Скочи на садржај
Online Kladionice » Betsson kladionica

Betsson kladionica

Kladionica Betsson, poreklom iz Švedske, je osnovana davne 1963. godine i danas je jedna od najpopularnijih online kladionica u Evropi. Sa online kladjenjem je počela 2001. sa sajtom betsson.com i konstantno se adaptira i napreduje u ovoj industriji. Spada medju vrhunske sportske kladionice zahvaljujući njenim inovativnim bonusima i promocijama, ogromnim marketom za kladjenje, konkurentnim kvotama, kao i profesionalnim timom sa velikim iskustvom.

Betsson sajt je veoma fino optimiziran i brz, koji je čak dostupan i na srpskom jeziku što se ne vidja često medju najjačim kladionicama u Evropi.

Betsson
betsson logo
Godina osnivanja: 2001
Korporacija: BML Group Ltd
Sedište: Malta
Tip licence: MGA
Srpski jezik: da
Broj sportova: 25-30
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Android, iOS
Bonus dobrodošlice: Nema

Betsson kladjenje

U Betsson kladionici prosečna isplata je oko 94%, što je visok procenat isplate. Iako ima konkurentne kvote, u nekim sportovima to i nije baš slučaj. Recimo fudbal ima donekle prosečne kvote, što je za kladionicu ovog kalibra malo razočaravajuće. Ali ona to nadoknadjuje time što pruža odlične kvote kad je u pitanju uživo kladjenje za sportove kao što su fudbal, košarka i tenis. Uživo kladjenje u Betsson kladionici je veoma lepo uradjeno, jednostavno je za korišćenje i izgleda poprilično minimalistički, a ipak je sve dostupno da se tiket odigra u svega par klika.

Betsson se predstavlja kao kladionica sa najboljim kvotama za eSports, što i jeste istina. Ona spada u jednu od prvih online kladionica koje su pružile kladjenje na eSports igre, tako da je vremenom stekla veliku popularnost u svetu eSports kladjenje. Ti sportovi podrazumevaju igre kao što su CSGO, League of Legends, Dota 2 i mnoge druge.

Betsson Bonus

Bonus trenutno ne važi za korisnike iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne!

Promocije i bonusi u Betsson kladionici se stalno adaptiraju igračima i tržištu. Ono što ne možete da nadjete u drugim kladionicama je velikodušan bonus dobrodošlice od 100% koji Betsson nudi. A to je zato što, osim što na prvu uplatu do 75€ dobijate bonus od 100%, Betsson nudi drugi bonus dobrodošlice koji na drugoj uplati depozita do 50€, gde isto dobijate bonus od 100%.

Reklama za Bonus Dobrodoslice u Betsson-u

Uslovi i pravila

 • Bonus se mora iskoristiti do 30 dana nakon što se ga ostvarili;
 • Minimalna uplata depozita za aktivaciju bonusa dobrodošlice je 10€. Ovo važi, kako za prvi deo bonusa dobrodošlice, tako i za drugi deo;
 • Maksimalan bonus koji možete dobiti u prvom delu bonusa je 75€, a u drugom 50€. Nakon što završite prvi bonus, iako Vam istekne, stiže Vam email sa uputstvima za drugi deo bonusa;
 • Da bi bonus postao validan za isplatu, mora se preokrenuti 10 puta od iznosa koji ste uplatili na kvote od 1.5 ili preko;

Primer: 5.000 rsd (iznos uplate) x 10 (uslov za isplatu novca) = 50.000 rsd (iznos novca koji mora da se preokrene, kako bi se stekao uslov za isplatu)

 • Betsson bonus dobrodošlice nije dostupan korisnicima koji su uplatili prvi i drugi depozit putem Skrill-a ili Neteller-a;
 • Ovaj bonus je isključivo za nove korisnike, kao i što važi samo za jednu IP adresu ili jedno domaćinstvo;

Betsson Uplata i Isplata

Uplatu i isplatu novca možete izvršiti kroz nekoliko načina, kao što su kreditne kartice Visa i MasterCard, elektronski novčanici Skrill i Neteller, i naravno preko Bank Transfera.

