Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet Adria Kladionica » Betadria uplata i isplata

Betadria uplata i isplata

Betadria online kladionica predstavlja pravi primer kladionice za igrače koji se po prvi put susreću sa kladjenjem na internetu. Sajt ove kladionice dostupan je kako na srpskom, tako i na ostalim jezicima korisnika koji žive na prostoru Balkana. Ovo će umnogome olakšati korišćenje svih usluga koje ova kladionica nudi svojim potencijalnim igračima. S tim u vezi, ni sama uplata/isplata depozita na kladioničarski račun Betadria kladionice ne bi trebala da predstavlja nikakav problem.

Prvi i osnovni preduslov za online kladjenje na sajtu betadria.com jeste da imate registrovan nalog i kladioničarski račun u ovoj sportskoj kladionici. Ukoliko ste taj uslov ispunili, ostaje Vam samo da na svoj račun uplatite odredjena novčana sredstva i možete da krenete da popunjavate tikete. U nastavku teksta pokušaćemo da Vam detaljno objasnimo sam postupak uplate/isplate depozita, kao i kojim sve metodama možete uplaćivati odnosno podizati sredstva sa svog Betadria kladioničarskog računa. Za sva dodatna pojašnjenja možete se uvek obratiti njihovom korisničkom servisu.

Uplata depozita u BetAdria

Uplatu depozita na svoj račun u Betadria online kladionici možete obaviti tako što, nakon prijave na svoj korisnički nalog, izaberete meni „Uplata/Isplata“ i kliknete na „Uplata“. Što se tiče metoda kojima možete položiti depozit, moramo biti objektivni i reći da izbor i nije toliko veliki. Novčana sredstva na Vaš kladioničarski račun možete uplatiti putem:

  • platnih kartica (debitnih i kreditnih);
  • Skrill-a i
  • bankovne transakcije.

Jedan od najrasprostranjenijih načina za uplatu novčanih sredstava u online kladionicama svakako jeste putem debitnih i kreditnih kartica. Razlog za to je taj što gotovo svako od nas poseduje neku platnu karticu. Betadria kladionica podržava uplatu preko Visa i MasterCard platnih kartica. Minimalni iznos koji možete uplatiti na svoj račun je 10 evra, i za to nećete snositi nikakve dodatne troškove u vidu provizije.

Uplata preko Skrill-a

Skrill (ranije Moneybookers) predstavlja jedan od najpopularnijih elektronskih novčanika (e-Wallets) koji se koristi za plaćanje roba i usluga na internetu. Ako posedujete Skrill nalog, preko njega možete preneti novčana sredstva na račun u Betadria kladionici. Kao i kod uplate platnim karticama, minimalni iznos depozita koji možete položiti na svoj kladioničarski račun putem Skrill-a iznosi 10 evra, bez dodatnih troškova provizije.

Alternativa

Ako nemate platne kartice ili Skrill nalog, idealno rešenje za Vas je uplata depozita putem bankovne transakcije. Minimalni iznos novca koji možete uplatiti je takodje 10 evra. Osim provizije za usluge prenosa novčanih sredstava koju plaćate banci, sama kladionica Vam ne naplaćuje nikakve dodatne troškove. Ponekad je potrebno da prodje izvesno vreme da biste sredstva uplaćena na Vaš kladioničarski račun bankovnim transferom mogli da koristite za kladjenje. Praksa je pokazala da je to najčešće 3–5 radnih dana (u zavisnosti od toga iz koje zemlje se vrši uplata).

Dizanje novca sa Betadria kladioničarskog računa

Pored uzbudjenja koje mu kladjenje pruža, svaki igrač polazi od pretpostavke da će mu to doneti i neki finansijski dobitak. Ukoliko ste imali uspeha kladeći se u Betadria online kladionici, sigurno će Vas zanimati i to na koji način osvojeni novac možete podići sa svog kladioničarskog računa. 

Postupak isplate novčanih sredstava podjedako je jednostavan kao i kada se vrši uplata depozita. Potrebno je samo otići u meni „Uplata/Isplata“ i kliknuti na dugme „Isplata“. Betadria sportska kladionica svojim korisnicima omogućila je samo dva načina na koji mogu da povuku sredstva sa svog kladioničarskog računa i to preko:

Skrill logo
  • Skrill-a ili
  • bankovnog transfera.

Ukoliko nameravate da novac sa Betadria kladioničarskog računa prebacite na Skrill nalog, bilo bi poželjno, zarad Vaše sigurnosti, da ste tom metodom sredstva i uplaćivali na svoj nalog u ovoj kladionici. Inače, minimalni iznos koji možete zatražiti za isplatu putem Skrill e-novčanika iznosi 50 evra. Prva isplata u mesecu je potpuno besplatna, a za svaku sledeću obračunava se provizija koja može da ide i do 5 evra (u zavisnosti od toga koju valutu koristite). Isplaćena sredstva biće Vam dostupna na Skrill nalogu u naredna 24 sata.

Isplata preko bankovnog računa

Betadria online kladionica omogućava isplatu novčanih sredstava i na Vaš devizni račun putem bankovne transakcije. Minimalna suma novca koju možete da podignete sa Vašeg kladioničarskog računa iznosi 50 evra. Kao i kod načina isplate putem Skrill-a, prva isplata sredstava u mesecu je potpuno besplata, dok se za svaku sledeću transakciju naplaćuje i do 5 evra. Rok tokom koga će Vam novac biti dostupan na deviznom računu u banci može da se kreće i do 7 radnih dana (u zavisnosti od zemlje iz koje dolazite).

Kada je procedura registrovanja naloga i uplate depozita na račun u Betadria online kladionici završena, ne postoji više nijedna prepreka koja Vas sprečava da se prepustite užitku proučavanja kvota i sastavljanja tiketa. Nama ostaje samo da Vam poželimo puno sreće pri kladjenju u ovoj kladionici!