Скочи на садржај
Online Kladionice » Tramp u Guči?

Tramp u Guči?

  • од

Pandemija Korona virusa koja trenutno pogadja ceo svet nije zaobišla ni sportske kladionice. Ljubitelji kladjenja svakim danom su sve više ograničeni izborom sportova na koje mogu da polože svoje opklade, pa pribegavaju tipovanju na alternativne dogadjaje.

Meridianbet online kladionica svojim korisnicima na sajtu nudi mogućnost kladjenja na mnogobrojne specijale iz oblasti politike, muzike, filma, itd… Jedan ovih specijala posvećen je trenutnom američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Pitanje glasi: Da li će Donald Tramp posetiti festival trube u Guči? Prva logična reakcija na ovo pitanje je gromoglasan smeh. Onda verovatno sledi odgovor: „Ma nema šanse!“. Ali, da Vas podsetimo, Tramp se pre dvadesetak godina pojavio u popularnoj američkoj humorističkoj seriji Simpsonovi, gde je u ironičnom tonu bio prikazan kao predsednik Amerike. I gle čuda, to se zaista dogodilo. 

Stoga nas nikako ne bi smelo iznenaditi ako se aktuelni predsednik SAD-a pojavi u Guči i odigra neko kolo. Društvo bi mogao da mu pravi naš ministar inostranih poslova Ivica Dačić, koji je poznat kao veliki šoumen i ljubitelj narodne muzike. 

Donald Tramp Kladionice  Specijalna Ponuda

Ukoliko volite ove vrste kladjenja i odlučite se da stavite opkladu na Meridianbet specijal Tramp u Guči ovaj operater će Vam ponuditi kvotu 100.00. Već smo naglasili da je šansa za ovaj ishod veoma mala, ali ako ste hazarder, ulog od 100 dinara Vam može doneti „pravo bogatstvo“. Ostaje Vam samo da se pomolite da zvuci čočeka dopru do Trampa i navedu ga da poseti svetsku prestonicu trube.

Ostale kvote na Donald Trampa

Očigledno je aktuelni predsednik SAD-a Donald Tramp velika inspiracija Meridianbet kladionici jer postoji još nekoliko specijala vezanih za njegov lik i delo. Naime, na sajtu ove online kladionice možete prognozirati šanse da Tramp poseti Srbiju u svojstvu predsednika Amerike. Poslednji američki predsednik koji je posetio Srbiju bio je Džimi Karter još pre oko 40 godina. Poznato je da je Trampova supruga Melanija rodom iz Slovenije, pa ako ikada bude rešio da poseti rodbinu svoje žene, mogao bi da produži još nekoliko hiljada kilometara dalje i dodje kod nas u goste. Meridian Vam daje kvotu od 50.00 na ovaj ishod.

Poznato je da se Donald Tramp do sada ženio tri puta. Iako brak sa Melanijom deluje dosta skladno, ne isključujemo mogućnost da se američki predsednik oženi još jednom. Aktuelni američki predsednik nije u „cvetu mladosti“, ali svojim držanjem, šarmom i materijalnim statusom svakako predstavlja „dobru priliku“. Kvota za ovakav ishod je iznenadjujuće mala i iznosi 20.00.