Скочи на садржај
Online Kladionice » Olimp Kladionica

Olimp Kladionica

U današnje vreme sve veći broj ljubitelja sportskog kladjenja tradicionalni odlazak u kladionice zamenjuje online kladjenjem. Tako je i Olimp sportska kladionica relativno skoro uplovila u vode priredjivanja igara na sreću na internetu. Ostaje da se vidi koliko će menadžment Olimpbeta nastojati da razvija strategiju ovakvog poslovanja.

Za to vreme, naš tim se potrudio da za Vas analizira i prenese Vam utiske o trenutnom poslovanju Olimp online kladionice. Koje su to dobre, a koje loše stvari koje ova kladionica nudi korisnicima koji otvore nalog u Olimpu možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Olimp
olimp kladionica logo
Godina osnivanja: Nepoznato
Korporacija: Olimp Kladionice
Sedište: Srbija
Tip licence: Srpska
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 15
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android
Bonus dobrodošlice: Od 500 dinara

Online registracija naloga u Olimpu

Iako Olimp kladionica spada u one koje su medju poslednjima omogućile online kladjenje u Srbiji, moramo konstatovati da je, kada se radi o registraciji korisničkog naloga, ona ispred nekih konkurentskih operatera u zemlji. Naime, sam postupak registracije naloga veoma je jednostavan i nije potrebno otići direktno u filijalu Olimp sportske kladionice da bi se obavio taj proces, što nije slučaj sa nekim drugim kladionicama u Srbiji.

Da bi se korisnik registrovao na sajt Olimp kladionice, dovoljno je da pritisne dugme „Registracija“, popuni osnovne lične podatke, korisničko ime i lozinku, i proces registracije je skoro pa završen. Potrebno je još samo potvrditi e-mail koji će Vam stići na adresu koju ste ostavili prilikom registracije i postaćete korisnik Olimp online kladionice.

Forma za registraciju u Olimpu

Uplate sredstava putem platnih kartica

Još jedan pozitivan trend u Olimp kladionici je mogućnost uplate novca na Vaš kladioničarski račun putem debitnih i kreditnih kartica. Ova uplata se odvija preko servisa Banke Intesa. Minimalni iznos koji možete uplatiti na Vaš račun ovim putem je 500 RSD. Sredstva na Vaš nalog u Olimp kladionici možete uplatiti i putem iPay vaučera, što je za svaku pohvalu, jer ovaj način uplate se vrlo retko sreće kod sportskih kladionica u našoj zemlji. Minimalni iznos koji ovim načinom putem prebaciti na nalog u Olimp online kladionici iznosi 50 RSD.

Visa and mastercard logo

Alternativa ovih metoda uplate sredstava na kladioničarski račun u Olimp kladionici je transfer novca preko tekućeg računa ili direktno u nekoj od tridesetak poslovnica ove kladionice.

Kao i kod uplate depozita, Olimp online kladionica je za svoje igrače omogućila isplatu novca na račun korisnika. Kod ove transakcije, obično je potrebno nekoliko dana da Vam novac legne na račun. Naplatu dobitnog tiketa možete izvršiti i u nekoj od filijala ove kladionice, s tim što tu isplatu morate ranije najaviti putem e-maila.

Ponuda za sportsko kladjenje i kladjenje uživo u Olimp kladionici

Kada udjete na sajt Olimp online kladionice videćete da ponuda dogadjaja za sportsko kladjenje i nije toliko raznovrsna, ali se može reći da je na nivou većine kladionica koje posluju na ovom tržištu. Naime, ovde se možete kladiti na sve najpopularnije sportove kod nas kao što su: fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka, hokej, itd. Što se tiče koeficijenata, oni takodje ne odskaču mnogo od koeficijenata ostalih online kladionica u zemlji.

Platforma je za online kladjenje uživo je jedna od novina koju je Olimp kladionica uvela u skorije vreme. Kako je ovaj način kladjenja relativno skoro počeo sa radom, moramo konstatovati da u Olimpu moraju još da se potrude kako bi ovaj segment bio privlačniji igračima. Tu se pre svega misli na poboljšanje ponude sportova i dogadjaja na koje igrači mogu da se klade, kao i funkcionisanje i dizajn platforme za kladjenje uživo koji izgleda pomalo zastarelo.

