Category Archives: Promocije

Meridian promocija „Promašen par, dobitan tiket“

Meridianbet sportska kladionica i u Novoj godini ne prestaje da nas iznenadjuje sa odličnim ponudama. Ljubitelji sportskog kladjenja svake nedelje u prilici su da učestvuju u nekoj od Meridian promocija i osvoje neki fenomenalni Meridian bonus. Ovoga puta govorićemo o Meridianbet promociji pod nazivom „Promašen par, dobitan tiket“. Ova promocija Vam donosi novac čak iako… Read More »

Uplata putem mCash-a donosi 10% bonus

Jedna od najnovijih meridian promocija koju je ova kuća spremila za Vas poklanja Vam 10% bonusa od uplaćenog depozita na Meridianbet Bonus račun! Sve što se od Vas traži jeste da uplatite svoj depozit putem mCasha-a, nakon čega će Vas Meridianbet, nagraditi ovim bonusom, i to za svega nekoliko minuta! Meridianbet Vam je u saradnji… Read More »

Uplati na Meridian putem iPay za 10% bonusa

Jedna od najnovijih mogućnosti uplate depozita na kladioničarski račun jeste uplata putem iPay servisa. Reč je o prvoj instituciji elektronskog novca u Srbiji koja Vam omogućava sigurno i brzo izdavanje i korišćenje elektronskog novca, kao i vršenje platnih usluga pod povoljnim uslovima na tržištu Srbije. iPay predstavlja jedan od najmodernijih načina plaćanja elektronskim novcem. Reč… Read More »