Uplata putem mCash-a donosi 10% bonus

By | 02/19/2019

Jedna od najnovijih meridian promocija koju je ova kuća spremila za Vas poklanja Vam 10% bonusa od uplaćenog depozita na Meridianbet Bonus račun! Sve što se od Vas traži jeste da uplatite svoj depozit putem mCasha-a, nakon čega će Vas Meridianbet, nagraditi ovim bonusom, i to za svega nekoliko minuta!

Meridianbet Vam je u saradnji sa Telenor bankom i ovog puta spremio jednu sjajnu igračku ponudu koja Vas nagrađuje bonusom u iznosu od 10%. Jedino što se od igrača traži jeste da uplati svoj depozit putem mCasha i tako sebi obezbedi dodatnih 10% bonusa od uplaćene sume.

Meridianbet mCash 10% Bonus
©Meridianbet

mCash je jedna od usluga koje Telenor banka pruža svojim korisnicima, a koja Vam omogućava uplatu i isplatu dinara i evra, kao i proveru stanja tekućeg računa na svim bankomatima ove banke. Da stvar bude još bolja, Meridianbet je u saradnji sa Telenor bankom svojim korisnicima omogućio jedinstvenu ponudu korišćenja mCash servisa putem sajta, pa je tako danas igrač u mogućnosti da uplati svoj depozit i ovim putem.

Treba naglasiti da je usluga korišćenja mCash servisa za sad dostupna samo na bankomatima Telenor banke, tako da je ova jedinstvena usluga plaćanja depozita putem interneta jedna od prvih ove vrste. Iskoristite ovu sjajnu priliku da i Vi uvećate iznos na svom kladioničarskom računu!

Kako ostvariti mCash 10% bonus?

Da bi ste iskoristili jednu od najnovijih meridian promocija, potrebno je samo da ispratite nekoliko jednostavnih koraka:

  • Uplatite svoj depozit putem mCash-a u okviru opcije Uplata na Meridianbet;
  • Za svaki uplaćeni depozit možete ostvariti pravo na bonus od 10% od uplaćenog depozita;
  • Bonus će jednom biti na Vašem računu nakon što iskoristite deponovani novac za svoje tikete po minimalnoj kvoti od 1.40 ili većoj.

Jednom kada zadovoljite sve uslove koji se od Vas traže, potrebno je da samo pošaljete zahtev korisničkom servisu kladionice na [email protected] ili na Viber/Whatsapp chat, kako bi Vaš bonus bio uplaćen na Vaš bonus račun istog trenutka.

Takođe treba napomenuti da maksimalni mesečni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem iznosi 3000 dinara, a ova meridian promocija za sve igrače važiće u periodu od 18. januara do 18. februara 2019. godine.