Скочи на садржај
Online Kladionice » Kako zaraditi novac na kladionici?

Kako zaraditi novac na kladionici?

  • од

Na mnogobrojnim internet forumima možete pronaći raznorazne savete kako zaraditi novac na kladionici. Situacija u praksi je sasvim drugačija, a brzo zaraditi veliki novac je jednostavno nemoguće. Medjutim, odabir prave sportske kladionice i primena dobrih strategija može Vam omogućiti da dodjete do lepe sume.

Kada govorimo o odabiru kladionice u Srbiji u kojoj možete najlakše zaraditi od sportskog kladjenja, Meridianbet online kladionica je svakako jedan od najboljih izbora. Izuzetno velika ponuda sportova za kladjenje, odlične kvote, neverovatni bonusi i promocije, kao i Meridian aplikacija za kladjenje samo su neke od pogodnosti koje ova kladionica nudi.

Što se tiče strategija koje Vam mogu pomoći da brzo zaradite velike pare na kladionici, ovo su neke od najefikasnijih:

  • odaberite kladionicu sa najboljim bonusom dobrodošlice;
  • prilikom kladjenja koristite Cash Out i Cash Back opcije;
  • igrajte više sistemskih tiketa;
  • smanjite uloge i broj odigranih tiketa u periodima kada Vam na kladionici ide loše.

Bonus Dobrodošlice

Bonusi dobrodošlice (welcome bonusi) namenjeni su korisnicima koji se prvi put registruju u nekoj online sportskoj kladionici. Kladionice uglavnom ne objavljuju fiksni iznos ovih bonusa, već se naglašava koliko igrač maksimalno može dobiti novca za otvaranje naloga kod konkretnog operatera. Da bi ostvarili pravo na korišćenje bonusa dobrodošlice, igrači moraju da ispune odredjene uslove. S tim u vezi, naš je savet da odaberete online kladionicu koja nudi najveći welcome bonus, a koji zahteva najmanje uslova koji se moraju ispuniti da biste mogli da ga koristite.

Za Mozzart Bonus Dobrošlice se može slobodno reći da je jedan od najprimamljivijih welcome bonusa za nove igrače, ako naravno govorimo o online kladionicama u Srbiji. Registracijom naloga u ovoj kladionici možete dobiti do čak 1.000% bonusa uz prvi depozit!

Cash Out i Cash Back opcije

Većina kladionica u svetu, a u poslednje vreme i kod nas, svojim igračima nude opcije Cash Out i Cash Back. Ove vrste bonusa ne služe igračima da uvećaju svoj dobitak, već da smanje eventualne gubitke koji mogu nastati prilikom kladjenja.

Cash Out opcija – omogućava igračima da prevremeno naplate odigrani tiket na kome se nisu realizovali svi dogadjaji. Pogledajte više o Cash out kladionicama.

Cash Back bonus – omogućava igraču da dobije povraćaj odredjenog dela uloženih sredstava ukoliko na tiketu promaši jedan par. Pogledajte više o Cash back kladionicama.

Meridian Cash Out bonus (poznatiji kao Turbo Cash) daje opciju igračima da u bilo kom trenutku naplate svoj tiket i time smanje rizik da eventualno promaše jedan par i ostanu bez dobitka.

Meridian Cash Back bonus (Money Back) igraču daje mogućnost da naplati svoj tiket ako na njemu ima jedan promašen par. Za sve tikete sa jednim nedobitnim dogadjajem i kvotom većom od 24, igračima se na račun vraća uloženi iznos. Maksimalni iznos Meridianbet Cash Back bonusa može iznositi i do 100 puta više u odnosu na uloženu sumu na tiketu.

Sistemski tiketi

Dobra strategija sigurnog kladjenja koja Vam može doneti veliki novac na kladionici svakako je pravljenje sistemskih tiketa. Iako najveći broj igrača preferira klasičnu vrstu kladjenja gde je cilj pogoditi sve parove na tiketu, sistemsko tipovanje takodje ima svojih prednosti.

Sistemsko kladjenje Vam pre svega daje šansu da osvojite novac iako na tiketu promašite odredjeni broj dogadjaja (u zavisnosti od sistema koji napravite). Preporučuje se da na sistemskim tiketima kvote budu malo veće kako bi igrač i pored promašaja nekog para osvojio neku zadovoljavajuću sumu novca. Stoga Vam preporučujemo da se kladite u Meridian online kladionici koja Vam možete ponuditi širok spektar dogadjaja za sistemsko kladjenje sa odličnim koeficijentima.

Odgovorno kladjenje

Iako sportsko kladjenje predstavlja jedan vid zabave, preterano sastavljanje tiketa može dovesti do velikih finansijskih gubitaka, a u najgorim slučajevima i do bolesti zavisnosti. Stoga svi betting eksperti savetuju da u trenucima kada igračima nekoliko dana uzastopno ide loše na kladionici treba pauzirati sa kladjenjem. Isto tako, potrebno je smanjiti uloge, suprotno od onoga što mnogi igrači rade, a to je da povećanjem svojih uloga na tiketima pokušavaju da se „vade“.

Kako do Meridianbet bonusa?

Meridianbet je provereno jedna od najboljih online kladionica u Srbiji i svakako ona koja je najsličnija onim najboljim inostranim online operaterima. Tome su svakako doprineli raznorazni bonusi i promocije koje možete pronaći na njihovom internet sajtu, kako za postojeće, tako i za nove igrače. Kako bi se što više približili svojim korisnicima, iz Meridiana su lansirali i aplikacije za mobilno kladjenje koje su dostupne igračima u svako doba dana i noći.

Ovim putem želimo da Vam predstavimo Meridianbet bonus dobrodošlice namenjen novim igračima koji odluče da otvore korisnički nalog u ovoj kladionici. Oni su u prilici da osvoje i do 2000 RSD bonusa dobrodošlice koji mogu iskoristiti za kladjenje kod ovog operatera. Odlična vest je da je ovaj Meridian bonus dobrodošlice dupliran, s obzirom da je do skoro on iznosio „samo“ 1000 RSD.

Da bi ostvarili pravo na ovaj sjajni Meridian welcome bonus, igrači moraju ispuniti odredjene korake:

  1. Registrujte korisnički nalog u Meridianbet online kladionici preko njihove internet stranice ili preko Meridianbet mobilne aplikacije;
  2. Uplatite odredjeni iznos sredstava na Vaš kladioničarski račun;
  3. Odigrajte tiket sa tim novcem;
  4. Ukoliko bude gubitan, na Vaš bonus račun se vraća uloženi iznos (maksimalno 1000 RSD) koji možete iskoristiti za kladjenje.

Kao što ste mogli primetiti, uslovi za dobijanje Meridianbet bonusa dobrodošlice su nikad lakši. Stoga požurite i registrujte nalog u ovoj kladionici, gde Vas pored ovog očekuje još pregršt drugih bonusa i promocija svakoga dana.