Скочи на садржај
Online Kladionice » Planetwin365 kladionica

Planetwin365 kladionica

Planetwin365 kladionice su pre nekoliko godina ušle na tržište naše zemlje. Ova vest obradovala je mnoge, jer se radi o austrijskom operateru koji je vrlo popularan u toj državi. Na prostorima bivše Jugoslavije, ova kladionica za sada posluje samo na teritorijama Srbije i Crne Gore. Ceo spisak domaćih kladionica imate na Kladionice u Srbiji.

Iako je na prostor naše države došla sa reputacijom poznatog inostrananog priredjivača igara na sreću, čini se da Planerwin365 kladionica u našoj zemlji još uvek nije uspela da implementira sve pozitivne stvari iz matične zemlje. Može se reći da je online kladjenje u našoj zemlji kod ovog operatera još u začeću, a prostora za napredak svakako ima. 

Predmet naše analize je poslovanje Planetwin365 kladionice na internetu. Nakon detaljnog sagledavanja ove online kladionice, naš tim je utvrdio koje su to dobre strane, a na kojim to stvarima treba još poraditi u budućnosti.

PlanetWin 365
PlanetWin365 logo
Godina osnivanja: Nepoznato
Korporacija: iBet365 Beograd
Sedište: Beograd
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: FreeBet do 25%

Registracija na PlanetWin365

Prva prepreka na koju igrači nailaze je ta da oni koji žele da otvore korisnički nalog u Planetwin365 online kladionici to isključivo mogu učiniti u poslovnicama ovog operatera. Po našem mišljenju, ovo je vrlo loše i zastarelo rešenje. S druge strane, gubi se sama poenta online kladjenja jer igrač mora lično da ode do filijale Plnetwin365 i prijavi se za registraciju korisničkog naloga.

Forma za prijavu nakon registracije kod operatera

Uplata i isplata novca

Još jedno neprijatno iznenadjenje Vas čeka kada potražite koji su sve metodi za uplatu/isplatu depozita u Planetwin365 sportskoj kladionici. Naime, novac u ovoj kladionici možete uplaćivati, to jest podizati sa Vašeg računa jedino u filijali gde ste prethodno registrovali korisnički nalog. Tom prilikom sa sobom morate poneti i neki važeći lični dokument poput pasoša ili lične karte.

Ponuda i koeficijenti u Planetwin365

Ponuda sportskih dogadjaja za kladjenje u PlanetWin365 online kladionici je sasvim zadovoljavajuća i ona je na nivou ostalih operatera koji posluju u našoj zemlji. Pored fudbala, košarke, tenisa i rukometa, kao opcije za kladjenje pojavljuju se i sportovi koji su znatno manje popularni kod nas poput hokeja, ragbija, bejzbola, itd. 

Ono što je za svaku pohvalu jeste i mogućnost dugoročnog kladjenja na izvesne dogadjaje. Na primer, ovde se možete kladiti na pobednika najjačih fudbalskih liga u Evropi, zatim na pobednika predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu, pobednika Evrokupa i Evrolige u košarci…

Planetwin365 takodje ima širok izbor opcija za kladjenje na pojedini sportski dogadjaj. Pa tako ako se odlučite za kladjenje na fudbal, otvara Vam se mogućnost izbora od preko 500 opcija za kladjenje, što je svakako treba pohvaliti. Koeficijenti su takodje dosta solidni i na nivou su onih koje nude i ostale kladionice u državi i regionu, a znatno su manji i nekonkurentni u odnosu na vodeće svetske online kladionice.

Mogućnost Live klađenja

Po ugledu na mnoge online kladionice i Planetwin365 kladionica je razvila platformu za uživo kladjenje koja funkcioniše sasvim dobro. Takodje, ponuda sportskih dogadjaja na koje se možete kladiti u realnom vremenu uopšte nije mala. Tu je i Match Tracker koji Vam omogućava da pratite šta se dogadja na meču (kretanje rezultata, statistički podaci, itd.). Menadžment ove kladionice mogao bi da razmotri uvodjenje Cash Out opcije prilikom kladjenja uživo. Tako igrači mogu naplatiti svoj tiket pre vremena kako bi smanjili rizik od gubitka. Ako Vam je ova opcija primamljiva, možete da razmotrite Meridian kladionicu kao mesto za otvoranje kladioničarskog računa.

Bonus dobrodošlice i promocije

Kada na internet sajtu Planetwin365 kladionice otvorite odeljak „Promo“, poprilično ćete se razočarati kada vidite da je samo jedna promocija aktuelna. Radi se o bonusu za broj odigranih dogadjaja na tiketu. Za 5 odigranih parova dobijate 5% bonusa, a maksimalni iznos bonusa je simboličnih 365% za 35 odigranih parova.

Bonusa dobrodošlice u ovoj kladionici za sada nema i na tome će morati ozbiljno da porade ukoliko žele da privuku nove korisnike, pre svega na internetu. Igrači koji su novi u online kladjenju pri izboru kladionice u kojoj žele da otvore korisnički nalog uvek će pre izabrati onu koja nudi primamljiv welcome bonus. Jedna od takvih u našoj zemlji svakako je Meridianbet kladionica sa izuzetnim bonusom za nove korisnike.

Planetwin365 korisnički servis

Igrači koji imaju bilo kakvu nedoumicu u vezi nekog sadržaja na internet sajtu Planetwin365 kladionice kao što su kvote, opcije i uslovi za kladjenje mogu kontaktirati korisnički servis ovog operatera putem:

Nakon detaljne revizije Planetwin365 kladionice, zaključak do kojeg je došao naš tim je da ovaj operater postavio dobre temelje za poslovanje u našoj zemlji. Medjutim, postoji još puno toga na čemu treba raditi u narednom periodu kako bi se dostigao nivo ostalih online kladionica u Srbiji, a da ne govorimo o onima na evropskom i svetskom nivou. Evo koje su po našem mišljenju glavne prednosti i mane ove kladionice koje Vam mogu odagnati sumnju oko toga da li se registrovati na sajt Planetwin365 kladionice:

Prednosti

  • internet stranica dostupna na srpskom jeziku;
  • solidna ponuda dogadjaja i kvota za sportsko kladjenje;
  • veliki broj opcija za kladjenje;
  • mogućnost kladjenja uživo.

Mane

  • mogućnost registracije naloga, uplate i isplate depozita samo u poslovnicama kladionice;
  • slaba ponuda promocija i nepostojanje bonusa dobrodošlice;
  • nedostatak aplikacije za kladjenje na mobilnim uredjajima.