Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica » 1xBet Registracija

1xBet Registracija

Ako se opredelite za online kladjenje u kladionici 1xBet, nećete se pokajati. 1xBet polako stiče ime kao jedna od najprestižnijih kladionica u Evropi, jer ima razne sportove u ponudi za kladjenje, i samim tim veliki broj opcija za kladjenje na iste. Samom registracijom na sajt stičete pravo na korišćenje njihovih live tv usluga. Live tv usluge podrazumevaju čuveni 1xBet stream, koji u ponudi ima veliki broj sportova, kako tradicionalnih, tako i ostalih kao na primer eSports igre. Esports igre kao što su Counter Strike, League of Legends, Dota 2 i mnoge druge su isto dostupne za gledanje i kladjenje uživo na 1xBet-u.

Registracijom na 1xBet sajtu, osim gore navedenih stvari, ostvarujete pravo i na bonus dobrodošlice koji iznosi do čak 11.000 dinara. Kako biste stekli bonus morate uplatiti depozit koji maksimalno može iznositi 11.000 dinara, i onda Vam se na bonus račun dodaje toliko koliko ste uplatili.

Kako se registrovati na 1xBet?

Na 1xBet-u se možete registrovati na više načina, što je drugačije od ostalih online kladionica. Ispod ćete videti sve opcije 1xBet registracije sa svim koracima i onda možete odabrati onaj koji Vama najviše odgovara.

One-Click registracija

Prva opcija Vam je „One-Click“ registracija – Kao što i samo ime nalaže, registracija se završava jednim klikom. Potrebno je samo odabrati zemlju i valutu koju želite da koristite prilikom kladjenja. Uglavnom je automatski odabrano na osnovu Vaše lokacije, tako da Vam ostaje samo da ukucate promotivni kod, ako ga naravno imate, i da kliknete „Register„.

One-click registracija

Registracija preko broja telefona

Druga opcija Vam je „By phone number“ registracija – Poprilično slična vrsta registracija kao i One-Click, samo što umesto zemlje unosite Vaš broj mobilnog telefona. Nakon što to unesete broj telefona, odaberete valutu koju želite da koristite prilikom kladjenja i 1xBet promotivni kod, ako imate jedan, kliknete na „Register“ kako biste otvorili nalog.

Registracija pomoću telefona

Registracija preko e-maila

Treća opcija je „By e-mail“ registracija – Ovo je ona standardna vrsta registracije koju mi i preporučujemo, jer ako odaberete neki drugi način registracije, svakako ćete morati da popunite ove informacije kad-tad. Kako biste otvorili nalog ovom metodom, potrebne su Vam sledeće informacije:

 • Država;
 • Grad;
 • Lozinka – Odaberite šifru za koju samo vi znate, kako bi Vaš nalog bio siguran;
 • Email – Unesite Vašu email adresu koja je validna i koju koristite, jer će Vam kasnije svakako zatrebati radi verifikacije i aktivacije naloga;
 • Broj telefona;
 • Valuta – U kojoj valuti želite da se Vaš iznos bude prikazan prilikom kladjenja;
 • Ime i Prezime;
 • Promotivni kod – Ako imate neki 1xBet promotovni kod pri ruci, iskoristite ga sad, jer ovo Vam je jedina prilika za to;

Nakon što unesete sve potrebne informacije, ostaje Vam da kliknete „Register“ i time da otvorite Vaš 1xBet nalog.

Registracija preko e-maila

Registracija preko društvenih mreža

Poslednja opcija za 1xBet registraciju jeste putem društvenih mreža – Odaberete valutu koju želite da koristite prilikom kladjenja i prijavite se na nalog koristeći jednu od dostupnih društvenih mreža.

Registracija preko društvenih mreža

Verifikacija naloga

Verifikacija naloga je proces kroz koji morate proći u svakoj online kladionici i on služi da se potvrdi Vaš identitet i informacije koje ste dali prilikom registracije. Kako biste verifikovali Vaš nalog, potrebno je poslati sliku Vaše lične karte ili pasoša, nekog važećeg dokumenta. Bitno je da na dokumentu koji ste odabrali moraju biti prikazane sve informacije koje ste naveli prilikom registracije.

Imajte na umu da ako želite da povučete novac sa 1xBet-a, morate proći kroz proces verifikacije. Sliku važećeg dokumenta možete poslati na sledeće načine:

Bonus pri registraciji

Registracija u 1xBet kladionici može i novčano da Vam se isplati. Registracijom ostvarujete pravo na bonus dobrodošlice do 11.000 dinara. Bonus dobijate tako što otvorite nalog na 1xBet sajtu i uplatite prvi depozit do 100€ (ili u našoj valuti do 11.000 dinara). Znači bonus dobrodošlice važi isključivo za nove korisnike i samo za prvu uplatu depozita i koliko Vaša prva uplata bude iznosila, toliko ćete i dobiti na bonus račun. Ako uplatite 5000 dinara, 5000 dinara će biti dodato na Vaš bonus račun. Potrebno je znati da postoje odredjeni uslovi koje morate da ispunite, kako biste mogli da povučete novac sa bonus računa.

Uslovi

 • Minimalan iznos prve uplate za bonus dobrodošlice je 1€ (110 rsd), dok je maksimalni iznos 100€ (11.000 rsd).
 • Vaš nalog mora biti 100% popunjen. To znači da morate popuniti sva potrebna polja sa Vašim informacijama i broj mobilnog telefona koji ste dali, mora biti aktiviran.
 • Svaki odigrani tiket sa novcem sa bonus računa se mora sastojati od minimum tri sportska dogadjaja ili više, sa minimalnom kvotom po utakmici 1.4 ili više.
 • Iznos bonusa mora biti preokrenut 5 puta, kako bi postao validan za isplatu.

Primer: 5.000 rsd (iznos prve uplate) x 5 (uslov za isplatu) = 25.000 rsd (količina novca koja mora biti odigrana kroz tikete)