Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica » 1xBet Stream

1xBet Stream

1xBet kladionica neprestano iznenadjuje sa svojim mogućnostima, ako nije u pitanju uplata preko Bitcoin-a i PayPal-a (1xBet je jedina kladionica u kojoj možete uplatiti na ovaj način iz Srbije), onda je sigurno 1xBet Stream. Live streaming gotovo svih sportova, kako tradicionalnih, tako i drugih, je retkost naći u nekoj online sportskoj kladionici. Tako da, imajući live tv na svojoj platformi je definitivno čini jednom od kvalitetnih kladionica.

1xbet stream
1xBet Streaming Player za gledanje utakmica

Na ovaj način oni korisnicima pružaju više zabave i informacija tokom kladjenja, što naravno odgovara svim igračima. Mi ćemo sad proći kroz mogućnosti i šta treba da se uradi kako biste mogli da uživate u 1xBet Stream-u.

1xBet Live Streaming

1xBet Stream Vam pruža gledanje raznih sportova uživo kako biste se lakše kladili na uživo mečeve, a inače njihov sistem i opcije za uživo kladjenje pokriva veliki spektar opklada. Da biste omogućili 1xBet Stream, potrebno imati nalog na njihovom sajtu, tj. registrovati se. Ispod ćete videti šta je to u stvari potrebno kako biste počeli sa gledanjem live tv-a.

  • Potrebno je registrovati se na njihovom sajtu. Ako već imate nalog, onda bukvalno možete odmah da počnete sa gledanjem 1xBet Stream-ova koji Vas interesuju.
  • Morate dopuniti Vaš nalog nekom količinom novca. Nije bitno koliko novca, bitno je samo da ste ubacili minimalni mogući depozit. Taj minimalni depozit iznosi 1€ (u našoj valuti 110 RSD).
  • Na taj način oni Vama omogućavaju Live TV. Ne morate da brinete za mesečnu pretplatu, to ne postoji. Samo treba da se izvrši neka vrsta uplate, gledajte na to kao neki vid verifikacije korisnika.
  • Nakon što ste uplatili minimalan potreban iznos (ili koliko god novca Vi želeli da uplatite) možete da pratite, gledate i uživo da se kladite na live mečeve iz sporta koji volite.

1xBet Live TV na Aplikaciji

1xBet Kladionica ima svoju 1xBet aplikaciju za kladjenje i tako korisnici mobilnih telefona mogu da se klade dok su u pokretu, pod uslovom da imaju dobru internet konekciju. Sa sve naprednijom tehnologijom, live stream možete gledati i na Vašem telefonu. Njihova aplikacija je vrhunski odradjena i ima dosta sličnosti kao i mobilna verzija sajta, samo što je naravno mnogo bolje optimizirana.

Ako ste korisnik Android uredjaja, apk fajl možete skinuti na njihovom sajtu, jer aplikacija ne postoji u Play Store-u. Nekoliko puta smo već pričali o tome, razlog zašto aplikacije za kladjenje ne postoje na Play Store-u je veoma jednostavan, njihova pravila korišćenja ne podržavaju kladjenje, i samim tim aplikacije za kladjenje bilo koje kladionice nećete naći tamo. Zato kad skidate aplikaciju, morate posetiti sajt kladionice, u ovom slučaju 1xBet sajt i tamo ćete naći .apk fajl. Kad skinete .apk fajl, pronadjete ga u Vašim preuzimanjima (downloads) i pokrenete ga, tako ćete instalirati aplikaciju i moći ćete odmah da se kladite.

Isto je kao i za desktop verziju sajta, morate imati nalog i Vaš nalog mora biti dopunjen bar sa minimalnom uplatom kako biste “Otključali“ live streaming opcije.

Ako ste kod kuće, imate opciju da povežete Vaš live stream na telefonu sa Vašim tv-om i da pratite utakmice koje želite bukvalno besplatno!

Ako ste korisnik iOS uredjaja, nećete imati problema kao i Android korisnici. Samo posetite Apple iTunes Store, potražite “1xbet“ i skinite 1xBet aplikaciju za kladjenje.

Koji su sportovi dostupni na 1xBet Stream-u?

Čim tražite live streaming, znači da želite da pratite neki odredjeni sport. Lista dostupnih sportova na 1xBet Stream-u je ogromna.

  • 1xBet Stream Fudbal – Naravno da je dostupan najpopularniji sport za gledanje i kladjenje. Čak je veliki broj liga dostupan za gledanje.
  • 1xBet Stream Tenis – Sve popularniji sport kod nas i širom sveta je isto dostupan za gledanje i uživo kladjenje.
  • 1xBet Stream Košarka – Skoro jednako popularan sport kao i fudbal možete pratiti live i postavljati opklade uživo.
  • 1xBet eSports stream – Fascinantno je to da 1xbet live tv pokriva veliki broj igrica koje možete pratiti uživo. Popularne igrice kao što su Counter Strike, Dota 2, League of Legends, čak i borilačke igre kao Tekken, Mortal Kombat i mnogobrojne druge su dostupne na njihovoj platformi.

Da li mi je potrebna dobra internet konekcija za 1xBet Stream?

Ruska kladionica, 1xBet, želi svojim gledaocima da pruži što kvalitetniju sliku prenosa, samim tim neophodno je imati dobru internet konekciju. Pre svega potrebno je imati 3G ili 4G internet konekciju. Onda možete uživati u mečevima bilo gde da ste i na taj način da ispratite Vaše opklade.