Bonus dobrodošlice od 500 RSD za online kladjenje

Menadžment Olimp sportske kladionice je na vreme shvatio da su bonusi i promocije jedno od glavnih „oružja“ u privlačenju novih korisnika. Tako da, ako odlučite da se registrujete na sajt ove kladionice, dobićete bonus dobrodošlice od 500 RSD za online kladjenje u Olimp kladionici. 

Da biste ostvarili pravo na ovaj bonus potrebno je da Vaša prva uplata sredstava u banci ili pošti na kladioničarski račun ne bude manja od 200 RSD. Istini za volju, ovaj Olimp welcome bonus i nije tako izdašan, tako da, ako ste novi u svetu online kladjenja, razmotrite opciju registrovanja u Meridianbet online kladionici koja nudi daleko primamljivi bonus za nove igrače.

Pored bonusa dobrodošlice za nove igrače, Olimp kladionica je svojim igračima obezbedila i standardne bonuse i promocije koje se manje-više nalaze u ponudi svih operatera u našoj zemlji kao što su:

  • Bonus na dobitak – koji se kreće u iznosu od 10% (za 6 odigranih dogadjaja na tiketu sa kvotom većom 1,20) do izuzetno primamljivih 200% (za odigranih 30 parova na Vašem listiću);
  • Cash Back bonus – za jedan promašeni dogadjaj na tiketu i minimalnu kvotu od 29, Olimp kladionica Vam vraća uloženi novac.
Cashback bonus u Olimp-u

Olimp Jackpot

Pored navedenih promocija, Olim kladionica je za svoje korisnike pripremila i jedinstvenu promociju Olimp Jackpot koja igračima omogućava da svakodnevno osvoje novčane dobitke i do 50.000 RSD. U okviru ove promocije nalaze se tri Jackpota koje igrači mogu da osvoje:

  • Jackpot Olimp – u konkurenciji za nagradu od 300 RSD su svi igrači koji su vlasnici online tiketa. Izvlačenje je svakodnevno, a nagradu može da dobije 50 igrača;
  • Jackpot LuckySix – izvlačenje ovog Jackpota je svakog ponedeljka gde 10 igrača koji su se kladili online mogu da postanu dobitnici nagrade od 1000 RSD;
  • Beti Jackpot – ova vrsta Jackpota donosi nagrade u vrednosti od 100 do 50000 RSD.

Mobilna aplikacija Olimp kladionice

Olimp kladionica je za svoje korisnike razvila i aplikaciju za pametne uredjaje preko kojih im je kladjenje kod ovog operatera dostupno u svakom trenutku, gde god da se nalaze. Medjutim, na veliku žalost vlasnika iPhone i iPad uredjaja, ova aplikacija je dostupna samo za korisnike čiji pametni uredjaji rade na Android operativnom sistemu.

Ovakvim postupkom Olimp kladionica je sama sebi dala zadatak da u najskorije vreme razvije aplikaciju i za igrače koji koriste uredjaje sa iOS operativnim sistemom, jer broj takvih osoba u našoj zemlji uopšte nije mali.

Zaključak

Iako je jedna od najmladjih internet kladionica u Srbiji, nema sumnje da je Olimp online kladionica već učinila dosta toga da se približi korisnicima koji preferiraju taj način kladjenja. To se pre svega ogleda u jednostavnoj registraciji i mogućnosti uplate depozira preko platnih kartica i elektronskog novca. Zatim je tu odredjeni bonus dobrodošlice za nove igrače, kao i druge vrste promotivnih akcija kojima se verni igrači nagradjuju na dnevnom nivou. Tu je i mobilna aplikacija za korisnike sa Android operativnim sistemima.

Ono na čemu bi menadžment ove kladionice morao da poradi je obogaćivanje ponude za sportsko kladjenje i platforme za kladjenje uživo. Takodje, u najskorije vreme valjalo bi i vlasnicima iPhone i iPad omogućiti korišćenje aplikacije preko koje mogu da se klade u Olimp online kladionici.