Скочи на садржај
Online Kladionice » Greatodds Srbija kladionica

Greatodds Srbija kladionica

Upoznajte se sa novom kladionicom na našim prostorima – Greatodds! Ona odiše glatkim dizajnom, kako na njihovom sajtu, tako i u aplikaciji. Pruža sve ono neophodno za jedno lepo provedeno vreme u online kladionici. Nastavite da čitate tekst ispod kako biste bili maksimalno upućeni u to šta ova kladionica nudi i zašto je ona možda pravo mesto za online kladjenje!

Greatodds
Godina osnivanja: 2021
Korporacija: Greatodds d.o.o
Sedište: Beograd
Tip licence: Srbija
Srpski jezik : da
Broj sportova: 20-25
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Ne
Bonus dobrodošlice: od 100% u visini do 10.000 RSD

Greatodds Kvote

Iako je Greatodds jedna od novijih kladionica kod nas, ona pruža širok domen sportova za online kladjenje, uključujući sportove kao što su MMA, Formula 1, eSports i mnoštvo drugih! A kao što i samo ime kladionice kaže, kvote su im odlične! Tako da definitivno nećete pogrešiti ako se opredelite za kladjenje na Vaše omiljene sportove u ovoj kladionici! A sa raznim promocijama za Cash Back, boostovanje Vaših tiketa, kao i bonusom dobrodošlice, imaćete i više sredstava za igru.

Greatodds Aplikacija

Aplikaciju možete preuzeti tako što posetite njihov sajt i na samom vrhu ćete videti dugme za preuzimanje aplikacije. Nakon toga samo ispratite korake za instalaciju koji su poprilično jednostavni, jer je sve lepo objašnjeno. Njihova aplikacija trenutno služi kao prečica koja Vas vodi direktno do njihovog sajta koji je odlično optimizovan za mobilne telefone. 

Greatodds Igre

Od igara što Greatodds nudi, za sportsko kladjenje trenutno imate ponudu od 22 sporta. Što se tiče virtuala, tu imate kladjenje na razne virtualne sportove, kao i klasično kladjenje na trke pasa i konja. A sa druge strane, kazino ima mnoštvo live igara, kao što su Rulet, Blackjack, Holdem, Baccarat i razne druge igre! A ako pričamo o slotovima tu je cenjeni PragmaticPlay koji nudi ogroman izbor popularnih igara!

Bonus dobrodošlice Greatodds u Srbiji

E sad, ono što sve zanima – Bonus Dobrodošlice! Prilikom uplate prvog depozita Vi možete odabrati bonus koji želite, sport ili slot. Za bilo koji da se odlučite Vi svakako dobijate 100% bonus na uplaćenu svotu. Uplaćena sredstva se prebacuju na bonus stanje i ulaze u obračun pri otključavanju bonusa.

Primer: Uplatite 1000 dinara, dobićete dodatnih 1000 dinara za igru. Minimalna uplata je 500 dinara, dok je maksimalna 10.000 dinara.

Nakon uspesne uplate, u zavisnosti koji ste bonus odabrali, dobijate 200 freebeta za sportsko kladjenje ili 50 besplatnih spinova koji će biti dodeljeni u narednih 24h od uplate prvog depozita. 

Sport Bonus Dobrodošlice

Ako se vodimo primerom da je uplaćeno 1000 din i da imamo dodatnih 1000 dinara bonusa, potrebno je uložiti/obrnuti 15.000 RSD na sportsko klađenje kako bi bonus bio dostupan za isplatu. Tj. da se bonus sredstva ulože/obrnu 15 puta od visine uplate prvog depozita.

  • 200 Freebeta za sport bonus dobrodošlice se mogu odigrati na tikete sa minimalnom kvotom 2.00, a svi potencijalni dobici se direktno prebacuju na keš račun, bez ikakvih uslova. Dodeljeni freebet se mora iskoristiti u narednih 7 dana, inače će bonus biti poništen!

Slot Bonus Dobrodošlice

Sa druge strane, ako otključavate slot bonus dobrodošlice, neophodno je da se bonus uloži/obrne 40 puta, kako bi bio dostupan za isplatu.

