Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet Adria Kladionica » Betadria Aplikacija

Betadria Aplikacija

Savremeni način života usko je povezan sa tehnološkim inovacijama koje prožimaju sve pore ljudskog života. Ovakav trend uticaja nije zaobišao ni industriju kladjenja. Naime, ljubitelji sportskog kladjenja sada imaju mogućnost da se uz pomoć aplikacija na svojim pametnim uredjajima klade bilo kada i gde god da se nalaze. Aplikacije za sportsko kladjenje svojim korisnicima nude iste mogućnosti kao i kada sajtu kladionice pristupaju sa svog računara. Nabrojaćemo samo neke od pogodnosti koje su Vam dostupne ako koristite aplikacije za sportsko kladjenje, kao što su:

  • pregled kompletene ponude kladionice i kladjenje na sve vrste dogadjaja 24h dnevno;
  • kladjenje uživo;
  • mogućnost naplate tiketa pre završetka dogadjaja na koji ste se kladili (Cash Out opcija);
  • mogućnosti uplate i isplate novca na Vaš kladioničarski račun u bilo kom trenutku, itd.

Jedno od najvećih razočarenja koje Vas očekuje kada udjete na sajt Betadria online kladionice svakako jeste informacija da ova kladionica nema dostupnu aplikaciju za smart uredjaje. Igračima koji su u početnoj fazi kladjenja na internetu i koji imaju stalan pristup računaru ovaj nedostatak neće preterano smetati.

Medjutim, one igrače koji su stalno u pokretu i koji imaju manjka slobodnog vremena, podatak da Betadria sportska kladionica nema dostupnu aplikaciju za sportsko kladjenje svakako neće obradovati. U današnje vreme naprednih tehnologija, dostupnost aplikacije za kladjenje na pametnim uredjajima postaje jedan od imperativa kojem jedna savremena online kladionica treba da teži. Više o online kladionicama pročitajte na online kladionice.

Mobilna verzija sajta BetAdria

Kao jedna od alternativa za nadomeštanje problema nepostojanja aplikacije za sportsko kladjenje jeste Betadria mobilna verzija sajta. Dakle, sajtu Betadria online kladionice možete da pristupite i preko svojih mobilnih telefona i tableta na isti način kao što to činite na kućnom računaru. Potrebno je samo da unesete svoje korisničko ime i lozinku. Sajt betadria.com možete da otvorite preko nekog od sledećih internet pretraživača:

  • Internet Explorer;
  • Google Chrome;
  • Mozilla Firefox;
  • Opera i
  • Safari.
Internet pretraživači
Internet pretraživači koji podržavaju BetAdria sajt

Kada pristupite internet stranici Betadria kladionice, iznenadiće Vas prilično jednostavan i pomalo zastareo dizajn. U ovom slučaju to može da bude i prednost jer su navigacija i učitavanje stranica na sajtu olakšane. Nema onih dosadnih reklama koje stalno iskaču na ekran i ometaju Vas. Medjutim, problem predstavlja to što mobilna verzija sajta nije optimizovana za mobilne uredjaje, već izgleda isto kao da ste joj pristupili preko računara. Dodatan napor potrebno je uložiti i na zumiranje sadržaja kako ne bi došlo do greške.
Dostupnost aplikacije za kladjenje samo je jedan od kvaliteta koji osrednju online kladionicu odvaja od onih najuspešnijih. Stoga smatramo da bi jedan od prioritetnih ciljeva menadžmenta Betadria kladionice u narednom periodu trebao da bude razvijanje aplikacije za pametne telefone i tablete koja će igračima pružiti sve pogodnosti koje nude aplikacije drugih online kladionica.