Скочи на садржај
Online Kladionice » Meridianbet Kladionica » Meridianbet Online Uplata i Isplata

Meridianbet Online Uplata i Isplata

Meridianbet uplata, kao i isplata, se može izvršiti na nekoliko načina. Naravno, možete standardnim načinom tj. uplatom preko platnih kartica kao što su MasterCard, Visa, Maestro. Druge opcije za uplatu depozita su Vam : putem elektronskog novčanika kao što je Skrill ili putem banke. U suštini na Vama je da odaberete šta Vama najviše odgovara. Mi preporučujemo elektronski novčanik, jer na taj način ne odajete Vaše lične informacije i uplata može biti gotovo kroz svega par sekundi.

Meridianbet Uplata

Meridianbet uplata se može izvršiti putem kreditnih i debitnih kartica, elektronskog novčanika Skrill ili putem banke.

meridianbet uplata i isplata

Kako uplatiti novac online?

Novac možete uplatiti klikom na polje Uplata, koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Odaberite tip uplate koji Vam najviše odgovara i u polje unesite količinu novca koju želite da uplatite. Nakon što potvrdite tip uplate i koliko novca želite da uplatite, samo pratite uputstva zavisnog od tipa uplate. Depozit možete uplatiti i na uplatnim mestima sa svojim brojem računa.

Brza online uplata

Tipovi uplata

Novac možete uplatiti na više načina:

 • U bilo kojoj kladionici Meridian – Da biste uplatili depozit na uplatnom mestu potrebno je da kažete operateru svoj Broj Računa sa sajta i iznos koji želite da uplatite. Sredstva se onda odmah prebacuju na Vaš keš račun;
 • Svim vrstama kartica – Nakon što odaberete ovaj tip uplate, potrebno je uneti podatke sa kartice (broj kartice, datum isteka kartice, CVC2/CVV2 kod);
 • Skrill – Nakon što unesete cifru i potvrdite, otvara se novi prozor da se ulogujete na Vaš Skrill nalog. Nakon što se ulogujete i izvršite uplatu, pojaviće se novi prozor kao potvrda da je transakcija realizovana;
 • Banka / Pošta – Uplata preko uplatnice. Ako vršite uplatu preko banke, Meridianbet Vas nagradjuje sa 5% bonusa.
Meridianbet Uplatnica
 • E-Banking -Takodje je moguće izvršiti uplatu preko e-banking ili mBanking.
  • E-banking -Uplata putem interneta;
  • mBanking – Uplata preko mobilnog telefona.
 • iPAY – Nakon što odabere polje iPay i unesete iznos uplate, u sledećem koraku je potrebno uneti EMoneyPIN kod i poslednje 3 cifre broja potvrde. Posle potvrde, pojavljuje se novi prozor koji Vas obaveštava da je transakcija uspešno realizovana;

Popularna pitanja vezana za uplatu

Da li je bitno čemu je namenjen uplaćeni depozit?

Sredstva koja ste uplatili se na sajtu mogu iskoristiti za bilo koju vrstu igre. Ali zbog transakcijskih troškova Meridianbet zadržava pravo da u slučaju isplate sredstava naplati administrativne troškove, zato je potrebno znati sledeće:

 • Novac koji ste uplatili putem Pošte/Banke moraju biti iskorišćena za odigravanje kazina ili tiketa. U slučaju da želite da povučete celokupni depozit ili ako ste ga samo delimično iskoristili, Meridianbet kladionica zadržava pravo da odbije 10% od iznosa zbog troškova transakcije.
 • Novac koji ste uplatili putem direktne uplate karticama moraju biti iskorišćena za odigravanje kazina ili tiketa. U slučaju da želite da povučete celokupni depozit odmah nakon uplate, Kompanija opet ima pravo da odbije 10% od iznosa zbog troškova transakcije.
 • Novac koji ste uplatili putem Skrill-a moraju biti iskorišćena za odigravanje kazina ili tiketa. U slučaju da želite da povučete celokupni depozit odmah nakon uplate, Meridianbet ima pravo da odbije 4% od iznosa zbog troškova transakcije.

Novac je uplaćen, ali na keš računu nema promena?

To je zato kad se uplata vrši preko banke ili pošte, potrebno je da se sredstva prvo pojave na njihovom platnom prometu. Da biste ubrzali proces, pošaljite im sliku uplatnice.

