Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet-at-home Kladionica » Bet-at-home Registracija

Bet-at-home Registracija

Savremeni trendovi teže tome da sve veći broj ljubitelja sportskog kladjenja želi da tradicionalni način odlaska u kladionicu i popunjavanja listića zameni kladjenjem u nekoj od online kladionica. Koju kladionicu odabrati i na njoj otvoriti nalog, logično je pitanje koje muči svakog fana sportskog prognoziranja.

Registracija naloga na sajtu Bet-at-home sportske kladionice predstavlja pravi izbor za igrače koji žele da udju u svet online kladjenja. Zašto? Iz prostog razloga što ova online kladionica ima najviše sličnosti sa tradicionalnim kladionicima, tako da igrači neće morati mnogo da se prilagodjavaju novom načinu kladjenja. Drugi razlog je taj što su sajt i korisnička služba Bet-at-home kladionice dostupni i na srpskom jeziku (kao i na hrvatskom i slovenačkom). Ova pogodnost umnogome olakšava korišćenje igračima koji se teže snalaze sa stranim jezicima.

Kako se registrovati na Bet-at-home?

S obzirom na to da je sajt Bet-at-home online kladionice dostupan i na srpskom jeziku, postupak registracije i otvaranja naloga u ovoj kladionici za igrače iz naše zemlje je izuzetno jednostavan i brz. Ukoliko ipak imate nekih poteškoća oko registracije na sajtu Bet-at-home sportske kladionice, u nastavku ovog članka pružićemo Vam detaljan „korak-po-korak“ tutorijal kako da to odradite uz što manje poteškoća.

Sign up i registracija

Postupak registracije i otvaranje naloga u Bet-at-home online kladionici za nove korisnike je potpuno besplatan. Potrebno je izdvojiti desetak minuta Vašeg vremena i ispratiti uputstva data kroz sledeća 3 koraka:

Koraci za registraciju

  1. popunjavanje formulara za registraciju;
  2. verifikacija vaše e-mail adrese i
  3. dobijanje ličnog Bet-at-home kladioničarskog računa.

Prvi korak u procesu otvaranja naloga u Bet-at-home online kladionici je odlazak na njihov sajt (www.bet-at-home.com). U gornjem desnom uglu naslovne strane nalazi se dugme „Registrujte se sada!“. Ukoliko želite da se kladite preko pametnog telefona, na sajtu je takodje dostupna opcija za preuzimanje Android i iOS aplikacije.

Klikom na dugme „Registrujte se sada!“ otvara se prozor sa registracionim formularom koji treba da popunite. U levoj polovini prozora se nalaze polja koja treba popuniti Vašim ličnim podacima. Polja označena zvezdicom (*) su obavezna. Što se tiče ličnih podataka, potrebno je uneti:

  • pol;
  • ime;
  • prezime;
  • adresu stanovanja;
  • državu;
  • datum rodjenja i
  • e-mail adresu.

Broj fiksnog i mobilnog telefona nisu neophodni, ali ih je poželjno uneti. Zanimljivo je da prilikom popunjavanja ličnih podataka možete navesti i akademsku titulu, ukoliko je imate.

U delu gde se nalaze polja u koja se unose Vaši lični podaci, smešteno je i polje za biranje valute Vašeg kladioničarskog računa u Bet-at-home online kladionici. Naš savet je da izaberete valutu koja je ekvivalentna onoj kojom planirate da uplaćujete sredstva na Vaš Bet-at-home kladioničarski račun. Time ćete izbeći neželjene gubitke prilikom konverzije valuta.

S desne strane registracionog formulara nalaze se polja u kojima se od Vas zahteva da kreirate jedinstvenu lozinku kojom ćete se prijavljivati na sajt Bet-at-home sportske kladionice. Poželjno je da lozinka bude kombinacija brojeva i slova kako bi bila što jača i samim tim teža za otkrivanje. Dodatnu zaštitu nalogu pruža i sigurnosno pitanje na koje bi trebalo da samo Vi znate odgovor.

Pre nego što kliknete na dugme „Registrujte se sada!“ kojim završavate prvi korak u procesu otvaranja naloga, potrebno je da štiklirate polje gde se tvrdi da prihvatate Opšta pravila i uslove poslovanja kompanije Bet-at-home, kao i da imate više od 18 godina. Ukoliko niste saglasni sa ovim pravilima i uslovima ili niste punoletni, molimo Vas da napustite njihov sajt.

Registracija Bet-at-home
Forma za registraciju Bet-at-home

Drugi korak

Sledeći korak prilikom registracije na sajt Bet-at-home online kladionice jeste procedura potvrde e-mail adrese koju ste naveli prilikom popunjavanja Vaših ličnih podataka. U prijemnom sandučetu Vašeg mail-a stići će poruka sa aktivacionionim linkom. Klikom na taj link Vaš e-mail nalog biće verifikovan i povezan sa Bet-at-home kladioničarskim računom.

Poslednji korak

U poslednjoj fazi kreiranja naloga, na Vašu e-mail adresu stići će još jedan mail koji sadrži broj Vašeg ličnog Bet-at-home kladioničarskog računa. Izmedju ostalog, on ima i funkciju korisničkog imena i njime se, u kombinaciji sa lozinkom, prijavljujete na sajt Bet-at-home sportske kladionice. 

Dobijanjem Bet-at-home personalnog kladioničarskog računa, proces otvaranja naloga je uspešno završen. Ostaje Vam samo da na taj račun položite odredjena sredstva i možete da zaplovite u vode online kladjenja. U ponudi ove kladionice nalaze se kvote za sve najpopularnije sportove, kao i online kazino, poker, e-sportove itd. Pored toga, tu su i mnogi bonusi za postojeće i nove korisnike.