Скочи на садржај
Online Kladionice » Betfair Kladionica » Betfair Uplata

Betfair Uplata

Sa pojavom online kladionica, u koju svakako spada i Betfair kladionica, tradicionalni načini uplate depozita postaju prevaziđeni. Naime, sada je moguće za svega nekoliko minuta položiti depozit na svoj račun u nekoj online kladionici, i to bez obzira na vreme i mesto na kome se tada nalazite.

Nakon što napravite svoj nalog na Betfair.com, od uzbuđenja koje ćete osetiti prilikom tipovanja rezultata, trgovanja kvotama ili okušavanja sreće u kazinu deli Vas samo Betfair uplata depozita na Vaš račun. Betfair se pobrinuo da procedura polaganja sredstava na Vaš račun u ovoj kladionici bude što jednostavnija, a ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, svakog trenutka možete se obratiti njihovoj podršci putem e-maila, telefona ili twitter naloga.

Opcije uplate na Betfair-u

Betfair je svojim igračima omogućio mnogobrojne načine na koje mogu da uplate sredstva na svoj račun u ovoj online kladionici ili ih povuku sa njega. Za koju opciju Betfair uplate ćete se opredeliti zavisi isključivo od Vas i Vaših sklonosti ka određenom metodu plaćanja. Sredstva na svoj Betfair nalog možete uplatiti putem:

 • debitnih kartica;
 • kreditnih kartica;
 • Neteller-a;
 • Skrill-a;
 • Paypal-a ili
 • Betfair bankovnog transfera.

Debitne kartice

Jedan od najpopularnijih načina uplate depozita na račun je putem debitnih kartica. Betfair podržava Visa, Electron i MasterCard debitne kartice. Ovaj način uplate depozita igračima je najomiljeniji iz prostog razloga što su im sredstva koja polažu na svoj račun odmah dostupna za kladjenje.

Visa and mastercard logo
Visa Mastercard

Ukoliko posedujete Visa ili MasterCard kreditnu karticu, i ovim putem možete prebaciti sredstva na Vaš Betfair račun. Sredstva su Vam odmah dostupna kao i kod debitnih kartica, s tim što u ovom slučaju imate dodatnu pogodnost, pa tako na ovoj kartici možete ući i u minus.

Minimalni iznos depozita koji možete položiti putem debitnih/kreditnih kartica je 5, a maksimalan 20,000 funti. Provizija koja se obračunava prilikom prenosa sredstava iznosi do 1,5%.

Neteller

Polaganje depozita na Betfair račun putem Neteller-a je savršen način za Vas ukoliko preferirate korišćenje elektronskog novčanika (eWallet) u odnosu na kartice. Prenos sredstava na Vaš račun preko Neteller-a odvija se veoma lako. Naime, prilikom polaganja depozita potrebno je samo odabrati Neteller iz liste opcija i sredstva će Vam istog trenutka biti na raspolaganju. Iznos sredstava koji možete da uplatite putem Netellera kreće se od 12 do 32,500 funti. Još jedna dobra strana korišćenja ovog metoda je da nema provizije na prenos sredstava.

Neteller

Skrill

Još jedan od popularnih eWallet-a sa kog možete preneti sredstva na Betfair račun jeste Skrill (ranije Moneybookers), a prenos sredstava sličan je onome kod Neteller-a. Minimalni iznos depozita je 10, a maksimalni 32500 funti, i to bez troškova provizije, a sredstva koja uplatite ovim putem Vam istog trenutka postaju dostupna za kladjenje.

Skrill logo
Skrill

Paypal

Ukoliko nemate Neteller ili Skrill nalog, pruža Vam se i opcija da preko Paypal eWallet-a uplatite novac na Vaš Betfair nalog. Procedura uplate depozita Paypal-om je slična procedurama uplate ostalim elektronskim novčanicima, sa tom razlikom da se ovde obračunava provizija od 2%. Iznos depozita kreće se u rangu od 5 do 6000 funti i sredstva su Vam takođe odmah dostupna.

paypal kladjenje
PayPal

Novina koju je Betfair kladionica uvela za svoje igrače je da svoj depozit možete uplatiti i preko bankovnih transfera. Dobra strana ove metode je da nema provizije, ali će Vam sredstva biti dostupna tek za otprilike 24 časa. Minimalni iznos sredstava koji možete položiti je 10 funti.

Uplata na BetFair

Kroz tutorijal Betfair uplata pružićemo Vam detaljno uputstvo o tome kako uplatiti novac na Vaš račun u ovoj online kladionici. Prvi preduslov da biste uopšte mogli da uplatite novac na račun u ovoj kladionici jeste da imate otvoren nalog na Betfair.com.

Kada otvorite nalog na Betfair-u, potrebno je samo da položite odredjenu sumu novca na Vaš račun da biste mogli da se kladite. To možete učiniti prateći sledeća uputstva:

 1. Kliknite na dugme „Deposit“;
 2. Odaberite metodu plaćanja (kreditne, debitne kartice, eWallet-i, bankovni transferi);
 3. Izaberite iznos koji želite da položite kao Vaš depozit;
 4. Ponovo proverite sve parametre koji ste uneli pre nego što ponovo pritisnete dugme „Deposit“ kojim potvrđujete gore navedene stavke.

Sredstva koja ste uplatili biće Vam istog trenutka na raspolaganju (osim u slučaju kada novac uplaćujete putem bankovnog transfera). Pored toga, nove korisnike očekuju i mnogobrojni bonusi dobrodošlice.

Isplata na BetFair

Ako ste imali uspeha kladeći se u Betfair online kladionici, u jednom trenutku ćete sasvim sigurno poželeti da skinete određeni deo novca ili celokupan iznos sa svog računa. Nezavisno od toga da li koristite mobilnu aplikaciju ili ulazite preko desktop računara, potrebno je da odete na svoj Betfair nalog (My Account ikonica), pritisnete na dugme „Withdraw“ i izaberete metod kojim želite da Vam sredstva budu uplaćena. Naš savet je da Vam se način na koji preuzimate sredstva sa računa poklapa sa načinom na koji ste ta sredstva uplaćivali na račun.

U zavisnosti od toga koji ste metod isplate sredstava odabrali, potrebno je određeno vreme da sredstva legnu na Vaš račun i to za:

 • debitne/kreditne kartice (2–5 radnih dana);
 • Neteller, Skrill i Paypal (maksimalno 24 časa) i
 • bank transfere (3–5 radnih dana).

Sada kada imate otvoren nalog i položen depozit na račun u Betfair online kladionici, ne gubite vreme! Odmah prelistajte ponudu koja je svakako puna atraktivnih kvota i odigrajte svoj tiket. Ako ste pak ljubitelj kockarskih i igara na sreću, imate na raspolaganju i online kazino i online bingo igre.