Podaci na uplatnici moraju jasno da se vide: Datum, pečat banke, broj računa na koji je izvršena uplata, poziv na broj (Broj Vašeg računa na meridianbet.rs) i iznos uplate. Sliku možete poslati :

NAPOMENA!

 • Minimalna uplata iznosi 300 RSD;
 • Sredstva koja ste uplatili putem banke ili pošte i na osnovu kojih ste dobili bonus, moraju biti iskorišćena za odigravanje kazina ili tiketa. U slučaju delimičnog korišćenja depozita, a iskorišćenog bonusa, pri traženju isplate Meridianbet zadržava pravo da odbije do 10% od preostalog iznosa na ime troškova obavljene transakcije. (Izvor: Meridianbet.rs)

Meridianbet Isplata

Pravilo Meridianbet jeste da se uplata i isplata vrše istim putem. To znači da svoj dobitak možete isplatiti na način kojim ste izvršili uplatu depozita.

Kako povući sredstva sa vašeg naloga i tipovi isplate?

Da biste izvršili isplatu sa Vašeg keš računa, potrebno je da je vaš nalog verifikovan. Ispod ćemo proći kroz primere kako isplatiti Vaše dobitke u zavisnosti od Vašeg načina uplate.

Primeri:

 • Ako ste uplatili depozit na uplatnom mestu, dobitak onda možete podići na uplatnom mestu;
 • Ako ste uplatili depozit u banci ili pošti, na njihov tekući račun, onda se isplata vrši na Vaš tekući račun;
 • Ako ste uplatili depozit direktno sa kartice, onda se isplata vrši na Vaš tekući račun;
 • Ako ste uplatili depozit putem Skrill-a, onda se isplata vrši preko Skrill-a;
 • Ako ste uplatili depozit preko iPay vaučera, onda se isplata vrši na Vaš račun.

Verifikacija Naloga

Da biste mogli da povučete novac sa Vašeg keš računa, tj. da zatražite isplatu, Vaš nalog mora biti verifikovan. Verifikujete Vaš nalog na sajtu tako što im pošaljete sliku nekog važećeg dokumenta, da bi mogli da potvrde podatke koje ste uneli tokom registracije na sajt. To može biti slika Vašeg pasoša ili obe strane Vaše lične karte (Ako dokument poseduje čip, onda očitana kopija dokumenta). I onda dobijate potvrdu o verifikaciji Vašeg naloga. Dokumenta im možete poslati na dva načina:

NAPOMENA!

 • Minimalna isplata putem bank tranfera ili nekog drugog načina isplate je 500 RSD;
 • Minimalna isplata putem Skrill-a je 10 RSD;
 • Ako budete hteli da povučete celokupni iznos depozita odmah nakon uplate, Meridianbet zadržava pravo da naplati administrativne troškove u visini i do 10% od iznosa uplate;
 • Nakon prve isplate u kladionici, vi odaberete isplatno mesto koje Vama najviše odgovara, i onda ona automatski postaje Vaša matična kladionica. Onda isplatu možete vršiti u okviru grada u kojem se nalazi Vaša matična kladionica. Ako uplatite novac u gradu koji nije vezan za Vašu matičnu kladionicu, i iskoristite taj novac, isplatu onda možete izvršiti i u svojoj kladionici. A ako ta uplaćena sredstva u gradu koji nije vezan za Vašu matičnu kladionicu ne iskoristite u potpunosti, onda isplatu morate isključivo zatražiti na uplatnom mestu na kojem ste i uplatili sredstva.

FAQ

Da li je moguća uplata na Meridian bet nalog preko pošte ?

Da, moguće je uplatiti novac na Vaš nalog kao i tiket preko pošte, detaljnije o načinu uplate i uplatnici možete pročitati na našoj stranici.

Uplata na Meridian bet nalog preko sms-a?

Ne, nažalost Meridian ne nudi opciju plaćanja tiketa ili uplate na Vaš račun preko sms poruke.

Uplata na Meridian bet nalog preko kartice?

Da, moguće je uplatiti novac na Vaš račun ili tiket preko Vaše kreditne kartice

Koja je maksimalna moguća isplata Meridian bet-u?

Najveća moguća isplata na dnevnom nivou u Meridianu je 2,000,000 RSD , a na nedeljnom 3,000,000 RSD