Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet-at-home Kladionica » Bet-at-Home uplata i isplata online

Bet-at-Home uplata i isplata online

Nakon što uspešno registrujete svoj nalog na Bet-at-home online kladionici i pre nego što odigrate svoj prvi tiket, neophodno je da na Vaš kladioničarski račun položite odredjena sredstva. Samim tim što je sajt Bet-at-home sportske kladionice dostupan i na srpskom jeziku, sam postupak uplate novca na račun ili isplate sa njega nije nimalo komplikovan. Ako se prilikom uplate/isplate depozita javi neki problem, korisnička služba Bet-at-home kladionice Vam uvek stoji na raspolaganju.

Kako uplatiti depozit na Bet-at-home kladioničarski račun?

Kada se prijavite na Vaš Bet-at-home kladioničarski nalog, način uplate depozita možete izabrati klikom na dugme „Uplatite sada“. Korisnici iz Srbije depozit na svoj Bet-at-home račun mogu uplatiti putem:

  • debitnih i kreditnih kartica;
  • Skrill-a;
  • Neteller-a;
  • Paysafecard-a;
  • bankovne transakcije i
  • vaučera.
Metode placanja u Bet-at-home
Nacini placanja u Bet-at-home

Uplata putem debitnih i kreditnih kartica jedan je od najrasprostranjenijih načina polaganja depozita na Bet-at-home kladioničarski račun. Razlog za to je što gotovo svako od nas poseduje neku platnu karticu koju koristi za transakcije u svakodnevnom životu, pa je moguće iskoristiti je i za transfer sredstava na kladioničarski račun.

Mogucnosti placanja u Bet-at-home-u

Bet-at-home kladionica podržava Visa, MasterCard, Eurocard i Diners platne debitne i kreditne kartice. Dobra strana uplate depozita platnim karticama je ta što Vam je iznos za kladjenje dostupan istog trenutka, bez ikakvih troškova obrade podataka. Minimalni iznos depozita koji na ovaj način možete položiti na račun je 10 evra (pod pretpostavkom da ste za valutu na Bet-at-home kladioničarskom nalogu odabrali evro).

Uplata depozita na Bet-at-home račun moguća je i putem Skrill-a (ranije Moneybookers). Potrebno je da iz liste opcija za uplatu depozita odaberete Skrill, zatim unesete e-mail Vašeg Skrill naloga i iznos koji želite da uplatite na Bet-at-home račun. Minimalni iznos je, kao i kod platnih kartica, 10 evra, bez dodatnih troškova obrade podataka. Takodje, depozit Vam je istog trenutka na raspolaganju.

Drugi popularni elektronski novčanik putem koga je moguće uplatiti sredstva na Bet-at-home kladioničarski račun je Neteller. Procedura uplate depozita vrlo je slična kao i kod Skrill-a. Sredstva za kladjenje su Vam takodje odmah dostupna, bez dodatnih troškova obrade podataka. Minimalni iznos sredstava koji ovim metodom uplate morate položiti na svoj račun je 10 evra.

Paysafecard i Bet-at-home

Paysafecard predstavlja jedno od najpopularnijih sredstava za plaćanje na internetu. Pomoću ove kartice moguće je uplatiti depozit u Bet-at-home online kladionici. Sredstva će Vam odmah biti dostupna za kladjenje, bez ikakve naknade. Minimalan iznos za uplatu je samo 1 evro, dolar, funta, ili bilo koja druga valuta koja je dostupna na Bet-at-home računu.
Ukoliko ne posedujete platne kartice niti neki vid elektronskog novčanika, depozit na Bet-at-home kladioničarski račun možete uplatiti i na tradicionalni načun putem bankovne transakcije. Sam rok transfera novčanih sredstava može da potraje i do 3 radna dana, u zavisnosti od zemlje i banke u kojoj se daje nalog za uplatu. Osim provizije koju ćete platiti banci za usluge transfera novčanih sredstava, Bet-at-home ne naplaćuje nikakve dodatne troškove. Bet-at-home sportska kladionica za ovaj metod uplate depozita nije naglasila koliki je minimalan iznos koji se mora položiti na račun u ovoj kladionici.

Paysafecard logo
Paysafecard logo

Kako isplatiti novac sa Bet-at-home kladioničarskog računa?

U slučaju da ste imali uspeha kladeći se u Bet-at-home online kladionici, sigurno će Vas zanimati koji je postupak i koji su načini da se sredstva podignu sa Vašeg kladioničarskog računa. Naš savet je da kao metod za isplatu sredstava sa Bet-at-home računa koristite isti onaj koji ste koristili i za uplatu depozita. Postupak za isplatu novca sa Bet-at-home kladioničarskog računa je sledeći:

  1. prijavite se na svoj Bet-at-home kladioničarski nalog;
  2. kliknite na dugme „Upravljanje računom“;
  3. iz padajućeg menija „Moj kladioničarski račun“ odaberite opciju „Isplata“;
  4. u okviru opcije „Isplata“ odaberite metod kojim želite da Vam se isplate sredstva.

Ukoliko odaberete da Vam se sredstva prebace na debitnu ili kreditnu platnu karticu, imajte u vidu da je prosečan period obrade ovog naloga 2-3 radna dana, ali bez ikakvih naknadnih troškova. Minimalni iznos koji ovim putem možete skinuti sa računa je 100 evra.

Isplata novca direktno na Vaš devizni račun putem bankovne transakcije takodje može da potraje do 3 radna dana, u zavisnosti od zemlje iz koje dolazite. Ovom metodom možete besplatno da prebacite sredstva na Vaš devizni račun tri puta mesečno, dok provizija za svaku narednu isplatu iznosi do 5 evra (u zavisnosti od valute). Minimalni iznos za isplatu iznosi 10 evra.

Skrill

Sredstva isplaćena na Skrill nalog korisniku su dostupna odmah, a minimalni iznos isplate je 10 evra. U toku meseca dozvoljeno je da dva puta prebacite sredstva na Skrill nalog bez naknade, dok za svaku narednu transakciju provizija iznosi do 5 evra (u zavisnosti od valute).

Slično Skrill-u, isplata novca sa Bet-at-home kladioničarskog računa na Neteller i Paysafecard račun omogućava korisniku da odmah raspolaže tim sredstvima. Minimalni iznos za isplatu u ovim slučajevima iznosi 10 evra, sa tom pogodnošću da nema nikakvih dodatnih troškova provizije, bez obzira na to koliko puta mesečno ponovite taj postupak.