Скочи на садржај
Online Kladionice » Bet Adria Kladionica

Bet Adria Kladionica

Iako osnovana februara 2007. godine, Betadria online kladionica je usluge online kladjenja počela da pruža od 2009. godine. Ova kladionica u vlasništvu je Betadria Online SRL kompanije sa sedištem u Kostariki, dok se predstavništvo za evropske države nalazi u Velikoj Britaniji.

Iako spada u relativno novije kladionice u svetu internet kladjenja, Betadria sportska kladionica ima stalnu tendenciju povećanja broja korisnika. Politika širenja ove kladionice skoncentrisana je na države sa prostora Balkana, kao i druge države sa slovenskog govornog područja.

Betadria online kladionica je pravo mesto za otvaranje korisničkog naloga za igrače koji su rešili da tradicionalni odlazak u zemaljske kladionice zamene kladjenjem na globalnoj svetskoj mreži. Ukoliko se odlučite za ovu kladionicu, ceo proces adaptacije na online kladjenje ćete lakše podneti s obzirom na to da je sajt Betadria kladionice dostupan na srpskom jeziku, kao i na jezicima ostalih država sa prostora Balkana.

Pored mogućnosti kladjenja na sportske dogadjaje, ponuda ove kladionice sadrži i online poker i kazino za ljubitelje kockarskih igara. U ovom članku ćemo se skoncentrisati na prednosti i mane koje ova kladionica ima u pogledu sportskog kladjenja.

Betadria
Godina osnivanja: 2009
Korporacija: BetAdria Online
Sedište: United Kingdom
Tip licence: Nepoznato
Srpski jezik : da
Broj sportova: oko 10
Mobilna verzija: da
Aplikacija: Ne postoji
Bonus dobrodošlice: Nema

Betadria registracija

Prvi korak koji morate da obavite da biste mogli da se kladite u Betadria sportskoj kladionici jeste da na njihovom sajtu imate registrovan korisnički nalog. Postupak otvaranja naloga u ovoj kladionici prilično je jednostavan i brz, s obzirom da je internet stranica betadria.com dostupna kako na srpskom tako i na ostalim jezicima država iz regiona.

betadria registracija
Forma za registraciju u BetAdria

Otvaranje korisničkog naloga u Betadria kladionici potpuno je besplatno. Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite registracioni formular sa Vašim ličnim podacima. Nakon toga će na e-mail koji ste naveli u registracionom obrascu stići link kojim se potvrdjuje Vaše korisničko ime i lozinka. Nakon što Vaš nalog bude verifikovan, to korisničko ime i lozinku koristite za svaku narednu prijavu na sajt betadria.com.

Betadria uplata i isplata

Kada registrujete korisnički nalog, jedino što ostaje je da položite odredjena sredstva na Vaš Betadria kladioničarski račun i možete da krenete sa sastavljanjem tiketa. Izbor metoda kojima možete uplatiti depozit nije preterano veliki. Naime, novčana sredstva na Vaš Betadria kladioničarski račun možete uplatiti preko:

 • platnih kartica (Visa i MasterCard);
 • Skrill-a i 
 • bankovnog transfera.

Nakon uspešnog kladjenja na sajtu Betadria online kladionice, u jednom trenutku ćete poželeti da odredjena novčana sredstva povučete sa Vašeg kladioničarskog računa. Izbor načina za isplatu novčanih sredstava takodje je dosta ograničen, i taj postupak možete obaviti jedino preko Skrill elektronskog novčanika ili bankovne transakcije.

Minimalni iznos za isplatu novca sa Betadria kladioničarskog računa iznosi 50 evra, bez obzira na to koji metod isplate koristite. Svaka prva isplata novčanih sredstava u mesecu biće besplatna, a za svaku narednu obračunava se provizija koja ide i do 5 evra. Ukoliko za  transfer novca odaberete Skrill elektronski novčanik, možete očekivati da sredstva budu na Vašem Skrill nalogu u roku od 24 časa. Ako se, pak, odlučite za isplatu novca putem bankovne transakcije na Vaš devizni račun u banci, sredstva bi trebala da Vam budu na raspolaganju do 7 radnih dana od podnošenja zahteva za isplatu.

Betadria pokrivenost i ponuda kvota

Betadria sportska kladionica svojom ponudom pokriva sve najpopularnije sportove na svetu. Ono što se posebno izdvaja je veliki broj fudbalskih liga na čije mečeve možete da položite svoje opklade. Medjutim, opcije za kladjenje nisu toliko široke. Pored mogućnosti kladjenja na konačan ishod, tu su i opcije kladjenja dvoznakom, par-nepar, over-under, tačan rezultat, hendikep, sistemsko kladjenje, itd.

