaje sa Android ili iOS operativnim sistemom. Navigacija i preglednost sajta su krajnje jednostavne, bez ikakvih kašnjenja pri učitavanju stranica.

bet-at-home reklama za aplikaciju
Bet-at-home aplikacija

Korisnički servis

Bet-at-home kladionica posebnu pažnju pridaje tome da njeni korisnici uvek budu zadovoljni. Stoga se posebna pažnja polaže na korisnički servis koji je igračima dostupan u svakom trenutku, i to na 11 jezika. Ukoliko imate bilo koju nedoumicu ili problem, Bet-at-home korisnički servis možete kontaktirati putem:

 • četa uživo (live chat-a);
 • telefona (+356-20102511)

Zaključak

Nakon detaljne analize svih aspekata Bet-at-home kladionice, možemo doneti zaključak da je ova kladionica pravi izbor za Vas ako ste novi u svetu online kladjenja. Kao prednosti ove kladionice možemo izdvojiti sledeće:

 • široka ponuda dogadjaja za kladjenje;
 • sajt dostupan na srpskom, hrvatskom i slovenačkom jeziku;
 • korisnički servis na vrhunskom nivou;
 • dobra aplikacija i mobilna verzija sajta.

Ono što bi mogli okarakterisati kao glavne nedostatke ove kladionice jesu:

 • niže kvote u odnosu na druge kladionice;
 • nemogućnost ostvarivanja bonusa dobrodošlice za korisnike iz Srbije.