Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet Adria Kladionica » Betadria Bonus

Betadria Bonus

Betadria predstavlja relativno novu kladionicu u industriji kladjenja. Stoga je povećanje broja korisnika jedan od glavnih ciljeva koji je menadžment Betadria online kladionice postavio sebi za naredni period. Izmedju ostalih, zemlje Balkana predstavljaju jedno od područja koja su u fokusu ove kladionice. 

  • raznovrsnosti dogadjaja koji su dostupni igračima za kladjenje;
  • konkurentnosti kvota u odnosu na druge kladionice;
  • kvalitetne ponude bonusa i promocija i 
  • kvalitetne korisničke podrške koja se pruža igračima.

Pitanje koje se logično nameće je kako da se jedna kladionica izbori sa brojnom konkurencijom koja nudi usluge kladjenja na internetu i kako da privuče što veći broj igrača. Odgovor na to pitanje veoma je jasan. Uspešnost jedne online kladionice zavisi pre svega od:

Bonus dobrodošlice u BetAdria
Bonus dobrodošlice

Neki od bonusa u BetAdria

Primamljivi bonusi i druge promocije su neki od najvažnijih razloga zbog kojih će se potencijalni korisnik opredeliti za odredjenu online kladionicu. Tu se pre svega misli na bonuse dobrodošlice (welcome bonusi) koji su namenjeni novim korisnicima. Ukoliko odlučite da se registrujete na sajt Betadria kladionice, bićete u prilici da ostvarite neke od sledećih bonusa:

  • Betadria bonus dobrodošlice;
  • Betadria mesečni bonus;
  • Betadria kombo bonus.

S obzirom na tendenciju ove kladionice da proširi broj svojih korisnika, moramo biti iskreni i reći da ponuda promocija i bonusa nije toliko široka i da tu postoji veliki prostor za napredak. I pored toga, mi ćemo se u nastavku ovog članka potruditi da Vam svaki od ovih bonusa detaljnije približimo i objasnimo koje pogodnosti Vas očekuju ukoliko rešite da kladioničarsku sreću i umeće okušate baš u ovoj kladionici.

Betadria bonus dobrodošlice

Betadria sportska kladionica je za svoje nove korisnike pripremila bonus dobrodošlice koji Vam prvu uplatu depozita automatski uvećava za 25%, u maksimalnom iznosu do 100 evra. Kako ostvariti pravo na ovaj bonus? Vrlo jednostavno. Samo ispoštujte ova 3 koraka i ostvarićete pravo na Betadria bonus dobrodošlice.

Bonus dobrodošlice od 100 evra u BetAdria
Bonus od 100 za nove korisnike
  1. Pomoću korisničkog imena i lozinke ulogujte se na svoj korisnički nalog na sajtu betadria.com (neophodan uslov za ostvarivanje ovog bonusa je da imate registrovan nalog);
  2. Iz menija „Uplata/Isplata“ odaberite „Uplata“ i uplatite depozit (minimalni iznos depozita za ostvarivanje bonusa dobrodošlice je 10 evra);
  3. Iznos depozita zajedno sa welcome bonusom potrebno je okrenuti šest puta kladeći se na tikete sa kvotom većom od 2,00 u roku od 60 dana pre nego što možete zatražiti isplatu novca.

Evo jednog prostog primera kako ovaj welcome bonus funkcioniše. Ukoliko Vaš prvi depozit iznosi 80 evra, Betadria kladionica će Vam dodeliti bonus od 20 evra. Iznos od 100 evra (depozit + bonus) potrebno je okrenuti 6 puta na kladjenje (ukupno 600 evra), pre nego što ta sredstva budete mogli da podignete sa kladioničarskog računa. 

Betadria bonus dobrodošlice odnosi se isključivo na jedan kladioničarski račun. U slučaju bilo kakve sumnje o zloupotrebi ovog bonusa, kladionica zadržava pravo da bonus i sve eventualne dobitke poništi.

Kada se govori o bonusu dobrodošlice, svaka kladionica propisuje odredjena ograničenja u pogledu toga ko može da iskoristi ovaj bonus. Ta ograničenja se, pre svega, odnose na državu iz koje igrači dolaze. Na betadria.com sajtu nije naznačeno da postoje bilo kakva teritorijalna ograničenja za korisnike iz naše zemlje, kao i drugih zemalja sa područja Balkana. Svakako, Vi to možete proveriti tako što ćete kontaktirati korisnički servis Betadria sportske kladionice.

Betadria mesečni bonus

Pored bonusa dobrodošlice, Betadria kladionica svojim korisnicima nudi bonus koji se obračunava na mesečnom nivou. Medjutim, na sajtu ove kladionice nigde nije objašnjeno na koji način ovaj vid promocije funkcioniše. Naznačeno je samo da iznos mesečnog bonusa nije fiksni i da zavisi od mnogo faktora. Pretpostavljamo da svakodnevno kladjenje u Betadria online kladionici, visina uloženog novca i visina ukupnih kvota na tiketima doprinose većem iznosu mesečnog bonusa. Naš savet je da ipak kontaktirate korisničku službu radi detaljnijih objašnjenja.

Betadria kombo bonus

Iako Betadria sportska kladionica takođe pruža usluge kladjenja na internetu, dosta dodirnih tačaka ima i sa klasičnim (tradicionalnim) kladionicama. To se da primetiti i kroz prizmu Betadria kombi bonusa koji ova kladionica ima u ponudi za svoje igrače. Naime, ovaj bonus funkcioniše tako što je potrebno da odigrate tiket sa šest ili više parova i možete uvećati svoj dobitak i do 25%. Nema ograničenja za minimalnu kvotu po tiketu koju morate imati da biste ostvarili pravo na ovaj bonus. Iz priloženog se vidi da ovaj bonus zaista ima dosta sličnosti sa bonusima koji su u ponudi tradicionalnih kladionica.

Kada govorimo o bonusima koje Betadria nudi, zaključak je da u ovom segmentu ova kladionica ima dosta prostora za napredak. Iako je bonus dobrodošlice sasvim korektan, ostali bonusi nisu toliko raznovrsni i izdašni. Pre svega, najveća zamerka je zbog nedovoljno informacija i objašnjenja kako bonusi funkcionišu. Naravno, ovo ne treba da Vas spreči da okušate sreću u ovoj kladionici i unovčite svoje znanje i iskustvo u poznavanju sporta.