  • A 50 besplatnih spinova koji se dobijaju u bonusu dobrodošlice se mogu iskoristiti na slot igri ‘Hot To Burn’, a vrednost pojedinačnog spina iznosi 5 dinara. Spinovima možete pristupiti klikom na ikonicu u obliku višnje koji se nalazi u donjem desnom uglu početne strane veb-sajta. Rok za igru besplatnih spinova je 14 dana!

Napomena: U slučaju da nakon 24h od uplate prvog depozita ne dobijete željeni bonus (freebet ili besplatni spinovi), slobodno kontaktirajte podršku i oni će Vam ih odmah dodeliti.

GoBoost Tiketi

Interesantna vrsta promocije gde ako sastavite tiket koji ispunjava odredjenje uslove, automatski ostvarujete pravo na dodatni dobitak. Početni nivo za aktivaciju GoBoost-a na Vašim tiketima je 5 izbora na tiketu, sa minimalnom kvotom od 1.34 i sa dodatnim dobitkom od 25%. Dok se poslednji nivo sastoji od 21+ opklada na kvotu od 1.20, koji donosi neverovatan dodatni dobitak od 200%! Definitivno zanimljiv način da osvojite više prilikom kladjenja na Vaše omiljene sportove!

Greatodds Registracija

Ovako izgleda proces za registraciju ©Greatodds

Registracija na Greatodds je poprilično jednostavna, samo popunite sva polja sa Vašim podacima i na kraju štiklirajte potrebna polja i kliknite na ‘napravite nalog’. To je to! Možete da uplatite Vaš prvi depozit i krenete sa igrom!

Uplata na Greatodds

Naravno, da biste mogli da krenete u avanture online kladjenja, potrebno je uplatiti sredstva za to. A na koje sve to načine možete uplatiti sredstva, pogledajte ispod.

Od platnih kartica, depozit možete uplatiti sa Mastercard, Visa, Dinacard i American Express karticama. Ostale opcije uključuju Bank Transfer, PaySafeCard, iPay Voucher. Imajte na umu da je minimalna uplata 500 dinara, dok maksimalna iznosi 100.000 dinara.

Do prozorčića za uplatu dolazite klikom na ‘Moj Nalog’ u desnom gornjem uglu, i odabirom opcije ‘Depozit’.

Isplata

Isplata u Greatodds kladionici je trenutno dostupna na samo jedan način – Bank Transfer. Samo popunite polja Naziv Banke, Grad ili Filijala i Broj Bankovnog Računa i kliknite na ‘Isplata’. Ono što je potrebno da znate je da tekući račun mora biti registrovan na Vaše ime, u suprotnom isplata neće niti moguća. 

Minimalna svota novca za povlačenje je 10 dinara, dok je maksimalna 100.000 dinara.

Korisnički Servis

U slučaju da bonus dobrodošlice ne legne na Vaš račun ili ako imate bilo koji drugi problem, Greatodds Korisnički Servis je tu da pomogne. Prilikom kontaktiranja podrške, potrebno je da imate pripremljeni ID broj naloga koji se može naći na vrhu prozorčića u opciji ‘kontaktirajte nas’. A načini na kojim možete da im se javite su sledeći:

E-mail – Ako ste povučenog tipa ili jednostavno izbegavate pričanje preko telefona, možete im pustiti poruku na e-mail [email protected] i oni će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Zahtev za poziv – interesantna opcija koja omogućava da oni Vas pozovu kada Vi želite. Jednostavno unesite Vaš broj telefona, kao i vreme koje Vama odgovara.

Live Chat – Poslednja opcija, koja ume da bude nedostupna sa vreme na vreme. Ali iako je live chat oflajn u trenutku kada Vama treba nešto, uvek imate one dve opcije iznad!

Zaključak

Sve u svemu, Greatodds kao jedna od novijih kladionica kod nas ima dosta toga da pruži i nastaviće da se razvija kako bi mogla da postane mesto sa svim onim stvarima što su potrebne za jednu vrhunsku online kladionicu!