Скочи на садржај
Online Kladionice » Unibet Kladionica » Unibet Bonus

Unibet Bonus

Unibet je online kladionica koja danas ima preko 11 miliona korisnika u preko 100 zemalja. Njihov onlajn websajt je počeo sa radom 1999., samim tim Unibet je kladionica koja iza sebe ima iskusan i profesionalni tim.

Ako birate kladionicu na osnovu njene ponude u vidu bonusa i promocija, kladionica Unibet će Vam se svideti. Jer njen bonus pri registraciji je malo drugačiji od ostalih gde Vi recimo uplatite 5.000 RSD, toliko i dobijete u vidu bonus keša (Naravno, ako ispunite uslove). Na Unibet-u se Vi sasvim normalno kladite i Vaš prvi tiket, ako je gubitni, dobijete povratak tog novca na bonus račun (do 25€).

Unibet u ponudi trenutno ima samo jedan bonus koji je dostupan korisnicima iz Srbije i to je Bonus Dobrodošlice od 25€. Čitajte dalje da vidite kako ostvariti ovaj bonus i slučajno ne prekršiti neko pravilo.

Neki od Unibet bonusa

Unibet Bonus Dobrodošlice

Unibet bonus pri registraciji (ili Bonus Dobrodošlice) je više neka vrsta Free Bet-a. Free Bet na Unibet-u je vrsta bonusa koji Vama vraća novac, nakon što izgubite Vaš prvu opkladu, u zavisnosti kolika Vam je uplata tiketa do maksimuma od 25€. Ono što treba znati jeste da ako dobijete na prvom tiketu, to je to, bonusa više nema. On isključivo važi za prvi, gubitni tiket. Razlog zašto sportske kladionice imaju bonuse dobrodošlice je radi promocije njihovog brenda. To znači da je win-win situacija, oni tako privlače korisnike a Vi ste u plusu kada igrate kod njih, što se tiče sredstava za kladjenje. Sad u zavisnosti od online kladionice, uvek ćete vidjati drugačije promocije

Bonus Dobrodošlice u Unibet-u

Ovaj bonus možete iskoristiti samo za sportsko kladjenje, gde je prihvaćeno i uživo kladjenje. To znači da možete prvi tiket uživo da odigrate i ako izgubite svakako Vam se vraća novac.

Ispod ćemo proći kroz Uslove i Pravila kojih se treba pridržavati, kao i primera, da pojasnimo malo taj bonus dobrodošlice.

Uslovi

  • Prvi uslov je da pri registraciji odaberete „Money back up to 25€ Sportsbook Welcome Offer“ kao vrstu bonusa dobrodošlice;
  • Nakon toga, bonus važi isključivo za prvi odigrani tiket na koji mora biti uplaćeno minimalno 1€, a maksimalno 25€;
  • Morate igrati na mečeve samo sa kvotom 1.4 ili više;
  • A ako želite da isplatite taj bonus, morate ga prevrnuti 5 puta od iznosa bonusa.

Primer: 10€ (Iznos Bonusa) x 5 (Uslov za isplatu novca) = 50€ (Količina novca koja mora biti prevrnuta)

Pravila

  • Ovaj Bonus Dobrodošlice važi samo za kladionicu, računajući i opklade uživo;
  • Prva uplata mora biti minimum 10€. iako je minimalna uplata na tiket 1€;
  • Računaju se samo tiketi koji imaju mečeve sa kvotom preko 1.4;
  • Ne možete isplaćivati novac sve dok ne završite sa bonusom, ili dok bonus ne istekne.

Naša preporuka, ako želite da se kladite, jeste da se registrujete na Unibet i iskoristite taj njihov bonus dobrodošlice od 25€. Ako ste u potrazi za kladionicom sa namerom da uplatite novac, ovde nemate šta da izgubite jer Vaš prvi tiket je 100% bez rizika. Ipak je online kladionica Unibet u tom poslu, onlajn kladjenju, 20 godina.

Bonus pri uplati

Kada se spomene bonus pri uplati, misli se na promociju ili bonus koju kladionica nudi kada uplatite na odredjeni način i dobijete neki procenat te uplate na bonus račun, u zavisnosti šta kladionica nudi. Unibet kladionica, u trenutku pisanja ove recenzije, nema ništa tako u ponudi korisnicima iz Srbije. Ako ste zainteresovani za ovakve bonuse, pogledajte recenziju bonusa u Meridianbet kladionici.

Bonus u Aplikaciji

Unibet kladionica ima svoju aplikaciju za kladjenje, kako na Android uredjajima, tako i na iOS. Ako ste zainteresovani za Bonus isključivo u aplikaciji, toga nema. Jedini bonus je bonus dobrodošlice, koji je totalno isti na telefonu kao i na njihovom sajtu. Znači prva opklada do 25€, i ako padnete na prvi tiket, Vaš ulog se vraća u vidu bonus keša.

Popularna pitanja

Ispod ćemo proći kroz nekoliko popularnih pitanja koji smo mogli da nadjemo na internetu.

Da li postoje neki drugi bonusi ili promocije?

Trenutno, za korisnike iz Srbije postoji samo Bonus pri registraciji koji iznosi 25€. Ostali bonusi vezani za sportsko kladjenje nisu dostupni ili ih nema.

Kako ostvariti Unibet bonus od 25€ pri registraciji?

Veoma jednostavno, kada započnete registraciju na njihovom sajtu ili preko njihove aplikacije za kladjenje moći ćete da odaberete Bonus koji želite, u ovom slučaju Unibet bonus za sportsko kladjenje do 25€. To možete videti posle odabira jezika, a pre unošenja ostalih informacija. Bitno je da Vam je odabran “Money back up to €25 Sportsbook Welcome Offer“, a ako nije, kliknite na “View All Offers“ i tu odaberite istoimeni bonus.

Kako da aktiviram i pratim utakmice na Unibet TV-u?

Fina stvar u vezi ovog bonusa jeste da kada njega odaberete i aktivirate, tako što uplatite depozit od minimum 10€ na Vaš račun, Vi aktivirate Unibet TV. Kada Vi uplatite tih 10€ ili više, moći ćete da pratite Unibet TV u HD rezoluciji. Unibet TV pokriva sve mečeve u top ligama u Evropi, i na taj način možete gledati Vaše omiljene utakmice sa odličnom slikom i postavljati opklade uživo dok pratite utakmicu.