Скочи на садржај
Online Kladionice » Uplati na Meridian putem iPay za 10% bonusa

Uplati na Meridian putem iPay za 10% bonusa

  • од
Promocija iPay 10% Bonus
ipay logo
Nova vrsta uplate: iPay


Jedna od najnovijih mogućnosti uplate depozita na kladioničarski račun jeste uplata putem iPay servisa. Reč je o prvoj instituciji elektronskog novca u Srbiji koja Vam omogućava sigurno i brzo izdavanje i korišćenje elektronskog novca, kao i vršenje platnih usluga pod povoljnim uslovima na tržištu Srbije.


iPay predstavlja jedan od najmodernijih načina plaćanja elektronskim novcem. Reč je o instituciji koju je licencirala Narodna banka Srbije i samim tim je upisana u Registar institucija elektronskog novca. Jedna od najsvežijih promocija jeste i 10% Meridian bonusa od iznosa uplaćenog depozita na Bonus račun za sve korisnike koji izvrše uplatu putem iPaya. Reč je o kratkoročnoj promociji koju možete iskoristiti za svega nekoliko minuta!

Kako ostvariti iPay 10% bonus?

Promocija iPay 10% Bonus
©Meridianbet

Ukoliko želite da iskoristite jednu od najnovijih meridian promocija, jedino što je potrebno je da obavite nekoliko jednostavnih koraka:

  • Uplatite depozit putem iPaya;
  • Za svaki uplaćeni depozit možete ostvariti pravo na bonus od 10% od uplaćenog depozita;
  • Bonus će biti na Vašem računu nakon što iskoristite deponovani novac da odigrate tiket po minimalnoj kvoti od 1.40.

Jednom kad svi navedeni uslovi budu ispunjeni, pošaljite zahtev korisničkom servisu na [email protected] ili na Viber/Whatsapp chat, nakon čega će bonus odmah biti uplaćen na Vaš bonus račun.

Vaš iPay vaučer možete naći u jednoj od najbližih lokacija za kupovinu iPay vaučera širom Republike Srbije, a spisak lokacija možete videti na sajtu same kompanije.

Treba naglasiti da Meridianbet odbija uplatu bonusa na račun ukoliko ustanovi bilo kakvo kršenje pravila. Takođe treba reći da je maksimalni mesečni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem 3000 dinara.

Ukoliko preferirate uplate putem elektronskog plaćanja, a uz to Vam je potreban servis koji će Vam garantovati bezbednost u svakom trenutku, iPay kompanija je Vaš idealni partner za svaku priliku.

Ako ste korisnik Meridianbet Aplikacije, nema potrebe za brigu, jer je iPay 10% Bonus dostupan i Vama. Samo kad uplaćujete novac, uplatite putem iPay-a. Meridianbet, u saradnji sa iPay servisom, poklanja ovaj specijalni bonus svim igračima koji se slažu sa opštima uslovima poslovanja i politikom odgovornog kladjenja i korišćenja kladioničarskog servisa.

Jedna od najnovijih meridian promocija aktivna je od 18. januara i trajaće sve do 18. februara 2019. godine. Meridianbet svojim korisnicima sprema i čitav niz paketa promotivnih aktivnosti od kojih će se neki i ubuduće odnositi na uplate depozita putem iPay servisa.