Скочи на садржај
Online Kladionice » Unibet Kladionica » Unibet Aplikacija

Unibet Aplikacija

Online kladionica Unibet, kao i druge vrhunske kladionice, ima svoju aplikaciju za kladjenje. Osim konkurentnih kvota, na Unibet aplikaciji možete uživo pratiti neki od čak 40,000 sportskih dogadjaja koje strimaju na godišnjem nivou. Uz to, možete se čak i kladiti uživo dok pratite utakmicu, i to sve preko Vašeg telefona. Uz ovakvu odličnu aplikaciju za kladjenje, kao i starost kladionice čudo je što nisu veliki kao William Hill ili neke druge jake online kladionice.

Ispod ćemo proći kroz to kako da skinete i instalirate Unibet aplikaciju za Android i za iPhone ili iPad, kao i pregled aplikacije i šta ona nudi.

Unibet Android Aplikacija

Kada otvorite Android aplikaciju, na prvi pogled se vidi da je aplikacija veoma dobra. Brzina i jednostavnost iste je na vrhunskom nivou. Pre nego što pokrenete Unibet aplikaciju za kladjenje, uključite GPS. Na taj način Unibet može da potvrdi zemlju iz koje želite da se kladite i da Vam kaže da li je aplikacija dozvoljena u Vašog zemlji.

Interfejs android verzije Unibet Aplikacije

Ako želite da skinete Unibet aplikaciju za Android, na Google Play je nećete pronaći, jer Google Play ne dozvoljava kladjenje i samim tim nijednu aplikaciju za kladjenje, od bilo koje online kladionice, ne možete naći tamo. Zato ćete morati da posetite Unibet oficijalni sajt i odande skinuti .apk fajl koji ćete kasnije ručno instalirati. Možete ispratiti korake ispod, kako biste uspešno instalirali i mogli da se kladite na Unibet aplikaciji za kladjenje.

Instalacija i skidanje Unibet aplikacije

  • Prvi korak je da skinete aplikaciju sa njihovog sajta. Ukucajte na guglu nešto kao „Unibet apk“ i kliknite na prvi rezultat. Nakon toga, samo pronadjite dugme za preuzimanje i kliknite;
  • Posle skidanja aplikacije, pronadjite je u Vašoj fascikli za preuzimanja i kliknite na nju, kako biste pokrenuli instalaciju aplikacije;

Ako se u slučaju klika na .apk fajl pojavi poruka „Iz bezbednosnih razloga na telefonu je blokirana instalacija aplikacija sa nepoznatih izvora„. Moraćete da odete u Vaša podešavanja i pronadjete opciju „Nepoznati izvori„, štiklirajte je.

iPhone i iPad Aplikacija

Ako ste korisnik iOS uredjaja, iPhone ili iPad, i Vi možete skinuti Unibet aplikaciju za kladjenje. Vama je znatno lakše da skinete aplikaciju, jer za razliku od Android uredjaja, Vi možete pronaći aplikaciju u App Store-u.

Interfejs iOS verzije Unibet Aplikacije

Instalacija i skidanje Unibet aplikacije za iOS

  • Posetite iTunes store i u polju za pretragu ukucajte Unibet, prvi rezultat bi trebao biti njihova aplikacija za kladjenje;
  • U slučaju da ne možete da pronadjete aplikaciju u prodavnici, na njihovom sajtu možete naći direktan link koji Vas vodi do aplikacije;
  • Nakon što je nadjete aplikaciju, samo je skinite i instaliraće se aplikacija. To je to, možete pokrenuti Unibet aplikaciju i krenuti sa kladjenjem i gledanjem utakmica uživo.

Imajte na umu da su sistemski zahtevi za Unibet aplikaciju za kladjenje da imate iOS verziju 9.0 ili više.

Mobilna verzija sajta

Vi, takodje, možete da koristite njihov sajt na mobilnom telefonu, u pretraživaču ukucate „Unibet“ i kliknete na prvi rezultat, koji Vas vodi direktno na njihov sajt. To je ako iz nekog razloga, na primer nedostatka memorije, ne možete preuzeti Unibet aplikaciju za kladjenje, ali ako se kladite na Unibet i možete preuzeti aplikaciju, mi upravo to preporučujemo.

Mobilna verzija Unibet sajta je poprilično slična desktop verziji sajta, samo je sredjena tako da bude optimizirana za korisnike mobilnih telefona. Sajt preko pretraživača na telefonu je baš fino odradjen, slajdovanjem kroz stranice je glatko i jednim klikom možete stići do bilo koje sekcije na sajtu.

Bonusi u aplikaciji

Ako Vas interesuju bonusi specifično za korisnike Unibet aplikacije za kladjenje, toga nema. A što se tiče normalnih bonusa, kao i na desktop verziji sajta, oni su Vam normalno dostupni. Isto tako možete iskoristiti Unibet bonus dobrodošlice od 25€, samo se registrujete i napravite nalog i omogućićete taj Bonus. Potrebno je uplatiti minimum 10€ kako bi se bonus aktivirao, a uplatu depozita možete izvršiti i preko aplikacije i preko sajta na Vašem pretraživaču. Kada napravite nalog i izvršite uplatu novca, odigrate prvi tiket i ako je gubitni, Vama se vraća novac uplaćen za tiket. Iako je minimalna uplata za aktivaciju bonusa 10€, Vi tiket možete da odigrate sa minimalnom uplatom od 1€, a maksimalnom od 25€. Bonus isključivo važi za prvi tiket, ako se desi da je dobitni, bonus se tu završava.

Unibet TV u aplikaciji

Live Streaming utakmica postaje sve popularnija i popularnija stvar kod online kladionica, jer na taj način kladionice privlače mušterije i zadržavaju ih kod njih, a Unibet je jedna od tih kladionica. Realno gledano, ko ne želi da se kladi uživo na utakmicu i plus da je prati na svom ekranu, bilo to preko desktop računara ili mobilnog telefona.

Unibet Live TV

U online kladionici Unibet to se naziva Unibet TV i na njoj Vi možete da pratite i da se kladite uživo na utakmice iz raznih sportova. Super stvar je što možete da gledate Unibet TV na Vašem telefonu, naravno ako ste skinuli njihovu aplikaciju za kladjenje pre toga. Ono što je potrebno kako bi Unibet TV bio aktiviran jeste, da na računu imate nešto novca, ne zna se tačno kolika je ta cifra, ali ako uplatite i minimalan iznos depozita, biće dovoljno za aktivaciju ovog servisa.