Скочи на садржај
Online Kladionice » Unibet Kladionica » Unibet Uplata i Isplata

Unibet Uplata i Isplata

Jedna od stavki za ocenu online kladionice jesu njene metode uplate i isplate novca. Online kladionica Unibet ne pokriva veliki broj načina uplate i isplate, ali što se tiče korisnika iz Srbije, pokriva sasvim dovoljno. Znači pokriva kreditne i debitne kartice, najpopularnije elektronske novčanike, kao i Bank transfer. Mi ćemo sad proći kroz svaki pojedinačan način uplate i isplate dostupan korisnicima iz Srbije, da li postoje provizije za takav metod, kao i koji su minimalni i maksimalni iznosi za uplatu i isplatu novca.

Uplata

U Unibet kladionici uplatu novca možete izvršiti Vašom kreditnom karticom, kao što su MasterCard ili Visa, a možete i debitnom karticom Maestro. Ako ste ipak više za elektronske novčanike, imate popularne opcije kao što su Skrill i Neteller.

Način UplateMinimalna uplataMaksimalna uplata
Visa5€10.000€
MasterCard5€10.000€
ecoPayz5€10.000€
Paysafecard5€750€
Skrill//
Neteller//
Bank Transfer//
Metodi uplate u UniBet-u

Uplata putem kreditnih i debitnih kartica

Uplaćivanje novca putem kreditnih kartica MasterCard i Visa je definitivno pravi način uplate. Uplata preko kartica je brz, jednostavan i siguran način, čak kada uplaćujete tako ne postoje dodatni troškovi. Ovaj način uplate je idealan kada Vam uskoro počinje utakmica na koju želite da se kladite, jer Vam novac odmah stiže na Unibet račun i odmah ste spremni da krenete sa kladjenjem. Što se tiče minimalnog iznosa uplate, on iznosi 5€, dok Vam je vreme uplate instant.

Uplata preko elektronskih novčanika

Ako se ipak predomišljate da uplatite preko kartice, zato što recimo ne želite da odajete svoje informacije o kreditnoj kartici, onda preporučujemo elektronske novčanike kao što su Neteller i Skrill.

Neteller uplata

Neteller je omiljeni elektronski novčanik, a i generalno način uplate u online kladionicama, velikom broju kladioničara. Njega možete naći bukvalno u svakoj malo poznatijoj online kladionici. Razlog zašto je Neteller toliko popularan medju kladioničarima jeste zato što Vi možete da uplatite putem kreditne ili debitne kartice, čak i bank transfera, a isto tako da ne odajete Vaše lične informacije vezane za karticu, i zbog toga je ovaj elektronski novčanik perfektna solucija za kladionice.

Trenutno se ne može pronaći informacija vezana za minimalan i maksimalan iznos uplate, to ćete morati videti sami ako želite da uplatite novac putem Neteller-a tako što ćete otići na sekciju „Deposit“ i kad izaberete Neteller kao način uplate, videćete tu informaciju.

Skrill Uplata

Skrill, kao i Neteller, je isto veoma popularan način uplate. Uvek možete da dopunite Vaš skrill nalog putem kartica i bank transfera, i da taj novac kasnije uplatite u neku online kladionicu. Na taj način, Vi ne povezujete Vašu karticu direktno sa Unibet kladionicom, time ne odajete Vaše podatke. Što se tiče minimalnog i maksimalnog iznosa uplate, isto je kao i za Neteller, trenutno ne postoji informacija koliki je to iznos. Na njihovom sajtu proverite sekciju „Deposit“ za više informacija.

Isplata

Za isplatu novca u Unibet kladionici imate opcije kao MasterCard i Visa, a i elektronske novčanike Skrill i Neteller. Možete odabrati i opciju Bank Transfer, ali trenutno ne postoji informacija za limit što se tiče maksimalnog iznosa za isplatu, a ni za uplatu.

Način Isplate Minimalna IsplataMaksimalna IsplataVreme Isplate
Visa15€50.000€1-3 Radnih dana
MasterCard15€50.000€1-3 Radnih dana
Neteller15€13.000€Do 12 sati
Skrill15€13.000€Do 12 sati
ecoPayz15€13.000€Do 12 sati
Bank Transfer15€/3-5 Radnih dana
Metode isplate u UniBet-u

Isplata novca preko kreditne ili debitne kartice je jedan od sigurnijih načina isplate. Da biste mogli da povučete novac sa Unibet-a, minimalan iznos mora biti 15€ i vreme da novac stigne na Vaš račun je izmedju 1-3 radnih dana. Tako da morate biti pažljivi, jer ako zatražite isplatu u četvrtak ili petak, novac može tek da Vam stigne u utorak ili sredu.

Ako želite da Vam novac stigne malo brže, tačnije u roku od 12 sati (isto radnim danima), povucite putem elektronskih novčanika Skrill, Neteller ili ecoPayz. Minimalan iznos za isplatu je isto 15€.

Treća opcija Vam je Bank Transfer, najsigurniji vid isplate. Problem sa Bank Transferom jeste vremenski period potreban da povučete Vaše pare, koji je izmedju 3-5 radnih dana. Minimalan iznos za isplatu je 15€.

Bonus pri uplati

Ako želite bonus pri uplati, Unibet ima bonus dobrodošlice koji je na ovu foru. Ono što Vi trebate da uradite jeste da prilikom registracije odaberete bonus „€25 SportsBook Bonus“, i nakon registracije dobijate pravo na bonus na prvu uplatu. To znači da je potrebno da Vaša prva uplata bude minimum od 10€ i onda ćete dobiti Free Bet, tj. prvi odigrani tiket ćete igrati bez ikakvog rizika. Jer u slučaju da Vam tiket bude gubitni, Vi dobijete nazad iznos novca koji ste uplatiti za tiket na Unibet bonus račun.

Primer: Nakon prve minimalne uplate od 10€, odigrate prvi tiket sa 5€ i ako je gubitni Vama se na bonus račun vrati 5€.

Ako želite više da saznate o Unibet bonusu dobrodošlice, kao i drugim promocijama koje ona nudi, posetite našu recenziju bonusa kladionice Unibet.

Uplata i Isplata u Aplikaciji

Sve metode uplate i isplate novca dostupne na desktop verziji su dostupne i putem Unibet aplikacije za kladjenje.

FAQ o uplati

Ispod ćemo proći kroz par pitanja vezana za Unibet uplatu i isplatu novca. Ova popularna pitanja smo sakupili sa interneta.

Šta uraditi ako ste zatražili isplatu novca, ali novac nije stigao na Vaš račun?

Ako na primer zatražite isplatu putem kreditnih kartica, čije je vreme isplate 1-3 radnih dana, a nakon što prodju 3 radna dana i Vaš novac nije prebačen na Vaš račun, onda kontaktirajte Korisnički servis. Budite spremni kada ih kontaktirate, detaljno im objasnite kada ste i kako zatražili isplatu novca kao i skrinšot transakcije. Sve u svemu ovo se retko dešava u bilo kojoj poznatijoj online kladionici, ali nikad se ne zna.

Da li mogu prekinuti isplatu sredstava?

Da, ali samo u slučaju da to uradite odmah nakon što zatražite isplatu. To je zato što iako će trebati na primer dva dana da Vam isplate novac, oni će posle svega par sati nakon što zatražite isplatu da pokrenu proces isplate i tad nećete moći da prekinete isplatu. Da prekinete povlačenje novca, posetite sekciju na Unibet sajtu pod nazivom „My Withdrawals“ i tu ćete naći opciju za prekidanje.