Скочи на садржај
Online Kladionice » Betfair Kladionica » Betfair Registracija

Betfair Registracija

Pre nego što uopšte okuša sreću kladeći se na Betfair, svaki igrač će se verovatno zapitati koje mu posebne pogodnosti registracija na online kladionicu Betfair donosi. Šta je to što ovu online kladionicu izdvaja od ostalih kladionica u svetu?

Betfair je vodeća svetska online kladionica za trgovanje kvotama (betting exchange) gde se igrači ne klade protiv kladionice, već jedni protiv drugih. Pored toga, ona svojim korisnicima nudi mogućnost kladjenja na fiksne kvote i online kladjenja.

Ako se registrujete na sajt ove kladionice, na raspolaganju Vam stoji ponuda od oko 30 sportova za kladjenje sa veoma konkurentnim kvotama u odnosu na druge online kladionice. Ukoliko ste pak ljubitelj kockarskih igara, tu su online kazino, online poker i online bingo. Osim atraktivnih kvota, registracija na Betfair-u doneće Vam i mnogo brojne bonuse dobrodošlice za nove korisnike koje možete koristiti tokom kladjenja u ovoj online kladionici.

Otvaranje profila na BetFair-u

Da biste uopšte mogli da iskoristite sve prednosti koje Vam Betfair kladionica pruža, morate prvo da otvorite Betfair korisnički nalog. Tutorijal Betfair registracija u nastavku članka pružiće Vam detaljan korak-po-korak vodič kako najjednostavnije i najbrže otvoriti račun na Betfair sajtu za kladjenje.

Forma za registraciju Betfair
Forma za registraciju

Da biste završili proces otvaranja računa na Betfair-u, potrebno je samo da ispratite uputstva koja su data u ova 4 jednostavna koraka:

 1. Odlazak na naslovnu stranu sajta Betfair;
 2. Popunjavanje ličnih podataka;
 3. Podešavanja u vezi Betfair naloga i
 4. Podešavanje valute.

Prvi korak

Prvi korak ka otvaranju naloga na Betfair sajtu za online kladjenje je da preko svog internet pretraživača pronađete njihovu veb stranicu (www.betfair.com). U gornjem desnom uglu stranice stoji dugme „Join Now“. Kliknite na ovo dugme kako bi Vam se otvorio novi prozor gde ćete uneti svoje podatke. Postojeći korisnici se putem svog jedinstvenog korisničkog imena i lozinke prijavljuju na sajt. Osim mogućnosti da se sajtu pristupi putem desktop računara, to možete učiniti i preko android i IOS aplikacija za mobilne telefone.

Drugi korak

Nakon klika na dugme „Join Now“ i otvaranja novog prozora, tokom drugog koraka za otvaranje računa na Betfair.com potrebno je uneti Vaše lične podatke (leva strana prozora). Što se tiče ličnih podataka koji su potrebni za registraciju na Betfair sajtu, neophodno je ostaviti samo one najosnovnije, kao što su:

 • pol;
 • ime korisnika;
 • prezime korisnika;
 • datum rođenja korisnika (napomena: korisnik mora da ima 18 ili više godina);
 • država korisnika;
 • adresa korisnika i
 • broj telefona korisnika.

Treći korak

Nakon popunjavanja ličnih podataka, u trećem koraku potrebno je obaviti podešavanja i Vašeg Betfair naloga. U istom prozoru u kome ste unosili lične podatke, ali ovog puta sa desne strane, potrebno je uneti e-mail adresu preko koje će biti povezan Vaš Betfair nalog. Ispod toga treba da kreirate jedinstvenu lozinku kojom pristupate sajtu.

Četvrti korak

Nakon kreiranja lozinke, ispod toga se nalaze dva polja za kreiranje „bezbedonosnog pitanja“ (security question). Ono služi kao dodatna zaštita Vašeg naloga u slučaju da neko pokuša da ga zloupotrebi. U prvom polju za kreiranje bezbedonosnog pitanja otvara se padajuća lista gde možete da izaberete pitanje (na primer: ime oca, devojačko prezime majke itd.) na koje ćete u drugom polju dati odgovor. Uvek je poželjno odabrati bezbedonosno pitanje na koje samo Vi znate odgovor kako biste dodatno zaštitili nalog.

Na kraju, da biste otvorili račun na Betfair-u potrebno je još samo podesiti kojom valutom želite da se služite na Vašem nalogu. Napominjemo da budete oprezni prilikom odabira valute. Jednom podešena valuta na nalogu ne može kasnije biti promenjena. Betfair kladionica podržava mogućnost vođenja računa u 8 svetskih valuta i to:

 • britanska funta (GBP);
 • evro (EUR):
 • američki dolar (USD);
 • australijski dolar (AUD);
 • honkongški dolar (HKD);
 • švedska kruna (SEK);
 • danska kruna (DKK) i
 • norveška kruna (NOK).

Preporuke

Naša preporuka je da, kada otvarate račun na Betfair-u, za valutu odaberete evro (EUR), jer je ta valuta ipak najpribližnija ljudima sa našeg teritorijalnog područja.

Ispod podešavanja valuta nalazi se jedinstveni promotivni kod (Promo code/Referral code). On korisniku omogućava dobijanje određenih pogodnosti prilikom korišćenja sajta.

Pre nego što završite kreiranje Betfair naloga, možete izabrati da li želite da Vam Betfair.com ili druge kompanije koje sarađuju sa njima šalju marketinške materijale. Ukoliko to ne želite, jednostavno nemojte označiti te opcije koje se nalaze ispod dela gde se bira valuta.

Kada obavite sva podešavanja, klikom na dugme „Join Now“ kreiraćete Vaš Betfair nalog. Ono što je takođe veoma važno da obavite pre klika na ovo dugme je da pažljivo pročitate „Politiku privatnosti“ i „Uslove korišćenja“ online sajta Betfair. Ukoliko niste saglasni sa ovim uslovima, molimo Vas da ne otvarate račun u Betfair kladionici.

Nakon što ste uspešno otvorili nalog na sajtu Betfair-a, jedino što je potrebno je da položite određeni depozit i možete testirati svoje kladioničarske veštine i sreću u jednoj od najvećih online kladionica na svetu.