Category Archives: Vodič

Ova kategorija je namenjena svima koji počinju da se  klade i koji se ne razumeju baš najbolje u sferi online kladionica kao i tradicionalnih kladionica. Ovde pokrivamo sve aspekte kladjenja od tradicionalnog pa do Online i e-sports kladjenja kao virtuelne sportove sa e-casinom. Pokušaćemo isto i da napravimo selekciju najboljih kladionica na našim prostorima isto tako koje su njihove mane i prednosti kako biste našli najbolju kladionicu za Vas i ostvarili što veći novčani dobitak preko njihovih bonusa i promocija.

Kladionica za početnike

Iako to zvučalo malo čudno prva kladionica za početnike je jako bitan izbor, kao i iskustvo koje dožive u njoj jer na kraju krajeva odlazak u kladionicu nije samo popunjavanje tiketa i uplata već je to jedno iskustvo puno uzbudjenja i jakih emocija kao i socijalni doživljaj gde možemo upoznati druge ljude sličnim nama. U… Read More »

Kladjenje na efudbal, e-sports specijali FIFA i PES

Meridian bet je jedna od retkih kladionica u Srbiji gde možete da donesete Vašu ponudu, ma koliko ona glupa bila, i oni će vam dati odgovarajuce kvote za to. Ali isto tako postoje i standardizovana pravila za kladjenje za ne tako popularne kategorije i podkategorije i sportove. Takav je slučaj i sa e-sportovima,znamo da postoji… Read More »

Kako zaraditi novac na kladionici?

Na mnogobrojnim internet forumima možete pronaći raznorazne savete kako zaraditi novac na kladionici. Situacija u praksi je sasvim drugačija, a brzo zaraditi veliki novac je jednostavno nemoguće. Medjutim, odabir prave sportske kladionice i primena dobrih strategija može Vam omogućiti da dodjete do lepe sume. Kada govorimo o odabiru kladionice u Srbiji u kojoj možete najlakše… Read More »

Sistemi za kladjenje

Osim klasičnog kladjenja, koje podrazumeva opklade na pojedinačne rezultate, kao i pogodak svih parova na tiketu, treba napomenuti da postoje i sistemi za kladjenje. Ova vrsta kladjenja igraču daje mogućnost da ne pogodi sve parove sa tiketa, a da opet bude u dobitku. Iako je daleko popularnije tzv. kladjenje “u glavu”, odnosno klasično kladjenje u… Read More »

Kvote

Kladioničarske kvote predstavljaju neizostavni deo svakog procesa kladjenja, bilo da se kladite online ili posećujete neku od kladionica u mestu u kome živite. Iako će Vam kladioničarski laici reći da je kladjenje i eventualni dobitak čista sreća, iskusni igrači znaju da je poznavanje i praćenje kvota izuzetno važno ako želite da imate konstantan uspeh na… Read More »