Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet-at-home Kladionica » Bet-at-Home bonusi za kladjenje

Bet-at-Home bonusi za kladjenje

Odlika jedne uspešne online kladionice nisu samo dobre kvote i široka ponuda dogadjaja na koje se igrači mogu kladiti. Ono što jednu uspešnu kladionicu izdvaja od prosečne jesu bonusi i promocije koje ona nudi svojim novim i postojećim korisnicima. Pogotovo su značajni bonusi dobrodošlice (welcome bonusi), jer oni usmeravaju nove igrače prilikom opredeljenja za neku od mnogobrojnih kladionica koje su prisutne na svetskoj globalnoj mreži.

Jedna od najboljih kladionica na internetu koja je izuzetno atraktivna za igrače koji se prvi put susreću sa online kladjenjem je upravo Bet-at-home sportska kladionica. Naročito je od značaja to da ova kladionica gotovo svakodnevno svojim mnogo brojnim korisnicima nudi različite bonuse i promocije. Sve aktuelne promocije možete pratiti na sajtu u odeljku „Promotivne akcije“. Korisnici balkanskih zemalja neće imati poteškoća jer je sajt dostupan na srpskom, hrvatskom i slovenačkom jeziku.

U narednom delu teksta pokušaćemo da Vam predstavimo neke od primamljivih promocija i bonusa koje možete ostvariti ukoliko otvorite nalog u Bet-at-home online kladionici. Neki od najzanimljivijih bonusa koje možete ostvariti su:

  • Bet-at-home 100 evra bonus dobrodošlice;
  • Pobednik dana bonus;
  • Bet kup bonus;
  • Betmastercup bonus.

Bet-at-home 100 evra bonus dobrodošlice

Ako ste početnik u sferi internet kladjenja i ne znate koju kladionicu da odaberete, Bet-at-home je spremio izuzetno primamljiv bonus dobrodošlice za nove korisnike. Ukoliko se registrujete i otvorite račun u ovoj kladionici, možete ostvariti i do 100 evra bonusa za kladjenje. Procedura za dobijanje ovog bonusa zahteva od Vas da odradite par jednostavnih koraka i to:

  1. Prijavite se i izvršite uplatu na svoj Bet-at-home kladioničarski račun;
  2. U odeljku „Moj račun“ kliknite na „Iskoristite bonus“ i u polju za bonus kod ukucajte „FIRST“ (ovaj kod mora biti aktiviran najkasnije deset dana od prve uplate depozita). 50% od uplate biće dodato na Vaš račun (maksimalno 100 evra).
  3. Uplaćeni iznos + bonus potrebno je u roku od 90 dana okrenuti minimalno četiri puta na ukupnu kvotu veću od 1,70 pre nego što možete da zatražite isplatu (na primer: ako ste uložili 100 evra, bonus će iznosti 50 evra. Dakle, potrebno je odigrati tikete za 600 evra pre isplate sredstava).

Ograničenja u bonusima

Postoje izvesna ograničenja za ostvarivanje Bet-at-home bonusa dobrodošlice. Naime, ovaj bonus važi samo za sportsko kladjenje, kladjenje uživo i kladjenje na virtualne sportove (sistemske i multi opklade se ne računaju). Dalje, ovaj bonus važi samo za jedan korisnički nalog. Ukoliko postoji osnovana sumnja na zloupotrebu ove promocije, kladionica Bet-at-home zadržava pravo da bonus i eventualne dobitke oduzme od korisnika. Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti Bet-at-home korisničkom servisu. 

Možda i najvažnija stvar u vezi ograničenja za korišćenje ovog welcome bonusa Bet-at-home online kladionice jeste ono koje se odnosi na korisnike iz pojedinih zemalja koji nemaju pravo da aktiviraju ovu promociju. Veliko razočaranje nastupa kod korisnika iz naše zemlje kada vide da je Srbija na listi onih država koje nemaju pravo na ovaj bonus namenjen novim korisnicima. Medjutim, pozitivna okolnost je to da igrači iz drugih balkanskih zemalja nemaju ovo ograničenje i mogu se bez problema prijaviti za ovaj bonus.

Bet-at-home Pobednik dana bonus

Obavestenje o pobedniku dana

Pobednik dana je jedinstveni bonus u iznosu od 50 evra koji se svakog dana nasumično dodeljuje registrovanom korisniku na sajtu Bet-at-home sportkse kladionice. Ukoliko se taj igrač do ponoći prijavi na svoj nalog, on dobija svoj bonus. U suprotnom, iznos bonusa se uvećava za 50 (ukupno 100) evra i prenosi u naredni dan. Praksa je pokazala da ovaj bonus može da dostigne i cifru od nekoliko hiljada evra pre nego što ga iskoristi neki član. Bilo je slučajeva da su i igrači sa naših prostora bili u prilici da uzmu ovaj bonus, ali se tog dana nisu prijavili na svoj nalog i ostali su „kratkih rukava“.

Bet-at-home Bet kup bonus

Nadmetanje za Bet kup bonus i osvajanje glavne nagrade, Porše 911, čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 evra, počelo je 1. marta 2008. godine. Propozicije ovog takmičenja su takve da u njemu učestvuju svi takmičari koji se registruju na sajt Bet-at-home kladionice. Ukoliko igrač propusti jedan dan da položi neku opkladu, ispada iz ovog takmičenja.

Bet kup takmičenje startovalo je sa preko 17.000 igrača, da bi u ovom trenutku u trci za Poršeom ostalo još njih 32-oje. Medju njima nalaze se i tri dame, a jedan od igrača dolazi iz Srbije. Samo najhrabriji i igrač sa najvećim strpljenjem postaće dobitnik ove prestižne nagrade.

Bet-at-home Betmastercup bonus

Betmaster bonus

Svi postojeći igrači Bet-at-home sportske kladionice su učesnici Betmastercup bonusa (Prijava nije potrebna). Ovo takmičenje odvija se na mesečnom nivou. Pobednik je onaj igrač koji osvoji najviše bodova, a samim tim i nagradu u vidu vaučera za kladjenje od 500 evra. Drugo i treće mesto osvajaju vaučere od 300, odnosno 200 evra.

U ovom takmičenju bodovi se skupljaju tako što se iznos uloženih sredstava na tiketu množi sa neto ukupnim koeficijentom (neto ukupni koeficijent = ukupna kvota – 1). Veći ulog i veće kvote logično donose i više bodova. U igri učestvuju sve vrste opklada (pojedinačne, sistemske i multi opklade).

Sumirajući sve bonuse, promocije i takmičenja koje Bet-at-home kladionica nudi svojim korisnicima dolazimo do zaključka da su oni vrlo raznovrsni i namenjeni različitim tipovima igrača. Kao najveću manu još jednom moramo spomenuti da bonus dobrodošlice nije dostupan za korisnike iz Srbije. Ipak, za ljubitelje kockarskih igara iz naše zemlje dostupni su kazino bonus (do 1000 evra) i poker bonus (do 1500 evra).