Uplata

Sredstva za kladjenje u online kladionici možete uplatiti sledećim metodama uplate:

 1. Kreditne kartice Visa i MasterCard – uplatu novca možete uplatiti preko ovih kartica, kao i preko debitne kartice Maestro. Ovaj vid uplate Vam je jedan od najsigurnijih i najbržih metoda, i u Betsson kladionici ne morate da brinete za sigurnost Vaših podataka, sigurni su. Minimalan iznos uplate putem kartica je 10€, dok je provizija prilikom iste uplate 2.5%.
 2. Elektronski novčanici Skrill, Neteller i ecoPayz – Ako ne želite da odajete Vaše podatke, uplatite putem elektronskih novčanika, to je veoma pouzdana i popularna metoda uplate, a i novac se nadjem na Vašem računu za samo par klika. Još jedan razlog za uplatu ovom metodom jeste što je provizija 0%, tako da ćete imati više novca za kladjenje. Minimalna uplata depozita je 10€.
 3. Još opcija koja je malo manje popularna od ostalih jeste Bank Transfer – Postoje više razloga zašto se ova metoda manje koristi od ostalih, kao što je na primer vremenski period uplate. Kada uplatite preko Bank Transfera, vreme dok se Vaš novac pojavi na računu je od 2 do 5 radnih dana, što može ubiti za želju za igrom ili možete propustiti neku utakmicu na koju ste želeli da se opkladite. Dobra stvar je što je provizija 0%, dok je minimalna uplata depozita 10€.

Isplata

Isplata novca je dostupna na manje načina, nego što je moguće izvršiti uplatu. Bitno je znati da, ako želite da povučete novac, morate verifikovati nalog i kako to uraditi možete pogledati u sekciji za registraciju. Isplatu možete zatražiti kroz sledeće metode:

 1. Visa – Nažalost isplatu novca ne možete izvršiti preko ostalih kartica kao što su MasterCard i Maestro.
  • Vreme isplate: od 3 do 5 radnih dana
  • Provizija: 0%
  • Minimalan iznos isplate: 20€
 2. Neteller, Skrill i ecoPayz – Kada su u pitanju elektronski novčanici, isti su kao i eWallet metode uplate. Prednost za razliku od Vise je brzina isplate novca, koji je na Vašem računu za manje od 24h. Imajte na umu da se tih 24h odnosi na radne dane.
  • Vreme isplate: 24h
  • Provizija: 0%
  • Minimalan iznos isplate: 20€
 3. Bank Transfer – Najsigurniji vid isplate.
  • Vreme isplate: od 2 do 5 radnih dana
  • Provizija: 0%
  • Minimalan iznos isplate: 20€

Betsson Aplikacija

Betsson aplikacija za kladjenje je dostupna na Android i iOS uredjajima. IOS uredjaji podrazumevaju iPhone i iPad.

Aplikaciju za Android možete jedino pronaći na njihovom oficijalnom sajtu, jer Google Play i dalje ne dozvoljava aplikacije za kladjenje. Veoma je lepo uradjena i simplistički izgleda. Sve opcije koje su Vam dostupne na desktop verziji, postoje i na njihovoj aplikaciji, tako da nećete ništa propustiti. Šta više ako nemate nalog, možete se registrovati kroz aplikaciju.

Kako biste skinuli i instalirali aplikaciju, ispratite sledeće korake:

 1. Posetite Betsson sajt i preuzmite .apk fajl;
 2. Pokrenite .apk fajl, koji možete pronaći u preuzimanjima;
 3. Aplikacija će se instalirati, pokrenite je i počnite da se kladite ako već imate nalog.

Betsson Registracija

Registracija u Betsson online kladionici ima svojih prednosti, kao na primer njihova dva bonusa dobrodošlice koja su poprilično velikodušna. Pre nego što započnete registraciju, verovatno želite da Vam sajt bude na srpskom jeziku, a to promenite tako što kliknite na zastavicu Velike Britanije u gornjem desnom uglu i tu odabere srpski jezik. Nakon što ste to odradili, kliknete na zeleno dugme odmah pored „Otvorite Nalog!“ i to će Vas odvesti na stranicu koju ćete popuniti Vašim ličnim podacima:

 • Ime i prezime;
 • Vaša e-mail adresa (unesite validnu email adresu, trebaće Vam za verifikaciju i aktivaciju naloga);
 • Željena lozinka;
 • Adresa prebivališta;
 • Zemlja i valuta (valuta u kojoj želite da se kladite);
 • Mobilni broj telefona;
 • Datum rodjenja i pol;
 • Limit depozita (Ako želite možete postaviti limit depozita, to znači da depozit možete izvršiti bez ograničenja, dnevno, nedeljno ili mesečno. To postavljate čisto radi Vas, ako želite neki limit uplate depozita. Prilikom registracije, automatski je podešeno na bez ograničenja.)
 • Na kraju, nakon što pročitate politiku privatnosti, štiklirate kockicu pored poruke „Izjavljujem da sam punoletna osoba (18+) i da sam pročitao/la i prihvatio/la vaše Opšte odredbe i uslove korišćenja kao i Politiku privatnosti.“
Forma za registraciju u Betsson-u

Korisnički Servis

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi bonusa, aplikacije ili bilo čega vezanog za njihovu kladionicu, slobodno ih kontaktirajte. To možete uraditi na sledeće načine koji su dostupni 24/7:

 • E-mail adresa [email protected];
 • Live chat – Možete ga pronaći na njihovom sajtu;
 • Broj telefona – +35622603000;