Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet Adria Kladionica » Betadria Registracija

Betadria Registracija

Tradicionalni način kladjenja gde igrač odlazi u kladionicu, lista bilten, popunjava listić sa parovima i uplaćuje tiket na šalteru polako odlazi u zaborav. Klasične (tradicionalne) kladionice se sve više okreću drugačijem načinu poslovanja, gde pored kladjenja imate i mogućnost da popijete piće, kafu, itd. Sa druge strane, sve popularnije postaju online kladionice koje igračima omogućavaju da se klade u najkraćem mogućem vremenskom periodu, bilo gde da se nalaze.

Jedna od kladionica koja u poslednje vreme postaje sve popularnija na globalnoj internet mreži je svakako Betadria sportska kladionica. Ova kladionica spada u relativno nove online kladionice i sa pružanjem uslugama kladjenja na internetu počela je 2009. godine. Poslovna politika Betadria kladionice je stalni porast korisnika i pozicioniranje u svetu online kladjenja sa posebnim osvrtom na područje Balkana, što svakako može da raduje potencijalne korisnike sa naših prostora.

Betadria online kladionica predstavlja odličan izbor za igrače koji po prvi put ulaze u svet internet kladjenja jer ima dosta sličnosti sa tradicionlanim kladionicama. Ukoliko se odlučite da isprobate kakve sve mogućnosti za kladjenje Vam nudi ova kladionica, neophodno je da prvo otvorite svoj korisnički nalog na sajtu ove kladionice. 

Registracija na sajtu Betadria kladionice

Proces registracije naloga ne bi trebalo da Vam predstavlja nikakav problem s obzirom na to da je sajt ove kladionice dostupan i na srpskom jeziku. Ipak, da biste izbegli bilo kakve poteškoće, u nastavku teksta pružićemo Vam detaljno uputstvo kako da postupak kreiranja naloga na sajtu Betadria kladionice završite što pre.

Registracija naloga i otvaranje kladioničarskog računa na sajtu Betadria sportske kladionice je potpuno besplatno. Sam postupak otvaranja kladioničarskog naloga je jednostavan i odvija se u svega tri koraka:

 1. odlazak na sajt kladionice;
 2. popunjavanje registracionog formulara i
 3. verifikacija Vašeg korisničkog naloga.

Prvi korak

Prvi korak u procesu registracije naloga u Betadria kladionici je odlazak na njihov sajt (www.betadria.com). To možete učiniti tako što ćete u svoj internet pretraživač uneti ime ove kladionice, što otvara adresu sa linkom koji Vas direktno vodi na sajt ove kladionice. U gornjem desnom uglu naslovne strane nalazi se dugme „Registrujte se“. Klikom na njega otvoriće Vam se prozor sa registracionim formularom koji treba popuniti kako biste se uspešno registrovali.

betadria registracija
Forma za registraciju BetAdria

Popunjavanje registracionog formulara predstavlja drugi korak u procesu registrovanja naloga na sajtu Betadria online kladionice. Ovaj formular podeljen je na tri segmenta koje je potrebno popuniti odredjenim podacima. 

U prvom delu formulara ze registraciju neophodno je popuniti polja sa Vašim ličnim podacima. Potrebno je uneti:

 • pol;
 • ime;
 • prezime;
 • adresu;
 • poštanski broj;
 • grad;
 • e-mail;
 • državu i
 • datum rodjenja.

Drugi korak

Drugi deo rezervisan je za Vaše korisničko ime i lozinku koje sami birate. Što se tiče lozinke, naš savet je da izaberete lozinku sa kombinacijom slova i brojeva, kako bi bila što teža za otkrivanje. Isto tako, poželjno je da lozinku kojom se prijavljujete na sajt Betadria sportske kladionice znate isključivo Vi.

Treći korak

Treći deo registracionog formulara tiče se prihvatanja Opštih pravila i uslova pod kojim ova kladionica posluje. Ukoliko sa ovim uslovima niste saglasni, molimo Vas da napustite sajt ove kladionice. Ako ste, pak, posle pročitanih Uslova korišćenja i pravila privatnosti sa njima saglasni, potrebno je da čekirate tu opciju u kvadratiću sa leve strane teksta (checkbox). Čekiranjem ove opcije automatski prihvatate da Vam stižu obaveštenja od Betadria kladionice. Medjutim, ovu opciju moguće je isključiti/uključiti u bilo kom trenutku. 

Poslednji korak u popunjavanja formulara je unos petocifrenog broja sa slike u polje sa leve strane, što predstavlja još jedan nivo bezbednosti Vašeg naloga. Unosom svih potrebnih podataka, proces popunjavanja formulara za registraciju priveli ste samom kraju. Potrebno je još samo da kliknete na dugme „Registruj se“ kako bi ova procedura bila potpuno završena.