Скочи на садржај
Online Kladionice » Uticaj Korona virusa na kladjenje

Uticaj Korona virusa na kladjenje

  • од

Pandemija Korona virusa paralisala je sve životne aktivnosti u celom svetu. U tom smislu ni sport, a ni sportsko kladjenje, nisu ostali imuni na ovu novonastalu situaciju. Većina takmičenja u svim sportovima suspendovana je do daljnjeg. Čak se pominje i odlaganje Letnjih Olimpijskih igara, kao i Evropskog prvenstva u fudbalu, sportskih dešavanja koja bi trebala da se održe na leto ove godine.

Korona virus dosta utiče i na industriju sportskog kladjenja. Najveće svetske sportske kladionice objavile su da kriza koja je nastala posle izbijanja epidemije Korona virusa ima izuzetno negativne posledice na njihovo poslovanje. Naime, akcije William Hilla, jedne od najstarijih sportskih kladionica na svetu, pale su za skoro 25%, dok su deonice Paddy Powera umanjene za oko 15%.

Koliko epidemija Covid–a 19 utiče na ponudu za kladjenje?

Ljubitelji sportskog kladjenja takodje su dosta pogodjeni čitavom situacijom oko Korona virusa. Pandemija ovog mikroorganizma koji je zahvatio čitav svet ukinula je takmičenje u svim najpopularnijim sportovima, pa je tako ponuda sportova za kladjenje izuzetno ograničena.

Fudbalska prvenstva Turske i Rusije su i dalje u toku, ali se špekuliše da bi i ona uskoro mogla biti suspendovana usled epidemije Covid-a 19. Isto tako, usled velikih protesta igrača i klubova, vrlo brzo bi mogla da se zaustave i fudbalska takmičenja u Južnoj Americi. Kladioničarima ostaje opcija kladjenja na bahreinsku, singapursku, mjanmarsku ligu, itd… Medjutim, priznaćete da ovo nisu baš atraktivne fudbalske lige za tipovanje.

Ni košarkaški fanovi nemaju veliki izbor kada je u pitanju kladjenje na ovaj sport. Od poznatijih liga trenutno se još uvek igra samo još turska liga, ali pred praznim tribinama. Što se tiče tenisa, svi turniri otkazani su do daljnjeg, čak je i održavanje Vimbldona pod znakom pitanja. Kada govorimo o sportovima koji su popularni kod nas kao što su rukomet, odbojka i vaterpolo, ponuda u svim većim online kladionicama gotovo i da ne postoji.

Alternative za kladjenje

U nekom od naših ranijih članaka spomenuli smo kako je u svetu, a i kod nas, sve popularnije kladjenje na e-sportove. U tom smislu, ova novonastala situacija je savršena prilika da oprobate svoje znanje i sreću u tipovanju na neki od poznatih e-sportova poput: 

  • Counter Strike-a;
  • Dote;
  • League of Legends;
  • Star Crafta;
  • Fortnitea i
  • PUBG-a.

Epidemija Korona virusa, iako ima uticaja, ne remeti održavanje turnira u e-sportovima. S tim u vezi, na sajtu Meridianbet kladionice možete pronaći dosta širok izbor dogadjaja za kladjenje u više e-sportova.

Najveća ponuda za kladjenje u Meridianu kada su u pitanju e-sportovi je na popularnu online video igru League of Legends. Tu se trenutno održava nekoliko turnira visokih kategorija. Od opcija za kladjenje na koje možete odigrati tiket dostupno Vam je kladjenje na pobednike mečeva, pobednike mapa, kladjenje sa hendikepom, itd.

Counter Strike je takodje veoma poznata i popularna igra na koju se možete kladiti u Meridianbet online kladionici. Na programu su vrlo jaki turniri na kojima učestvuju poznati timovi, pa možete odabrati nekog favorita na koga ćete staviti svoj novac.

Pored ovih, Meridian Vam daje mogućnost da tipujete i na druge e-sportove poput Dote i Star Crafta.

Pomoć i prevencija COVID-19

Usred pandemije COVID-19 (Coronavirus) najbitnije je pre svega da se prate instrukcije vase lokalne Vlade. Isto tako radi prevencije ovog virusa najbolje je da ostanete kod kuce i smanjite Vaš kontakt sa drugim ljudima.

Za više informacija o merama prevencije i zaštite od Covid-19 pogledaj te na zvaničnom sajtu Republike Srbije – Covid19.rs

Brojevi za psihološku pomoć:

  • 0800 309 309
  • 063 7298260 ( institut za mentalno zdravlje za mladje od 18 godina i roditelje)
  • 063 1751150 (Za starije od 18 godina)