Što se tiče kvota, one su na nivou tradicionalnih kladionica i nisu preterano primamljive. Malo bolji koeficijenti postavljeni su za kladjenje na fudbalske lige iz Srbije i regiona. Tako da, ako ste dobar poznavalac fudbalskih prilika na ovim prostorima, ova kladionica je pravi izbor za Vas.

Betadria uživo kladjenje

Betadria kladionica poseduje platformu za uživo kladjenje koja, moramo biti objektivni, nije u rangu onih koje u svojoj ponudi imaju druge online kladionice. Iako je ponuda za kladjenje na mečeve uživo veoma opsežna, osim ponude kvota za izabrani meč nećete dobiti nikakve dodatne informacije u vidu statističkih podataka, livestream prenosa, itd. Još jedna razočaravajuća informacija je da prilikom kladjenja uživo ne postoji opcija Cash Out-a (prevremene isplate tiketa). Stoga, ukoliko ste ljubitelj online kladjenja, možda je bolje da tu uslugu potražite u nekoj drugoj online kladionici (Meridianbet, Bet-at-home, Betfair i sl.).

Betadria bonusi

Vas kao potencijalnog korisnika usluga Betadria sportske kladionice verovatno najviše zanima koje je bonuse i promocije ova kladionica pripremila za svoje nove igrače. Tu se pre svega misli na bonus dobrodošlice (welcome bonus). Ovaj bonus je poprilično dobar i izdašan. Vaša prva uplata depozita (minimalno 10 evra) biće uvećana 25%, a maksimalno do 100 evra. Uslov za ostvarivanje ove promocije je da iznos uplaćenog depozita zajedno sa bonusom okrenete 6 puta tako što ćete se kladiti na tikete sa minimalnom kvotom od 2.00 u roku od 60 dana.

BetAdria bonus dobrodošlice

Pored vrlo dobrog bonusa dobrodošlice, možemo pomenuti još i mesečni bonus i kombi bonus, ali oni nisu toliko izdašni. Ukoliko Vam je pri odabiru online kladionice važno da ta kladionica svojim korisnicima nudi dobre bonuse i promocije, možda je bolje da odaberete neku drugu internet kladionicu (Meridianbet, Betfair, 1xbet).

Betadria mobilna verzija sajta

Jedna od najvećih mana Betadria kladionice jeste nepostojanje aplikacije za sportsko kladjenje dostupne za pametne uredjaje (mobilne telefone i tablete). Ovo se nikako neće svideti igračima koji žele da imaju mogućnost kladjenja dok su u pokretu. Ako je za utehu, postoji mogućnost korišćenja mobilne verzije sajta betadria.com. Internet stranica ima poprilično zastareo dizajn, ali je ta osobina zapravo od koristi jer igrači mogu lakše da pronalaze sadržaj koji ih zanima. Ako želite da saznate koje su najbolje aplikacije za kladjenje pročitajte naš članak o aplikacijama za klađenje.

Ako jednu modernu kladionicu ne možete da zamislite bez dostupne aplikacije za smart uredjaje koja Vam omogućava kladjenje u bilo koje doba dana i noći, onda je bolje da svoj korisnički nalog otvorite u nekoj drugoj online kladionici (većina ima razvijene aplikacije za pametne uredjaje).

Betadria korisnički servis

Ako smo rekli da su bonusi i aplikacija za pametne uredjaje neke od najvećih mana, onda za Betadria korisnički servis možemo reći da je to jedna od najvećih prednosti ove kladionice. Razlog za to je da korisnici, kako iz Srbije tako i ostalih zemalja regiona, sa korisničkim servisom mogu da komuniciraju na maternjem jeziku. Ukoliko imate bilo kakav problem ili nedoumicu oko bilo čega, sa Betadria korisničkom službom možete stupiti u kontakt preko:

Nakon detaljne analize Betadria sportske kladionice, odlučili smo da u kratkim crtama istaknemo sve pozitivne i negativne strane ove kladionice da bismo Vam omogućili da lakše donesete odluku da li ćete da se registrujete na njihov sajt.

Prednosti

 • pogodna je za igrače koji su novi u svetu internet kladjenja;
 • obimna ponuda fudbalskih liga za kladjenje;
 • vrlo dobar bonus dobrodošlice;
 • dostupnost sajta na srpskom jeziku, kao i na jezicima država iz regiona;
 • odlična podrška korisničkog servisa.

Mane

 • ograničen broj metoda za uplatu/isplatu;
 • prosečne kvote;
 • nedostatak većeg broja bonusa i promocija za igrače;
 • zastareo izgled internet stranice;
 • nedostupnost aplikacije za kladjenje na pametnim uredjajima.